Végeredmény: Cornellá – Barcelona 0-2

Persze, cserének még akár jó is lehetett volna, de ha megnézzük az utóbbi éveket jó ha kapott néhány meccset a ligában. Idén lehetett volna jóval több lehetősége, de most is csak 48 perce van. 23 évesen meg nem hiszem, hogy évi 1-2 bajnokit meg kupa meccset akarna játszani, ezért is írtam, hogy ez mind a két félnek jó.
Semmivel, de kétlem, hogy a 0 perces Fernandes-ért bárki bekopogtatott volna.
Koeman távozásával még változhat a dolog, de most sajna szerintem is úgy néz ki. Csak tudnám, mivel rosszabb, mint M. Fernanes pl, akiért még pénzt is adtunk - persze játszani gyakorlatilag nem láttuk még amúgy sem.Feast4 írta: ↑2021.01.06. 17:03:44Szerintem a büdös életben nem látjuk többet Barca mezben.davi10 írta: ↑2021.01.06. 12:45:16Hivatalos, fél év Getafe.
Idén nem játszott sokat, de amikor igen, akkor elhitette velem, hogy lehet itt keresnivalója, előtte nagy alibinek tartottam őt is. Nem igazán értem miért megy el, szerintem jól tolta vkp-ként. Busquets életveszély, Pjanic nem az igazi, De Jong-ot meg nem lehet folyamatosan játszatni, mert ki fog dőlni tavaszra. Puig-ot meg vétek lenne ott játszatni. Pénz meg nincs másra![]()
Szerintem a büdös életben nem látjuk többet Barca mezben.davi10 írta: ↑2021.01.06. 12:45:16Hivatalos, fél év Getafe.
Idén nem játszott sokat, de amikor igen, akkor elhitette velem, hogy lehet itt keresnivalója, előtte nagy alibinek tartottam őt is. Nem igazán értem miért megy el, szerintem jól tolta vkp-ként. Busquets életveszély, Pjanic nem az igazi, De Jong-ot meg nem lehet folyamatosan játszatni, mert ki fog dőlni tavaszra. Puig-ot meg vétek lenne ott játszatni. Pénz meg nincs másra![]()
Puig mellett ő az, aki még jól teljesítene a saját posztján, így hát mennie kell.davi10 írta: ↑2021.01.06. 12:45:16Hivatalos, fél év Getafe.
nem életbiztosítás a srác vkp-ként sem, de szerintem is nyomatni kéne, aztán ha nem jönne bele, be kell látni és mehetne máshova
Így van. Businak mondjuk a Soci ellen hatalmas meccse volt, de azon kívül 0. De Jong általában nyújt egy okés teljesítményt, de sokszor azt sem. Kiemelkedőt 10 meccsenként talán egyet. Sokszor sajnos ő is életveszély, ha nem lát hirtelen könnyen elérhető embert, bestresszel, rácsavarodik a labdára, és egészen veszélytelen helyzetekből képes így labdát veszíteni - ebben pl Busi még mindig jobb. Pjanicból meg nem láttunk kb semmit, nehéz megítélni. Hármuk közül talán De Jong a legjobb, de szerintem Alena meg tudja ütni a szintjét, ráadásul fiatal, és mondjuk hátrányban hirtelen átmehet előrejátékba is, mert elég jól lát a pályán - ez a többiekre nem igaz, talán a bosnyákra, de ő meg nem játszik. Ráadásul ahogy mondod, Frenkie rengeteget játszik, Businál 100%, hogy már jobb Alena, tehát ha Pjanicban ennyire nem bízunk, Alenanak kéne a 2. számú vkp-nak lennie. Pont ezekre a szitukra kéne lecsapni, mikor kiderül, hogy ingyen, házon belül meg tudunk oldani egy pozíciót. Így lehet a legtöbbet spórolni, nem azzal, ha 30-ért szerzünk egy közepes vkp-t pl.
menjen, mindenben középszer alatti, átlagos rúgótechnikával egy ilyen van a kezdőben nem kell a bal lábas klónja. azt sem értettem minek jött egyáltalán vissza
Nekem nagy meglepetés a srác. Amikor debütált és Valverde elkezdte "nyomatni" egy elég nulla és alibi játékosnak tűnt. Aztán tavaly az Inter ellen elég jól tolta, és a mostani 2 meccs alapján úgy néz ki, hogy nem csak egyszeri csoda volt az Inter ellen, hanem tényleg szintet lépett.
Ez az év a Barcaban mindenkinél próbaév, mert jövőre új vezetőség lesz. Idénre meg alig lesz további érkező és a gond a fölöslegen való túladás. Alena nem került az utóbbiak közé.P.U.Y.O.L. írta: ↑2020.09.15. 18:48:36
Azért ő kapott bőven lehetőséget az elmúlt pár évben, de nem emlékszem olyan telhesítményre tőle, amivel akár a padra elég lenne.
Puig, Fati, Pedri, Trincao és Araujo megérdemlik ezt az évet próbaképp, de Alena szerintem már megmutatta, hogy mit tud és arra nem sok szükségünk van még 5-6. számú kp-nak sem. Minek?
Azért ő kapott bőven lehetőséget az elmúlt pár évben, de nem emlékszem olyan telhesítményre tőle, amivel akár a padra elég lenne.