Tito Vilanova

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
tossademar
Barça B
Hozzászólások: 47
Csatlakozott: 2013.03.08. 15:57:10

2013.05.03. 19:03:48

"mégis miről beszélgessünk akkor? a következő bajnokiról? a fórum 90%-a sztem azt sem tudja kivel játszunk... ""

Nem az volt az írományom lényege, hogy nem beszélhetünk erről, hiszen véleménye mindenkinek lehet, illetve azért van ez az oldal.

A lényeg az, hogy a kívánságainkról lehet írni, de úgy hogy, igy KELL, vagy úgy KELL, vagy azt AKAROM.... nincs értelme.

Mindegy, hogy mit akarunk, nem Mi fogjuk megmondani azt, hogy hogyan változtatnak ott a klubnál. Nagyon könnyű azt mondani, hogy "Tito hibázott" bár kicsit erős kifejezés. Megértem ha így gondolja a Barca szurkoló, de nem ismerjük a körülményeket, hiszen nem vagyunk ott.

Egyébiránt nagyon sok hozzászólóval jómagam is egyetértek, de tudom, hogy a Mi szerepünk ebben max. annyi lehet, hogy várunk türelmesen, aztán majd lesz aki csalódik, lesz aki nem a változások láttán.

Nagyon érdekes olvasgatni ezt a fórumot, sőt gyakran kifejezetten hasznos és élvezem, jó gondolatokat ad.

Jómagam sok minden akarok a Barcával kapcsolatban, de leginkább azt, hogy találjunk ki egy sokkal hatékonyabb taktikát, vagy a jelenlegi tökéletesítsük, frissítsünk, és tegyünk rendet a fejekben. Tito számára ha marad, márpedig marad szerintem, egy motivációs tréning jól jönne. MOTIVÁTORKÉNT IS PROFINAK KELL LENNIE.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2013.05.03. 17:57:43

tossademar írta:Nem Mi fogjuk eldönteni, hogy mi lesz ezek után, ezért teljesen fölöslegesek az olyan gondolatok, hogy Tito hibázott, ezt, vagy azt KELL csinálni jövőre. Nem vagyunk egy súlycsoport a világ egyik legjobb klubjának vezetőségével.
Mi "csak" szurkolók vagyunk, és mint ilyenek mondhatunk (írhatunk) mi bármit, az mind csak kívánság és talán okoskodás.
mégis miről beszélgessünk akkor? a következő bajnokiról? a fórum 90%-a sztem azt sem tudja kivel játszunk...

év vége felé, mikor már minden lecsengett nem lehet nagyon másról beszélni, csak arrol h mit hogyan kivel kellene..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
tossademar
Barça B
Hozzászólások: 47
Csatlakozott: 2013.03.08. 15:57:10

2013.05.03. 17:44:32

Nem Mi fogjuk eldönteni, hogy mi lesz ezek után, ezért teljesen fölöslegesek az olyan gondolatok, hogy Tito hibázott, ezt, vagy azt KELL csinálni jövőre. Nem vagyunk egy súlycsoport a világ egyik legjobb klubjának vezetőségével.

Mi "csak" szurkolók vagyunk, és mint ilyenek mondhatunk (írhatunk) mi bármit, az mind csak kívánság és talán okoskodás.

Nem tudjuk, hogy mi van ott Barcelonában az illetékesek fejében, és talán nem is nekünk kell itt megmondani a tutit, Mi csak bízhatunk abban, hogy jövőre még az ideinél is jobb lesz, mármint játékban, mert az eredmények annyira nem vészesek.

Egy gondolat Rosell-ről.
Azt írjátok, hogy az Ő kívánsága volt Tito, ezért nem is fogja már most meneszteni (teszem hozzá, én sem tenném). Egyértelműen elmondták tavaly, hogy elsődlegesen Pep ajánlására nevezte ki Titot.
Avatar
redmiller
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4097
Csatlakozott: 2004.10.12. 19:29:23
Tartózkodási hely: Kecskemét
Kapcsolat:

2013.05.03. 16:11:39

Hibázott Tito, mert nem tartotta meg az alapvető dolgokat! Elvesztett labdát azonnal visszaszerezni! A csapat egy kb. 30 méteres sávban mozogjon a két kapu között, elzárva levegőt az ellentől. Lassúak a támadás építések, kevés az űrestérbe mozgás!

Guardiola sara max. annyi, hogy Messi mellől kiírtotta a csatárokat...

Amúgy RESPECT ennek a cikknek az írójának:
http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... ldre/14915
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Avatar
Tarsi88
Jugador del Barça
Hozzászólások: 236
Csatlakozott: 2013.02.01. 17:14:06

2013.05.03. 15:44:53

Nekem nem az eredményekkel van a bajom, egy Bayern ellen a 4 között ki lehet esni, mint ahogy egy Realtól is ki lehet kapni, ami a szememet nagyon szúrja, hogy az összes rangadóra ugyan azzal az elképzelés nélküli taktikával mentek ki a srácok még akkor is mikor már megégették magukat 4-5-ször. Igenis az edző dolga az, hogy a játékosok fejébe verje, hogy nem elég ha a mezüket kiviszik a pályára.
Kép
DonAndres
Barça C
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: 2013.04.12. 17:14:42

2013.05.03. 15:37:41

Ezek után van olyan ember aki még adna neki 1 évet?Mire fel?
Ősszel úgy ahogy ment a szekér,de azt ne feledjük,hogy akkor is voltak "mákos meccseink",melyeket az utolsó pillanatban nyertünk meg,és akkor még többnyire a bírok is mellettünk voltak.Aztán eljött a tavasz,és jöttek a fontosabbak meccsek,melyeket sorra buktunk el...Jött a Real elleni bukta,amikor nyugodtan mondhatjuk hogy kiütöttek minket,a CAMP NOU-ban,úgy,hogy mi voltunk előnyben a visszavágó elött,mégis,azon a meccsen egy percig sem volt esélyünk a továbbjutásra..Ott volt a Milan elleni meccs,amin egészen egyszerűen nem volt helyzetünk...a két PSG elleni meccsen 1 forintot nem ért a csapat,ha a PSG-nek van egy kis szerencséje már ott kizúgunk...A Bayern 2 meccsen a szó legszorosabb értelmében megalázott minket,összesítésben 7:0-al estünk ki...emberek,7:0-al!!!Ja,és akkor a Real C elleni bajnoki vereséget kifelejtettem...
Ebben a szezonban volt körülbelül 10 fontos meccsünk igazi nagy csapatok ellen,ezekből 1-et nyertünk meg,a többit meg nem csak elbuktuk,hanem úgy buktuk el,hogy a többségükön igazából esélyünk sem volt...Most már lassan ott tartunk,hogy még én is tudom a játékunk ellenszerét,ennek ellenére Tito 1 darab újitást nem hozott egész tavasszal,pedig látni lehetett hogy ezzel a játékkal minden lesz,csak eredmény nem...
A játékosokat motiválni képtelen,nem elég tökös ahhoz hogy visszahúzza a földre Piquet vagy esetleg Messit...A meccsekbe képtelen belenyúlni,vagy megoldják azok akik a pályán vannak,vagy végünk...
Félreértés ne essék,én tisztelem és becsülöm Villanovat azért amin és ahogy keresztülment,sőt,mint ember még szimpatikus is számomra,de szerintem,és hangsúlyozom,ez csak az én véleményem,nem elég jó edző ahhoz hogy egy ilyen szintű klubbot irányítson.
Száz szónak is egy a vége,az én álláspontom az,hogy ha sikeresek akarunk lenni jövőre,akkor neki mennie kell.!
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7359
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2013.05.03. 15:18:55

Az a gond, hogy sokan megszokták a "jólétet". Örülni kellene, hogy egy ilyen időszakában szurkolhattunk a csapatnak.
Nem lehet egyszerű ugyanazokat a játékosokat olyan szintre felpörgetni és nem biztos, hogy ez Tito hibája. Ráadásul sokan egyből olyan eredményeket várnak, amik a Pep érában voltak. Ez lehetetlen bárki legyen is az edző. Hiába próbálkozna Tito taktikai változtatásokkal, ehhez idő kell és egy-egy gyengébb periódus miatt mindenki küldené el. Sok csapat ebbe bukik bele. Lásd Real. Bosque után szinte félévente cserélgették az edzőket, így nem lehet eredményt elérni. Nem kell sokáig visszamenni, Pellegrinit se hagyták dolgozni, egyből kiadták az útját, pedig olyan szabadsággal amit Mou kapott lehet, biztos vagyok benne, hogy ennyi sikert elért volna.
ne legyünk mi is ilyenek. És ez nem Tito személyének szól, akárki lehetne az edző ugyanezt mondanám.
Forca Barca!!!!
Avatar
sjd
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6400
Csatlakozott: 2007.07.09. 08:55:57

2013.05.03. 09:46:22

Két dolog:
-tényleg túlzás egy ilyen szezon után katasztrófáról beszélni, egyáltalán még Rijkaardhoz is hasonlítani. Még a 66 ponttal második, Liverpool ellen kizúgó csapattól is nagyon messze van ez a csapat. Btw 09/10-ben kiestünk a kupából egy Sevilla ellen, egy sokkal gyengébb Inter ejtett ki és alázott meg minket (odavágón legalábbis) Pep tehetetlenségével fokozva, és akkor is csak a bajnoki cím jött össze. Senki nem küldte el Pepet.
-viszont tényleg vannak komoly problémák, amiket Titonak meg kell oldania, elsősorban a saját taktikájával kapcsolatban. Remélem, ebben a nyáron komoly változások lesznek, viszont egy év mindenképpen kell neki, hogy ezt megláthassuk. (ha nem lesz változás, jövőre felőlem is mehet Isten hírével)

ill. még 1, továbbra is miénk a világ egyik legjobb játékosállománya, nem elküldeni és felhígítani kell őket (néhány változást leszámítva), hanem rendbe tenni őket fejben (Messi, Alexis, Pique), megtalálni a helyüket a taktikában (Cesc, Alves, Pedro), messze ez a legolcsóbb és leghatékonyabb megoldás arra, hogyan jussunk vissza a csúcsra.
Sanama
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8028
Csatlakozott: 2008.08.16. 11:49:04

2013.05.02. 21:25:27

Szerintem nem olyan vészes a helyzet, ahogy sokan látják. Nyilván kell változtatás, mert ez a csapat kb ugyanaz, ami Pep utolsó évében volt.

De ameddig Titoról nem derült ki, hogy kezelésre kell mennie, addig szerintem semmi gond nem volt a csapattal. Voltak gyengébb meccsek, de épp azt írta akkor mindenki, hogy ez a csapat megy, küzd, változtat, és a végén behúzza. Voltak olyan meccsek, amiket behúztunk, a Pep érában meg jó esetben X lett volna belőle.

Aztán szépen lassan esett össze az egész csapat. Tito nélkül egyszerűen nem úgy ment, és utána már ő sem volt képes visszahozni az egészet.

Emellett pedig folyamatos sérülések, amikre nem azt mondom, hogy nem volt időszerű, mert Messi szerintem Pep éra eleje óta nem hagyott ki fontos meccset, vagy játszott sérülten egy fontos meccsen.


Két fontos dolgot látok én ami gáz.
1. Védelem
Ezt nem is taglalnám, szerintem mindenki látja. Kevés az ember, és nincs megszervezve, Puyol nagyon nagyon hiányzik onnan.
2.-Csatársor. Messi nélkül nincs egy olyan ember elől, aki folyamatosan veszélyt jelentene a kapura, és lekötne 2-3védőt, így pedig nagyon nehéz. Eddigi évek során azért egy Eto'o, Ibra, Henry folyamatosan lekötött embereket, és figyelni kellett az ellenfélnek rájuk, de még Villára is első évében. Most viszont annyira veszélytelen mindenki, hogy az hihetetlen.
Nagy Neymar ellenző vagyok, de egyre inkább hajlok rá, hogy ki kell próbálni, már csak azért is, hogy így Messinek hátha több területe nyílna, vagy akárkinek a csapatban, mert a legnagyobb baj, hogy terület nincs.


ui: az már csak a sors fintora, hogy egy megcincált csapatnak kellett felvenni az egész évben bomba formában lévő Bayernel a kesztyűt.
Avatar
Lionel85
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7126
Csatlakozott: 2007.08.11. 10:38:38
Tartózkodási hely: Budapest, Pestszenterzsébet

2013.05.02. 20:34:44

Nem fair csak Titóra kenni az egészet. Az ő sara is a két kiesés a kupából és a BL-ből (főként a BL-ből, mert a kupában asszem akkorra már Roura vezényelt), de ugyanolyan hibás a csapat is. Egyszerűen nem mehet fel egy Barcelona úgy a pályára, főleg hazai pályán, hogy elúszott a hajó. Meg kell próbálni. Ezek a fiúk nem próbálták meg. Jobb csapat volt a Bayern, ez teljesen egyértelmű, de a halvány szikráját sem látni, hogy ez a csapat mit akar, mi az elképzelése Messi nélkül. Tito és a csapat 50-50%-ban hibás. Én ezért nem küldeném el. Megvan a fejlődés lehetősége, Tito képes arra, hogy helyrerántsa a fiúkat a nyáron.

És jó lenne a Messifüggőséget kiírtani, mert ez nem Messi FC, hanem FC Barcelona! Amikor megsérül és nem játszik, lehet látni, mennyire gyámoltalan a játékunk! Kellenek olyan játékosok, akik megosztoznak a csillogáson, érezze mindenki magának a sikereket és ne mindenki Messi sikerének örüljön! Nem egyszemélyes csapat vagyunk, ezt kéne beoltani a fejekbe!
Kép
Kép
Kép
Avatar
fanbarca
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2162
Csatlakozott: 2010.05.15. 09:11:15
Tartózkodási hely: Szatmárnémeti

2013.05.02. 20:26:14

Szegényt sajnálom, beteg meg minden, de mennie kell. Én elég rosszul tűröm, hogy nagy katasztrófa van a pályán, ő meg fapofával ül, meg sem szólal, mindenbe beletörődik meg minden. Kell valaki aki a sarkára áll, kiabál, leordítja a játékosok fejét ha kell és jó szakember is. Jöhetne: Villas-Boas, Rijkaard, Bielsa, Hiddink...
més que un club
Avatar
sörvirsli
Capitá del Barça
Hozzászólások: 577
Csatlakozott: 2013.02.22. 22:30:29
Tartózkodási hely: A tizenhatoson belül

2013.05.02. 20:13:40

Persze buktassuk meg Tito-t,stb, de azt mivel magyarázzátok,hogy Milant egy addig agyon szidott másodedzővel (Roura) gyönyörű játékkal agyonvertük?
Csak nem felszívta magát a csapat és mindenki 100at beleadott? :roll:
A többség itt nem képes felfogni,hogy a játékosokkal van itt a fő gond!
A már sokszor emlegetett motiválatlanság meg a
"tojok bele mi lesz úgyis én A NAGY Barca játékosa,ergo kiskirály vagyok"
féle mentalitás itt a gáz!
Mourinhoval meg nem kell itt példálózni,hogy az utóbbi időben megverte ezt a félgőzzel tötymörgő csapatot.
Ő aztán nagyon bele tudott nyúlni a meccsekbe az agresszivitásával meg a taktikai érzékével... Szerzett is a világ legdrágább csapatával kemény 2-3 kupát 3 év alatt a nagyjából 2 csapatos hispán ligában,ez igen,ez teljesítmény.
Persze sok ez a 0-7 de nekem a tavalyi cselzi elleni bukta ezerszer jobban fájt, vagy például az athéni BL döntős 0-4 a Milan ellen.
Majd ha jövőre a Hummles-Neymar kettős megerősítésével is botladozik a csapat akkor lehet Titót kritizálni.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013
Hozzászólások: 5728
Csatlakozott: 2012.03.03. 19:01:12
Tartózkodási hely: Budapest

2013.05.02. 20:04:43

csababarca írta:Az én szememben nem azért van kudarc szaga a szezonnak,mert csak egy bajnoki címet nyertünk, hanem mert pocsékul játszottunk egész tavasszal, egy meccstől eltekintve.
Igen, de nálam egy szezon megítélésében két alapvető szempont van:
- trófeák
- játék
Persze, utóbbiról nem lehet szuperlatívuszokban beszélni, sőt, de az előbbi valamilyen szinten kompenzálja ezt, nálam legalábbis annyira, hogy ne egy pocsék szezonról kelljen beszélni.
De ez valamilyen szinten egyénfüggő.
Nem Ede72
Jugador del Barça
Hozzászólások: 159
Csatlakozott: 2011.11.24. 15:04:14

2013.05.02. 19:54:23

Tarsi88 írta:Miután bebiztosítottuk a bajnoki címet, remélem lemond. A szezon második, legfontosabb felében teljesen indiszponált a csapat és ezért elsősorban az edző a felelős. A bl egyenes kieséses szakaszában 6 meccsből 1 győzelem, a kupa és a bajnoki klasszikusokon, vagyis a szezon legfontosabb meccsein mélyen a tudása alatt teljesített a csapat. Szimpatikus Tito, de ezért valakinek vállalnia kell a felelősséget.
Pontosan ez a lényeg. Minden fontos meccset, kivéve a Milan otthon, elbuktuk, agy max szerencsével döntetlen lett (lásd PSG meccsek)
Nincs meg benne az a plusz, amivel taktikailag, vagy legalább motiváció terén előre tolná a csapat szekerét...csak áll ott a pálya szélé és mesziről látszik róla, hogy fogalma sincs mit kellene tenni...és ez sajna a csapaton látszik is, hogy ezáltal ők is hitetlenné és tehetetlenné válnak. Ők nem edzők, ők úgy udnak focizni ha valaki elmagyarázza a taktikát. Egy Getafe, vagy Celta Vigo ellen elég ha kiküldöd őket, bármilyen felállásban. Az edző ott kezdődik, hogy hasonló képességű csapatok között tudsz e valami váratlant,valami meglepőt húzni. Lehet, hogy nem sikerül,de legalább megpróbálod. (Mou is sokáig próbálkozott ellenünk 5-0, 6-2) de aztán kitalálta: utolsó nyolc meccs:egy győzelem....
vagyis van az idényben 6-8 meccs, amikor igazán szükség van egy szellemi vezérre, egy agytrösztre, egy igazi nagybetűs EDZŐRE.
Na mi ebből a 6-8 fontos meccsből egyet nyertünk meg, egész szezonban. Ez talán velem is sikerült volna a kispadon...ezért nem tartom a Barce edzői posztjára megfelelő embernek, és ha elég intelligens, talán ezt ő is belátja és lemond. Egyébként mint emberrel semmi gondom vele, sőt csodálom azért, hogy ezt a betegséget így viseli és küzd. De vele nincs jövője a csapatnak, még akkor se ha Messit klónozzuk, és veszünk két Neymart...
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15406
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2013.05.02. 19:51:06

Gareth Tello írta: - bajnoki cím (nagy valószínűséggel)
- BL-elődöntő
- kupaelődöntő
Azt hiszem, ha ezt a listát a szezon előtt akármelyik európai topcsapat elé odatennék, mindenki aláírná látatlanban.
Oké, hogy a Pep-érában nem szoktunk hozzá ahhoz, hogy egy szezonban "csak" egy trófeát hódít el a Barça, de azért bukott szezonnak ezt semmiképpen nem nevezném.
Az már más kérdés, hogy egyértelművé vált, hogy gondok vannak, amiket orvosolni kell, de ez számomra nem feltétlenül teszi pocsékká ezt az idényt.
Fogjátok már fel, hogy nem az eredményekkel van a baj,hanem a mutatott játékkal.
tavaly csak 1 király kupát nyertünk, de a játék fényévekkel jobb volt,pedig már akkor tavasszal is panaszkodtunk.
Felőlem lehet 0 kupás szezonunk is,ha normális játékot játszanánk, nem ezt az alibi,lötyögős valamit.
Az én szememben nem azért van kudarc szaga a szezonnak,mert csak egy bajnoki címet nyertünk, hanem mert pocsékul játszottunk egész tavasszal, egy meccstől eltekintve.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013
Hozzászólások: 5728
Csatlakozott: 2012.03.03. 19:01:12
Tartózkodási hely: Budapest

2013.05.02. 19:46:48

JOseppe írta:Pedig sajnos ez így van.El kell fogadni azt a tényt, hogy mind mentálisan mind taktikalig elvertek minket (ez kudarc, de a mentális és taktikai problémák ismeretében, ez már nálam is egy az egyben bukásnak is minősül.). :cry: :roll: Ez a legfájdalmasabb dolog, de sajnos ez történt.A "bukásnak" ez csak a végpontja volt, az előzményeket pedig már leirták a többiek. :idea: Ez pedig a coach sara is nagyrészt . :cry: Ennek fényében örüljünk hogyha meg lesz a bajnokság.(de reméljük hogy meglesz.) :roll:
- bajnoki cím (nagy valószínűséggel)
- BL-elődöntő
- kupaelődöntő
Azt hiszem, ha ezt a listát a szezon előtt akármelyik európai topcsapat elé odatennék, mindenki aláírná látatlanban.
Oké, hogy a Pep-érában nem szoktunk hozzá ahhoz, hogy egy szezonban "csak" egy trófeát hódít el a Barça, de azért bukott szezonnak ezt semmiképpen nem nevezném.
Az már más kérdés, hogy egyértelművé vált, hogy gondok vannak, amiket orvosolni kell, de ez számomra nem feltétlenül teszi pocsékká ezt az idényt.
Avatar
JOseppe
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 335
Csatlakozott: 2012.12.20. 16:48:57
Tartózkodási hely: Camp Nou, My House

2013.05.02. 17:58:08

recrea írta:Edző, ki megbukott? :shock:
Mi van emberek, ne igyatok töményet a napon!
Pedig sajnos ez így van.El kell fogadni azt a tényt, hogy mind mentálisan mind taktikalig elvertek minket (ez kudarc, de a mentális és taktikai problémák ismeretében, ez már nálam is egy az egyben bukásnak is minősül.). :cry: :roll: Ez a legfájdalmasabb dolog, de sajnos ez történt.A "bukásnak" ez csak a végpontja volt, az előzményeket pedig már leirták a többiek. :idea: Ez pedig a coach sara is nagyrészt . :cry: Ennek fényében örüljünk hogyha meg lesz a bajnokság.(de reméljük hogy meglesz.) :roll:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Avatar
recrea
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6714
Csatlakozott: 2004.12.24. 23:38:21

2013.05.02. 17:38:06

Edző, ki megbukott? :shock:
Mi van emberek, ne igyatok töményet a napon!

Az, h esetleg hosszabb távon alkalmatlan Tito, vagy nem tud úgy motiválni, mint Pep, nem tud belenyúlni a meccsbe, esetleg túl nagy falat neki a Barca, az oké, de hogy ez egy bukott szezon lenne, bukott edzővel?!

Szerintem is szégyen 7-et kapni, de hol voltatok, amik 200x-ben 13. volt a csapat szezon közben, meg küzdött a BL helyért, meg a Leeds United verte el, vagy kifütyülték a szurkolók Pep-et?! Én a TV előtt és néztem a meccset.
Avatar
JOseppe
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 335
Csatlakozott: 2012.12.20. 16:48:57
Tartózkodási hely: Camp Nou, My House

2013.05.02. 17:31:23

Nem Ede72 írta:Nem az emberek felejtettek elfocizni, csak kellene egy olyan személyiség(mint Pep) aki tudja őket kordában tartani és motiválni. Ja és a legfontosabb, szakmailag is egy nulla...semmi változás a tavalyi csapathoz képest, és teljes tanácstalanság, ami az arcán is tükröződött sajnos, amikor megfojtották a szokásos tiki-taka játékunkat. A játékosok is hibáztathatók az biztos, de a legfőbb aki az egészért felelősséggel tartozik az az edző. És ő mint edző,megbukott és reméljük hogy lesz benne annyi jó érzés, hogy egyedül az év végén feláll a kispadról, mert tartok tőle, hogy a vezetésünk annyira töketlen és [auto_cenzúra], hogy nem fogják őt felállítani....
és akkor fekete év vár ránk,akár jön Neymar, akár nem.
Szerintem sem fogják felállitani, csak hogyha magától távozik onnan, ahogyan azt te is írtad. :wink: Jelenleg sztem az elnök úr karrierje nem engedheti meg azt a luxust, hogy ők küldjenek el egy edzőt, aki ráadásúl még csak egy éve van a szakmájában.. :roll: Ez ők nekik is kellemetlen lenne. :?
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Avatar
Tarsi88
Jugador del Barça
Hozzászólások: 236
Csatlakozott: 2013.02.01. 17:14:06

2013.05.02. 16:38:53

Zsazsa Jr írta:
Érdekes, de emlékeim szerint a szezon 2. felében itt sem volt, mivel az életért küzdött, de persze mondjon le, mert megpróbált életben maradni...mielőtt ilyeneket irkálsz picit mozgasd meg a szürkeállományodat is :wink:
Szerintem a szezon második fele még mindig tart... Nekem úgy tűnt, hogy már egy ideje visszajött és mégsem történt semmi változás. Ha akkor írtam volna, hogy küldjük el, amikor beteg volt, akkor még meg is érteném az írásod, de ha neked abból amit írtam, az jött le, hogy azért küldjük el mert az életéért küzdött akkor nem nekem kéne az agytorna...

Szerk.:
Sura nem is ki Rosellnek kéne kirúgnia, neki kéne lemondania.
Kép
sura
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 427
Csatlakozott: 2011.02.06. 08:19:05

2013.05.02. 16:35:15

[quote="Tarsi88"]Miután bebiztosítottuk a bajnoki címet, remélem lemond. A szezon második, legfontosabb felében teljesen indiszponált a csapat és ezért elsősorban az edző a felelős. A bl egyenes kieséses szakaszában 6 meccsből 1 győzelem, a kupa és a bajnoki klasszikusokon, vagyis a szezon legfontosabb meccsein mélyen a tudása alatt teljesített a csapat. Szimpatikus Tito, de ezért valakinek vállalnia kell a felelősséget.[/quote]

Nem hiszem, hogy Rosellnek lenne erkölcsi alapja most kirúgni Titot. Rá tette a tétjét.
connor
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 429
Csatlakozott: 2012.12.17. 22:18:01

2013.05.02. 16:34:14

Zsazsa Jr írta: Érdekes, de emlékeim szerint a szezon 2. felében itt sem volt, mivel az életért küzdött, de persze mondjon le, mert megpróbált életben maradni...mielőtt ilyeneket irkálsz picit mozgasd meg a szürkeállományodat is :wink:
Szerintem ha valakinek az élete forog kockán, mert olyan beteg az ne dolgozzon addig, ameddig ki nem heveri. Vagy ne vágja akkora fába a fejszéjét, "amit nem bír kivágni" a betegsége miatt ...
ennyire egyszerű :roll:

Hangsúlyozom, attól, hogy a jelmondatunk több, mint egy klub, nem jelenti azt, hogy az egyesület nevét FC Barcelona Alapítványra módisítottuk volna.
Avatar
Zsazsa Jr
Barça B
Hozzászólások: 75
Csatlakozott: 2012.02.28. 11:01:47

2013.05.02. 16:21:03

Tarsi88 írta:Miután bebiztosítottuk a bajnoki címet, remélem lemond. A szezon második, legfontosabb felében teljesen indiszponált a csapat és ezért elsősorban az edző a felelős. A bl egyenes kieséses szakaszában 6 meccsből 1 győzelem, a kupa és a bajnoki klasszikusokon, vagyis a szezon legfontosabb meccsein mélyen a tudása alatt teljesített a csapat. Szimpatikus Tito, de ezért valakinek vállalnia kell a felelősséget.
Érdekes, de emlékeim szerint a szezon 2. felében itt sem volt, mivel az életért küzdött, de persze mondjon le, mert megpróbált életben maradni...mielőtt ilyeneket irkálsz picit mozgasd meg a szürkeállományodat is :wink:
Replay
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2930
Csatlakozott: 2006.05.17. 23:14:40

2013.05.02. 16:00:31

Várhatóan a csapat teljesiti a szezon előtt meghatározott elsődleges célt, vagyis megnyeri a ligát (emellett a BL-ben a négy közé jutott).

Nyilván elkeseritő a csapat utóbbi időkben mutatott teljesitménye (pedig ősszel micsoda menetelés volt), de azért mégsem kellene "meneszteni".

Meg kell adni a lehetőséget, egy további szezonra, ahol remélhetőleg betegségek és egyéb borzalmak nélkül, viszonylag nyugodtan végig tudnak csinálni egy évet.
Avatar
MQuCsabi
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6340
Csatlakozott: 2007.07.12. 14:50:03
Tartózkodási hely: Budapest

2013.05.02. 15:55:58

Ezaz, hulljanak a fejek...

Szóval remélem marad Tito és bizonyít a csapattal együtt, hogy ez csak a fáradtságon múlt. (persze a fáradtságot is előidézte valami: rossz döntések, kevés pihentetés vagy inkább 0)
Jövőre tekintek már, és nagyon kiváncsi vagyok, bár ezek után a meccsek után nem csodálnám, ha Neymar is azt mondani, hogy egy ilyen gyenge csapatban nem szeretne játszani :lol:
Kép
Lezárt