A 2024/25-ös szezonra tervezett vendég szerelés
Unveiling our new away kit 🖤💙❤ pic.twitter.com/hIY2Vy4Lg7
— FC Barcelona (@FCBarcelona) September 4, 2024
Nem azzal van a gond nála hogy ne vennék meg, hanem ekkora fizetést senki nem adott volna neki. Olyan csapatban, ahová elmehetne a keret legjobban, de top 3-as játékosa lenne. Kevesebbet pedig nem akar. Abban bízzunk, hogy jövőre már úgy fogja érezni, hogy befejezheti az európai pályafutását és elmegy a szaúdiakhoz.bence0330 írta: ↑2024.08.26. 11:19:20Tavaly is el akartuk passzolni 15 körül, kevesebbért el lehetett volna. Nem akarunk mindenben engedni, de asszem nála is végül muszáj lesz, én is elpasszolnám ingyen már bérkeretfelszabadítás címszóval. De talán reménykedünk, hogy befut egy 8-10M eurós ajánlat egy korrekt szezon után, ennyit ér amúgy, ha angol klubnál lenne, simán megvették volna annyiért.
Tavaly is el akartuk passzolni 15 körül, kevesebbért el lehetett volna. Nem akarunk mindenben engedni, de asszem nála is végül muszáj lesz, én is elpasszolnám ingyen már bérkeretfelszabadítás címszóval. De talán reménykedünk, hogy befut egy 8-10M eurós ajánlat egy korrekt szezon után, ennyit ér amúgy, ha angol klubnál lenne, simán megvették volna annyiért.
Szerintem a végével sajna megválaszoltad, ekkora lehet a baj, hogy ez is számít.Troym írta: ↑2024.08.26. 10:53:27Alapból a bére 12m / év, ami most nem 2026ig lesz ennyi, hanem 2027-ig lesz évente 8 millió. A többi pénz szerintem korábban elmaradt bére és azt mindenképp ki kell fizetni.
Nem értem miért nyerünk mi ezen olyan sokat, hogy még egy évig marad?
Az Atletico mindenképp 6 millió fizetett volna a béréből, tehát valójában ezzel 4 milliónyi bérkeretet lehet megtakarítani, mert nem 6, hanem csak 2 millió a ránkeső rész.
FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.23. 21:24:23Hurrá. Megkapta a here we go plecsnit. Azért ez a nagytakarítás megérdemel egy dícséretet, főleg ez a hosszabbítás. Valahogy rá kellene venni De Jongot és Fatit is. Akkor kap egy virtuális pacsit Deco
Vajon belekerül a szerződésébe a fear clause, vagy játszhat ellenünk?
Talán jövőre már lesz kedve az arabokhoz menni vagy egy évvel később. Mostmár azért nem tudja évi 16 millióval fejni a klubot.
Hurrá. Megkapta a here we go plecsnit. Azért ez a nagytakarítás megérdemel egy dícséretet, főleg ez a hosszabbítás. Valahogy rá kellene venni De Jongot és Fatit is. Akkor kap egy virtuális pacsit Deco
Hallelujah... Ideje volt. Mindenképp jó üzlet, az Atletico gyengül vele, mi meg talán alacsonyabb fizuval könnyebben rá tudjuk sózni majd valakire minden évben amíg ki nem pörög a szerződése.
Ők túl drágák nekik, sokáig őket kergették de már megszakadtak a tárgyalások, mert a klubok nem voltak rugalmasak és 35-40 alatt nem adják őket.Talán a Valladolidból vagy Getaféból (nem akarok hazudni) van még egy védő akit nézegetnek pár millióért.
Képességekben lehet gyengébb volt, de fejben Lenglet a kevésbé áldottabb. Plusz több kárunk is volt belőle, mint Matyi-ból. De igen, Ő se volt a szívem csücske.tatesz1990 írta: ↑2024.08.11. 14:20:10Volt itt egy másik francia (Jérémy Mathieu), aki még gyengébb volt...
Egy kicsit más a helyzet az akkorihoz képest, mivel a kutyát nem érdekelné, hogy itt marad, ha nem kéne így húznunk a nadrágszíjat a bérek terén. El lenne a cserepadon, lelátón, kölcsönadnánk úgy, hogy álljuk a fizuját és nem lenne vele gond.Peter írta: ↑2024.08.11. 14:41:30Matyi barátunk sem volt egy sikersztori, de az a csapat még úgy, ahogy, de elbírt annyi nehezéket.tatesz1990 írta: ↑2024.08.11. 14:20:10Volt itt egy másik francia (Jérémy Mathieu), aki még gyengébb volt...
Ha jól emlékszem, időhúzó cserének is bevállalta Lucho a döntőben ráadásul még talán 2-1-nél....
Bátor húzás volt, mert a hiba Matyiban is kódolva volt azért, de aztán Neymar beköszönt.
Majd hiszem, ha bejelentik hivatalosan, bár nem lehet megúszni mélyen zsebbe nyúlós akció nélkül, de köszönjünk már el tőle.
Matyi barátunk sem volt egy sikersztori, de az a csapat még úgy, ahogy, de elbírt annyi nehezéket.tatesz1990 írta: ↑2024.08.11. 14:20:10Volt itt egy másik francia (Jérémy Mathieu), aki még gyengébb volt...
Volt itt egy másik francia (Jérémy Mathieu), aki még gyengébb volt...davi10 írta: ↑2024.08.09. 22:20:51Na ez rohadt jó lenne. Megerősödtek most a nyáron, kell oda valaki, aki visszarántja őket
4 éve várom, hogy szabaduljunk tőle, talán a leggyengébb védő akit láttam itt játszani, még EG-t is alulmúlja. Rengeteg pontot vesztettünk a hülyeségei miatt, plusz nekem nagyon megmaradt amikor a BL-ben úgy estünk neki idegenben a Párizsnak, hogy még a fordítás, is benne volt, aztán összehozott egy teljesen felesleges amatőr tizit.
Szerintem az élen lehet ki nem kényszerített hibákban. Pontosan erre gondoltam én is az Atleti kapcsándavi10 írta: ↑2024.08.09. 22:20:51Na ez rohadt jó lenne. Megerősödtek most a nyáron, kell oda valaki, aki visszarántja őket
4 éve várom, hogy szabaduljunk tőle, talán a leggyengébb védő akit láttam itt játszani, még EG-t is alulmúlja. Rengeteg pontot vesztettünk a hülyeségei miatt, plusz nekem nagyon megmaradt amikor a BL-ben úgy estünk neki idegenben a Párizsnak, hogy még a fordítás, is benne volt, aztán összehozott egy teljesen felesleges amatőr tizit.