LG írta: ↑2021.12.12. 18:25:41
Szerintem lassan ideje lenne, hogy megkövessük őt. A hanyatlás már az ő kezei alatt megindult (sőt, igazából már LE utolsó szezonjában) De ő volt az, aki még szinten tudta tartani a csapatot, és az
..
Hát remélem csak a bánat mondatta ezt veled és nem gondolod komolyan
Valverde azon túl,hogy egy szimpatikus úriember, a mostani problémáink egyik fő okozója is.
Pontosan vele csúszott szét a keret, hogy az érkezőket ő kérte, vagy ő nem tiltakozott és kért mást helyettük, nem tudjuk, de beépíteni nem tudta őket. Nála hatalmasodott el a katalán klikk és lettünk jóllakott óvodások.
A mostani öregjeink és Messiék évekkel fiatalabbak voltak,mégis olyan szinten volt öreguras és dögunalom a játékunk,hogy majdnem kipusztult ez a fórum.
Az eredmények is elsősorban a most nagyon gyengén játszó TSnek köszönhettük, kb minden meccsen bravúrt bravúrra halmozott.
Valverde haverka edző volt, nem is próbált változtatni,pedig ott volt az a pont,ahol még nagyon erős volt a keret és nem kellett volna tíz embert lecserélni. Pár embert kellett volna elküldeni, párat meg nagyon helyre tenni és máris minden más lenne most.
A BL kudarcok miatt én pont nem haragszom rá, az már csak egy apró tünet volt, pillanatnyi,egyéni kihagyások.
Se Koemannak, se Xavinak nincs kerete,pláne Valverdehez képest. Össze se lehet hasonlítani. Xavi mögött nincs sok meccs, de egyre több hibáját vélem felfedezni, szerintem Koeman alatt szórakoztatóbb és veszélyesebb volt a játékunk. Az utóbbi meccseken még játékban sem dominálunk, ilyen hétpontos csapat szintjén vagyunk minden tekintetben, ez az ELtől is messze van, azért ősszel a játék sokkal inkább rendben volt, ha az eredmények nem is. DE olyan mértékig gyenge a keret,hogy mindegy ki tud belőle éppen többet kihozni. Lehet Xavi nagyon jó edző lenne minőségi játékosokkal. Ide Laporta kell és pénz kell.
Valverde idejében egy tökös, jó edző, csak egy kevés kiadással egy új TOP csapatot hozhatott volna létre. Valverde viszont kedves interjúk mellett úgy igazán kimélyítette a gödröt,majd belocsolta szorgalmasan vízzel,hogy ki se lehessen mászni a sárból. Nem tartott ő szinten semmit. TS tartotta őt szinten.