Clément Lenglet

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.

Szerinted mire fogja vinni nálunk?

1-2 éven belül bejátssza magát a kezdőbe.
15
38%
Sokáig itt marad harmadik számú védőnek.
10
25%
Cserének jó lesz, de pár éven belül távozik.
9
23%
Nem fog beválni, a közeljövőben eladjuk.
6
15%
 
Szavazatok száma: 40
Tomix354
Capitá del Barça
Hozzászólások: 876
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2021.02.22. 17:59:05

Barça don't rule out putting Clément Lenglet on the transfer list this summer. [sport]

Ezen felnevettem :D . Azért tarunk itt, mert szarakodunk. Nincs teljesítmény akkor ajtót kell mutatni. Bezzeg Coutinhonál nem finomkodtak, de mikor az ilyen mókusok mint Lenglet-ről van szó nincs semmi következmény csak a semmit mondó duma megy. Az egyetlen kérdés az az, hogy miért nem a B csapattal készül, nem az, hogy kezdjen-e. De persze ezt el lehet mondani több emberre is.
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 13132
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2021.02.22. 14:56:29

Semmi gond a franciákkal, csak nem a harmadvonalasok közül kellene választani (Lenglet), vagy nem olyanokat, akik első blikkre látható volt, hogy nem illenek ide (GR).
Umtiti legalább egy darabig hozta a szintet, és klasszis szintet hozott.
A másik három francia együtt nem tett annyit a közösbe eddig, mint a szidott Umtiti abban a periódusban, amikor toppon volt.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Joke
Barça C
Hozzászólások: 16
Csatlakozott: 2019.05.29. 13:16:34

2021.02.22. 14:41:54

Ez most félig vicces lesz, de ... Én szeretem az összeesküvés elméleteket, mert megmozgatják a fantáziát, ami ugye egyre kevesebb világunkban.
A történelmi PSG meccs (6:1) óta minden valamire való francia hozzánk akar igazolni és megbosszulni azt az estét.
Griz, Dembi, Umtiti, Lenglet -azóta amit lehet elbaltáznak nekünk. Griz, aki csatár, szinte sosem fordul és indul a kapu felé. Ha a gyors(?) labdajáratás közben valahol kialakulna egy létszámfölény, ő biztos belép a játékba és visszapasszol a félpályához.
Dembi - talált egy bombagólt, de szerintem az volt az elrontott akciója és a többi (elfutás, majd világtalan, lehetőleg légüres térbe irányuló beadás, vagy az ellenfél lábon, hason stb. lövése. Lenglet immár számolatlanul gyártja ellenünk a tiziket, miközben elöl 3m-ről 6m-es mellét fejel gólhelyzetben. Umtiti dettó, de Ő védőként is bizonyítottan a legtöbbet hátrafelé passzoló játékos (10 passzból legalább 7 Ter Stégen felé irányul) de szerencsére Stégen védi ezeket.
Én minden esetre nagyon átgondolnám további francia játékosok esetleges igazolását.
Avatar
Balinho
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1043
Csatlakozott: 2005.06.26. 00:39:59

2021.02.22. 14:14:42

Negyedik védőnek jött, és az akkori formájával joggal lépett előre a ranglistán. A nagyobb baj, hogy nemcsak, hogy előrelépett, hanem tartósan a kezdőben is ragadt, az első számú védő kabátja hosszú távra még csúcsformájában is túl nagy volt rá, mostani állás szerint pedig kifejezetten bántó a produktuma.

Pedig én amúgy nagy általánosságban sokkal megengedőbb vagyok a védelmünkkel szemben, mert a játékstílusunkból az adódik, hogy a védők folyamatosan komplett térfényi versenyfutásban vannak, ahol a puszta sebességkülönbség sokszor elegendő, hogy megverjék őket, és ha valaki nem tudja felvenni a stabil védőpozíciót, akkor eleve jóval nehezebb helyzetből indul. Tartom magam ahhoz, hogy ilyen felállás és taktika mellett van Dijkból, Ramosból, Chielliniből vagy legyen bárki az aktuális középhátvéd-etalon, bőven bohócot tudnának csinálni az aktuális ellenfeleink, mert a védelem balfékségei elsősorban nem egyéni képességekből, hanem a taktikai hiányosságokból erednek (lásd még az a pár játékost, akit bűnbaknak kiáltott ki a vezetőség nyáron, aztán normális rendszerben Suarez, Rakitic vagy akár Vidal is bőven megállja még a helyét).

DE ami igazán megdöbbentő, hogy Lenglet annyira szét van esve, hogy már a legalapvetőbb feladatokat se tudja megoldani. Ha nyomás alatt van, az a baj, ha egész meccsen nincs nyomás, akkor döntő pillanatokban meg pont nem elég éles. A párharcokban puhány, helyezkedésben ordas hibákat vét, vezéri kvalitásai pedig nincsenek (mondjuk azok soha se voltak).

Lehetne ennek a taktikai, lelki vagy fizikai okait keresni, de az elmúlt évek voltak annyira kiábrándítóak, hogy már nem érdekelnek a miértek, csak a tényleges produktum. Az meg Lenglet-nál elfogadhatatlan...
hau30
Capitá del Barça
Hozzászólások: 669
Csatlakozott: 2008.05.19. 19:31:35
Tartózkodási hely: Pécs

2021.02.22. 11:50:50

Tegnap direkt néztem hány párharcot nyer meg! Azokat vettem bele, amiknél volt testi kontakt ő közte és a támadó (leginkább egy fénykorán túl lévő Negredo) között. Egyetlen alaklommal sem tudott szabályosan szerelni!!! Egyetlen egyszer sem!!! Egy khv! Semmiféle koncentrációt, agressziót, képességet, fizikai erőnlétet nem lehet felfedezni benne. Vagyis lehet, de nem hogy Liga alsó osztály, de szerintem a magyar bajnokságban is okítva lenne és alázva. És ezt nem a tegnapi meccs alapján lehet kijelenteni, hanem úgy konstans gyenge a csávó. Nem is tudom mi magyarázhatja ezt...Jobb esetben romokban az önbizalma, rosszabb esetben egyáltalán nem érdekli a történet. És akkor itt jön ki az edző felelőssége. Ezt nem látja? Védőnél nem lehet eljátszani azt, mint egy támadónál, hogy önbizalom felhúzás érdekében játszatom akkor is, ha nem sikerül meccsek óta gólt lőnie. Felhozta Mingut az utánpótlásból és én azt mondom, hogy okés. Hibázik, nem egy top védő, de oda teszi magát, tud futni, agresszív. Valakit még fel kéne hozni, aki legalább fut és bele megy mindenbe, mert ez így vállalhatatlan. Davi 10- vel nagyon egyetértek. Én is ugyanígy látom a másik kettő mókussal együtt. Lenglet játéka szavatolja a buktát és akkor még ott van mellette Pique és Busi. Ez együtt olyan, mintha tűzre benzint öntenél és elkezded rádobálni a pb palackokat.
Avatar
gránit
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1087
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2021.02.22. 10:56:57

MessiNeymarSuarez írta:
2021.02.22. 09:04:52
az egész ligában nekünk van a legbohócabb védekezésünk?
Véleményem szerint ez a legrosszabb védelem a Ligában. Nulla nyomás alatt, a semmiből is gólokat kapnak, képzeljük el, hány gólt szednének be meccsenként, ha nekik kellene 80% fölötti labdabirtoklással és 20 kaput eltaláló lövéssel megküzdeniük.

A Cádiz kapta eddig a második legtöbb gólt a Ligában, 40-et, a Barca 22-t. Képzeljük el, ha a két védelem helyet cserélne, és a Cádiz védelmét illesztenénk be a Barcelonába, valamint a mi védelmünk játszana a Cádiz-ban, és kellene többek között a Barcelona támadósora ellen játszania. 100 kapott gól alatt nem hoznák le a bajnokságot.
Avatar
Sinya22
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2299
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2021.02.22. 10:39:49

MessiNeymarSuarez írta:
2021.02.22. 09:04:52
[

Nem is értem mi lett a gyerekkel, voltak idők mikor a legstabilabb védőnk volt, mostmeg mintha visszafele fejlődne, 2 hónap múlva már lehet hogy a foci alapszabályait is el kell majd magyarázni neki meccsek előtt.
Azt is tegyük hozzá,hogy akkor is csak azért volt a legstabilabb védőnk,mert Roberto vagy Piqué még nagyobb átjáróház volt,viszonyítás kérdése :D
Cserének jött,aztán Umtiti kidőlt és azóta se tért vissza. Azt mondtam volna a szezon előtt,hogy Lenglet maradhatna cserének, de inkább nem. Cserének bőven jó Mingueza/Piqué. Araujo mellé meg jó lenne egy hasonló gyors és kemény hátvéd.
Avatar
Titinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2541
Csatlakozott: 2006.11.17. 11:29:46
Tartózkodási hely: Nyíregyháza, lélekben Camp Nou

2021.02.22. 09:51:49

MessiNeymarSuarez írta:
2021.02.22. 09:04:52
De tényleg aki néz La Ligát mostanában:
Vannak más csapatok, főleg kiscsapatok ahol folyamatosan ugyanilyen hibák előfordulnak , vagy az egész ligában nekünk van a legbohócabb védekezésünk?
Én elég sűrűn nézem ugye a Valencia meccseit is, amennyiben közvetítik, de még náluk sincs ilyen bamba védelem.

Én amit látok is így az elenfelektől, Barca vagy Vale ellen, azt mondanám, hogy kb alsóházi szinten (értsd kieső és feljutott 2. osztályú csapatok) van a védelmünk, mind szervezettségben, mind taktikában, mind egyéni megoldásokban. Tegnap is a 2. félidőben Lengletnek volt 2-3 olyan suta felszabadítása a tizi előtt hogy egy Huesca játékos is röhögött rajta kb. Sok gólt kapnak a kis csapatok de nem ilyen gyermeteg, és egyéni hibákból. Lenglet jelenleg kb egy Huesca védelembe férne be.

Persze értem ezalatt azt amikor Piqué-Lenglet kettőssel állunk fel. Araujo más szint. A Liga legjobb védelmi mutatójával rendelkezik a pali a Villarrealos Pau Torressel együtt. :wink:

A legutóbbi 8 hazai meccsünkön mindig kaptunk legalább 1 gólt, Piquével eddig az első két hazai meccsünket hoztuk le kapott gólt nélkül, még szeptemberben. =D>

SZERK:
Ja...Lengletnek ez volt az idei 3. összehozott tizije, a legtöbb a csapatból, a legtöbb sárgája neki van, és a legtöbb egyéni hibát is ő követte el. Emlékezzünk vissza, hogy pont a Cádiz ellen volt az egyik egyéni hiba amikor kvázi gólpasszt adott Negredonak, így győztek le minket 2-1-re, ami az utolsó vereségünk a Ligában. Mondjuk ki, Lenglet hülyesége miatt a Cádiz ellen 1 pont két meccs alatt, vagyis -5 pont kb. =D>
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Avatar
MessiNeymarSuarez
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 9027
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2021.02.22. 09:04:52

Nero. írta:
2021.02.21. 23:58:15
https://vm.tiktok.com/ZMeF4cFhW/

Az a kamu megbánós fej :D Jól rá kellett volna verni a szélvédőt, hátha észhez tér ez a barom.

Láttam már Oreguert, Csigrinszkijt vagy kémyszerből Songot védőt játszani, de ez a mókus mindenkin túltesz

Mehet vissza a Sevillában, élcsapatba nem való
Ne bántsd már, valószinűleg nem kamu...Épp eszébe jutott hogy ha így folytatja nem kap majd újabb szerződéshosszabbítást ezért csak 2026-ig 31 éves koráig fejhet minket :mrgreen:

Nem is értem mi lett a gyerekkel, voltak idők mikor a legstabilabb védőnk volt, mostmeg mintha visszafele fejlődne, 2 hónap múlva már lehet hogy a foci alapszabályait is el kell majd magyarázni neki meccsek előtt.
Tény hogy látszott rajta hogy nem olyan mint prime-Umtiti, hogy első meccsén beállás után 20 perccel már klasszis és olyan természetességgel mozog mintha mindig itt játszott volna, de azért hozott egy fix közepes átlagot, avagy a Barca vezetősége logikájával élve:" megoldotta a posztot"De tényleg aki néz La Ligát mostanában:
Vannak más csapatok, főleg kiscsapatok ahol folyamatosan ugyanilyen hibák előfordulnak , vagy az egész ligában nekünk van a legbohócabb védekezésünk?
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3877
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2021.02.22. 08:35:18

Nero. írta:
2021.02.21. 23:58:15
https://vm.tiktok.com/ZMeF4cFhW/

Az a kamu megbánós fej :D Jól rá kellett volna verni a szélvédőt, hátha észhez tér ez a barom.

Láttam már Oreguert, Csigrinszkijt vagy kémyszerből Songot védőt játszani, de ez a mókus mindenkin túltesz

Mehet vissza a Sevillában, élcsapatba nem való
Én amikor elkezdett vigyorogni miután befújták a tizit, akkor vágtam bele majdnem a tv-be a távirányítót. Ilyen szintű ellenszenvet szerintem egyik játékosunk iránt sem éreztem még soha. Teljesen alkalmatlan a csávó, totál idióta hibákat követ el meccsről-meccsre. Mindig benne van a bennyhill és/vagy egy fölösleges piros.

Pezsgőt bontok, amikor már sem Ő sem Pique nem lesz a csapatban.

Nem tudom felfogni, hogy mit keres még a kezdőben. Pique-nél még értem, katalán, hangadó az öltözőben, meg tényleg egy befolyásos csávó (persze ez is gáz, hogy ez elég a kezdőtagsághoz), de ennél, amit ez a barom lehoz Mingueza bőven jobb. Ne lenne alkalmas komoly meccsekre? Lenglet konkrétan semmilyen meccsre nem alkalmas, kis csapatok ellen is folyamatosan bénázik.
Szerintem már vagy 10 pontunkba fájt idén ez a bohóc.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
vidra
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 345
Csatlakozott: 2018.05.06. 23:33:21

2021.02.22. 01:33:24

Élcsapat?
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6729
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2021.02.21. 23:58:15

https://vm.tiktok.com/ZMeF4cFhW/

Az a kamu megbánós fej :D Jól rá kellett volna verni a szélvédőt, hátha észhez tér ez a barom.

Láttam már Oreguert, Csigrinszkijt vagy kémyszerből Songot védőt játszani, de ez a mókus mindenkin túltesz

Mehet vissza a Sevillában, élcsapatba nem való
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
drobika
Capitá del Barça
Hozzászólások: 671
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08

2021.02.21. 17:30:41

Peter írta:
2021.01.30. 13:10:03
Lenglet a legfontosabb meccseken használható a jelentés szerint....Mbappé hamarosan megmutatja.... :mrgreen:
Ha már jelentést irogatnak és fordítanak erre időt, tegyék azt értelmesen. Bár relatív a csúcsmeccs kategorizálása is, ha egy Rayo ellen sem áll a helyzet magaslatán, akkor egy Bilbao már csúcsmeccs neki.
Ennek a Lengletnek a mozgása sem labdarúgó.... #-o
Az első mondat fantasztikus!
Látható,hogy a belső emberek mennyit is értenek nálunk a focihoz. Ezek után nem meglepőek az eredmények.
Barca_10
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1365
Csatlakozott: 2009.06.27. 15:50:43

2021.02.21. 16:40:32

remek befektetés volt pikével együtt a szerződéshosszabbítása =D> így tovább, remélem a jövőbeli gyerekem is ezt a párost fogja nézni a védelemben.
Kép

"Amikor elbúcsúzok a futballtól, sirni fogok mert véget ér az életem. Ha meghalok, ne egy temetőben vagy akárhol máshol temessetek el,csak
vigyetek egy stadion mellé egy labdával a kezemben mert nekem a labda az életem"
-Ronaldinho
Legendario
Avatar
MessiNeymarSuarez
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 9027
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2021.02.21. 16:36:10

Szerencsétlen Dobidót( :mrgreen: ) folyamatosan elsózzuk miközben olyan védőink vannak akiknek vakvezető kutyával kellene pályára lépniük
bojankrkic27
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 261
Csatlakozott: 2008.03.01. 14:28:23

2021.02.21. 16:26:54

davi10 írta:
2021.02.21. 15:56:18
Majd a szezon végén számoljuk már össze, hogy hány pontunkba fájt ez a barom.

Ha meglátom a nevét a kezdőben már nagyobb gyomorgörcsöm van, mint Busquets-nél.
ezen kínomban hangosan felnevettem :mrgreen:
Tomix354
Capitá del Barça
Hozzászólások: 876
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2021.02.21. 16:04:43

Legalább ügyel arra, hogy a meccs végén csináljon valami okosat, nehogy legyen idő beszenvedni egy gólt :mrgreen:
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7508
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2021.02.21. 15:57:19

Ez az agyatlan szerencsétlen remélem eltakarodik innen szezon végén, eszméletlen szint alatti az ember.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3877
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2021.02.21. 15:56:18

Majd a szezon végén számoljuk már össze, hogy hány pontunkba fájt ez a barom.

Ha meglátom a nevét a kezdőben már nagyobb gyomorgörcsöm van, mint Busquets-nél.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Peter
Capitá del Barça
Hozzászólások: 787
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2021.01.30. 13:10:03

Lenglet a legfontosabb meccseken használható a jelentés szerint....Mbappé hamarosan megmutatja.... :mrgreen:
Ha már jelentést irogatnak és fordítanak erre időt, tegyék azt értelmesen. Bár relatív a csúcsmeccs kategorizálása is, ha egy Rayo ellen sem áll a helyzet magaslatán, akkor egy Bilbao már csúcsmeccs neki.
Ennek a Lengletnek a mozgása sem labdarúgó.... #-o
Avatar
MQuCsabi
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6164
Csatlakozott: 2007.07.12. 14:50:03
Tartózkodási hely: Budapest

2021.01.30. 08:00:27

Semmi gond, szerencsére a jelentések mást mondanak. Mindenképp meg kell tartani, mert csak rá és Araujora lehet építeni :twisted:
Kép
hau30
Capitá del Barça
Hozzászólások: 669
Csatlakozott: 2008.05.19. 19:31:35
Tartózkodási hely: Pécs

2021.01.28. 22:41:03

Barcaforever írta:
2021.01.28. 19:34:35
https://m.youtube.com/watch?v=LyiPQD4cQc4

A csapat bohóca. :lol:
Hát ahogy megint tegnap oda ment a gyerek elé a kapott gól előtt!!! #-o

Egy vicc ahogy leviszi a súlypontját és próbál szerelni! Nem tud megállni röviden. De minden alkalommal túl mozog. Mindegy, hogy rayo játékos, vagy Tökmag! Befűzi akárki profi szinten.És agyatlan! Tegnap is volt egy jelenet a vége felé mikor kézzel fejelt félig. Talán bűntető területen belül! Korábban mikor a fejére néztem azt gondoltam milyen higgadt tud maradni bizonyos helyzetekben. De nem!!! Ezt az embert ennyire érdekli a játék...Annyi tűz van benne, mint ahány gázkulcs Lölönek a kezében mostanában.És mennyi van a szerződéséből? Még 5 év? Eret vágok, ha még annyi ideig itt lesz.
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3877
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2021.01.28. 21:10:58

Barcaforever írta:
2021.01.28. 19:34:35
https://m.youtube.com/watch?v=LyiPQD4cQc4

A csapat bohóca. :lol:
Már a franciák is kiröhögik a franciákat :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
Barcaforever
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3399
Csatlakozott: 2004.10.13. 19:17:18
Tartózkodási hely: Barcelona/Budapest

2021.01.28. 19:34:35

Kép
hau30
Capitá del Barça
Hozzászólások: 669
Csatlakozott: 2008.05.19. 19:31:35
Tartózkodási hely: Pécs

2021.01.18. 16:19:31

Tényleg semmi baj a középszerekkel, de mi is az a középszer khv esetében? Mi a csúcs? Milyen skillek különböztetik meg őket? Lengletnek vannak skilljei, de az a hozzáállás, nyápicság, koncentráció hiány, lassúság fejben is és fizikálisan is,az ahogy oda megy védekezni. Ettől az agyvérzés kerülget! Legfontosabb ezen a poszton a jellem, a személyiség. Lásd:Puyol, Pepe, Ramos, stb. Megfelelő csibész, agresszîv jellemmel egy középszer is csúcs lehet! Nézzétek meg Varane-t. Csúcs skilljei vannak, de össze van omolva egy ideje, így teljesen vakon van sokszor. Visszatérve Lenglet-hez nem lenne gond, ha lenne benne legalább 10% Puyol jellem. Enélkül jelenleg bójaként funkcionál.Még alkalomadtán ezt is elbírnánk talán, hogy olyan, mint egy szöszi a globetrotterek között, de a nagyobb baj az, hogy többen vannak az ilyen jellemmel bíró játékosok, mint akikben van valami tűz.Ezektől kellene valahogy megszabadulni! Tudjuk kik ők! Nem tudom minek kell ahhoz történnie, hogy végre tényleg végbe menjen egy vérátömlesztés. Elkeserítő....
Válasz küldése