Antoine Griezmann

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5062
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2020.10.21. 09:41:09

csabimo írta:
2020.10.21. 09:29:37
Rivaldo11 írta:
2020.10.21. 09:21:10
Tegnap végre jó volt, úgy látszik, Koeman megtalalta a posztját. Igeretesen tapsolt a goloknál.
Remélem elég lesz a tegnapi játék Dembelétől, hogy Ő kezdhessen.
Szép álmok, de az igazság hogy csak pihentette őt és a kihagyhatatlan Busquetset a Real ellen. Pedig szépen beárazza mindenki a játékát legyen az Trincao Dembele vagy Pedri. Jó lenne látni végre szélsőket a szélen.
Dembele konkrétan 30 perc alatt megmutatta hogy többet tudna adni a csapatnak.(oke a fradi ellen) Az nekem is teccet mikor tapsolt Dembele goljának 🙂
Busquets egyértelmű miért volt padon. Griezmannban még reménykedek, hogy marad a helyén, bár az nekem is szimpatikus volt, hogy Dembélé gólját így "ünnepelte". Már az ötödik, gyakorlatilag semmit sem számító gól volt és a közvetlen "riválisa" lőtte mégis tapsolt.
Mondjuk a viselkedésével eddig sem volt gond, kifejezetten szimpatikus mióta itt van, de ezt a 0 teljesítményével sajnos nem képes kompenzálni.
Forca Barca!!!!
Avatar
csabimo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 932
Csatlakozott: 2006.01.13. 02:09:37
Tartózkodási hely: bonyhád

2020.10.21. 09:29:37

Rivaldo11 írta:
2020.10.21. 09:21:10
Tegnap végre jó volt, úgy látszik, Koeman megtalalta a posztját. Igeretesen tapsolt a goloknál.
Remélem elég lesz a tegnapi játék Dembelétől, hogy Ő kezdhessen.
Szép álmok, de az igazság hogy csak pihentette őt és a kihagyhatatlan Busquetset a Real ellen. Pedig szépen beárazza mindenki a játékát legyen az Trincao Dembele vagy Pedri. Jó lenne látni végre szélsőket a szélen.
Dembele konkrétan 30 perc alatt megmutatta hogy többet tudna adni a csapatnak.(oke a fradi ellen) Az nekem is teccet mikor tapsolt Dembele goljának 🙂
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7477
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2020.10.21. 09:21:10

Tegnap végre jó volt, úgy látszik, Koeman megtalalta a posztját. Igeretesen tapsolt a goloknál.
Remélem elég lesz a tegnapi játék Dembelétől, hogy Ő kezdhessen.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6158
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2020.10.21. 00:14:15

Trincao és Dembele is jobb választásnak tűnik mint ő.
"A Barcelonát olyan emberek irányítják, akiknek nem szabadna a klub élén állniuk. Nagyon szomorú vagyok emiatt. A Barca és a szurkolók ennél sokkal többet érdemelnek. Nem tudom, mi folyik a klubnál, de nagyon rossz érzés a korábbi csapattársaimat bánatosnak látni" - Neymar
sansz
Jugador del Barça
Hozzászólások: 218
Csatlakozott: 2019.09.23. 11:54:39

2020.10.20. 16:52:42

csababarca írta:
2020.10.19. 16:51:22
Igen, komolyan kérdezem. Mondjuk a változás nálam akkor jó, ha pozitív változás.
Most tény, ahogy írtad, kevesebb az ellenfél helyzete, ez igaz. De a mienk is drasztikusan visszaesett, pedig már Setiennél sem volt annyi, mint előtte.
Nálam pont, hogy nem változott a játék képe, az első két meccs biztató volt tény, de azóta megint lejtmenet, és egyre kilátástalanabb.
Ez szokott általában oda vezetni, hogy elővesszük a régi sémákat, ami többször besült már.

Rakitic már szezon közben (tavasszal) eldőlt, hogy távozik, az kalkulált véráldozat volt, a BM meccstől totál független. Ott fejeknek kellett volna hullania.
Pedri, Trincao beépülőben, Dest nagy fogás, rendben van.
Puig le lett selejtezve, kb top 3-as teljesítményt hozott a csapatban ebben az évben Koemanig, Fati meg már szintén tavaszi csoda.


Én most azt látom egyelőre, hogy beáldoztunk egy Lajost, amit egyébként kevésbé bánok, mint ahogy tűnik. Ezzel szemben csapnivaló támadójáték van, Messit eltették vagy eltette magát a kapu elől (= semmi értelme a játékának), a többiek meg kevesek erre a szintre még, amit teljesíteni kellene.
És mivel Griezman topik, ezért az is fontos, hogy emberünk dupla nulla, semmi haszna nincs a játékának, tényleg semmi. Egy Braithwait veszélyesebb a padon ülve, mint ő a pályán, pedig a dán is aztán világi szégyen hogy egy Barcában magára veszi a 9-es mezt.

Én azt mondom, hogy itt most van egy rakat fiatal (Puig, Fati, Dest, Pedri, Trincao) akiket orrvérzésig kellene játszatni. Ehelyett már Dest a kényszerbalhátvéd mert ugye oda nem kellett hozni Alba mögé embert, a másik 4-ből meg egyszerre max 2 lehet a pályán.
Pedig akár Messivel meg DeJonggal kiegészülve is játszhatnának, aztán hátha a két jómadár is magába nézne, hogy basszus ezek hajtanak, akkor én is megmozdulok.

De amíg Koeman ebben a DeJong-Busquets kp-ban meg Griezmanban látja a megdicsőülést, addig az egészet megette a fene. (kiegészülve Roberto mint jobbvédő viccel.)

Én nem gondolom, hogy a helyzeteink annyira visszaestek volna (nem mintha persze még 4 meccs alapján végérvényes következtetéseket lehetne levonni pro és kontra..), de ha visszaemlékszel a tavalyi meccseinkre és leginkább a meccs utáni kommentfolyamokról, pont az volt, hogy semmi veszély nincs a játékunkban, hiába van többet nálunk a labda. És ez Valverde alatt volt csúcsra járatva. Nálunk a labda, de csak oldalpasszolgatások mennek. És nem csak kifejezetten gólhelyzetek nem voltak, hanem egyszerűen nem volt veszély az úgynevezett támadásainkban. Ellenben a legkisebb ellenfél is megizzasztotta Ter Stegent és rajta múlt a meccs végeredménye...

Nem mondom, hogy dúskálunk a helyzetekben, bár azért nem olyan katasztrofális a helyzet, volt amikor több helyzetünk volt, volt amikor kevesebb, de mindenképpen érezni veszélyt és nyomást a mostani játékban(ha nem is egés meccsen). Ezzel még gól nélkül ki is lehet kapni, de azért nem a tavalyi játék megy. Messi tavaly is nagyon sokat volt hátul és akkor is hátul volt, mikor Setienéket helyre tették és a kis szünetekben is Messi szónokolt, az edzők meg csöndben ácsorogtak..) és akkor is azt mondtam, hogy előre kéne tenni, nem hagyni hátul sétálgatni és a középpályának egyedül annyi feladatot adni, hogy passzoljanak oldalra(vagy hátra!!) Messinek.
Most annyiban változott a kép, hogy nem kizárólag őt keresik a társak(de azért sok labdát kap), így kevesebbet jut előre is..Nem mellesleg egy évvel ő sem fiatalodott tavalyhoz képest, ez is benne lehet, hogy kevesebbet ér fel(tavaly meg megvárták..). Amúgy a brazil Ronaldo a pályafutása végefelé belátta, hogy már nem fogja végigcselezni a fél térfelet, ezért ő pont előre húzódott és elég jól "megélt" abból, hogy csak az utolsó embert kellett lecseleznie...Kár, hogy Messi nem ebbe az irányba megy.

Ne hidd, hogy az én álomcsapatomban benne van Grizes, de játékosállományban hatalmas a különbség tavalyhoz képest. Akiket felsoroltál fiatalokat egy fél csapatra való ember, és csak Puig játszik(sajnos) nagyon keveset. Közben vannak minőségi cseréink, tavaly ilyen Alena volt a csere, a szürkeegerek királya, egy SR három szinttel szürkébb változatban. Grizeshez nem tudom mi kell, hogy hasznos legyen, de az biztos, hogy Messi nem fog hajtani, ha látja, hogy a fiatalok hajtanak. Sőt, ez sajnos inkább fordítva szokott lenni, belekényelmesedik egyik a másik játékába - ha az edző hagyja.

Összességében így nincs értelme se Messit játszatni, se Griezmannt, utóbbival egyet is érrtünk, azonban nem hiszem, hogy ez Koeman kívánsága. Komoly összeesküvéselmélet nélkül is nyilván van a szerződésükben kötelező játékperc...Más nem indokolja, márcsak azért sem, mert azért az edző sem az a fajta aki szereti ha visszabeszélnek neki, pláne ha újságban üzengetnek neki.
Avatar
Sinya22
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2102
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2020.10.20. 08:37:58

drobika írta:
2020.10.20. 07:45:02
egyáltalán nincs helye a csapatban amíg Messi játszik.
Egyébként sincs helye a csapatban,mivel totál 0 a teljesítménye,még az agyon szidott Roberto is képes legalább továbbpasszolni a labdát,vagy ha odaér a kapu elé,akkor leadja normálisan. Már akkor sem volt helye a franciának,mikor elkezdtek jönni a hírek,hogy megvesszük.
drobika
Capitá del Barça
Hozzászólások: 598
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08

2020.10.20. 07:45:02

Abban reménykedem, hogy Koeman is látja, mert biztosan látja, hogy Griez szélsőként, legyen az bal, vagy jobb reménytelen,sőt, sajnos egyáltalán nincs helye a csapatban amíg Messi játszik. Remélem, hogy azért még ő játszani fog egy-két évig, én nem látom Messi produkcióját gyengének, tény, hogy tud ő többet is,és hozni is fogja. Tehát akármennyire is nyomja valaki, ha nyomja, hogy Griezt játszatni kell előbb utóbb nem fog engedni, mert sajnos konkrétan egy emberrel kevesebben vagyunk miatta. Én ó játékosnak mondanám őt, tényleg jó, csak nincs hol játszon.Sajnos. És nem elsősorban az a probléma, hogy Lajos milyen spanja Messinek, meg hogy mennyire volt már hatékonytalan a pályán stb a probléma közte és Griez között, hanem az, hogy 9-esünk nincs, és ha volna is, akkor is Lajos a padról sokkal hasznosabb volna a ,,csak,, góljaival. találó volt, valaki írrta, hogy Brait a padról veszélyesebb,mint Griez a pályán. Az, hogy állandóan kezd, nem kap labdát,mert tény,hogy nem kap, aztán ha nagy néha mégis, akkor kirúgja a stadionból őt is frusztrálhatja rendesen. Menetend szerint jön a cseréje, egy meccset sem tud lehúzni végig stb.
A Reál ellen biztosan nem tenném be kezdőként. nem tudhatjuk, hogy az edző hogy gondolkodik majd az első classicója előtt, mennyire mer támadólag fellépni, vagy csak a jaj csak ki ne kapjunk filozófiát válalja fel és nem támadó scapatot tol fel. Akárhogy is, eljött az ideje az Alba-Fati- Dest-Dembi/Trincao szélnek. Cou és Messi mellett. Griez opedig sajna csak pad.Sajnos
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12580
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.10.19. 16:51:22

Igen, komolyan kérdezem. Mondjuk a változás nálam akkor jó, ha pozitív változás.
Most tény, ahogy írtad, kevesebb az ellenfél helyzete, ez igaz. De a mienk is drasztikusan visszaesett, pedig már Setiennél sem volt annyi, mint előtte.
Nálam pont, hogy nem változott a játék képe, az első két meccs biztató volt tény, de azóta megint lejtmenet, és egyre kilátástalanabb.
Ez szokott általában oda vezetni, hogy elővesszük a régi sémákat, ami többször besült már.

Rakitic már szezon közben (tavasszal) eldőlt, hogy távozik, az kalkulált véráldozat volt, a BM meccstől totál független. Ott fejeknek kellett volna hullania.
Pedri, Trincao beépülőben, Dest nagy fogás, rendben van.
Puig le lett selejtezve, kb top 3-as teljesítményt hozott a csapatban ebben az évben Koemanig, Fati meg már szintén tavaszi csoda.


Én most azt látom egyelőre, hogy beáldoztunk egy Lajost, amit egyébként kevésbé bánok, mint ahogy tűnik. Ezzel szemben csapnivaló támadójáték van, Messit eltették vagy eltette magát a kapu elől (= semmi értelme a játékának), a többiek meg kevesek erre a szintre még, amit teljesíteni kellene.
És mivel Griezman topik, ezért az is fontos, hogy emberünk dupla nulla, semmi haszna nincs a játékának, tényleg semmi. Egy Braithwait veszélyesebb a padon ülve, mint ő a pályán, pedig a dán is aztán világi szégyen hogy egy Barcában magára veszi a 9-es mezt.

Én azt mondom, hogy itt most van egy rakat fiatal (Puig, Fati, Dest, Pedri, Trincao) akiket orrvérzésig kellene játszatni. Ehelyett már Dest a kényszerbalhátvéd mert ugye oda nem kellett hozni Alba mögé embert, a másik 4-ből meg egyszerre max 2 lehet a pályán.
Pedig akár Messivel meg DeJonggal kiegészülve is játszhatnának, aztán hátha a két jómadár is magába nézne, hogy basszus ezek hajtanak, akkor én is megmozdulok.

De amíg Koeman ebben a DeJong-Busquets kp-ban meg Griezmanban látja a megdicsőülést, addig az egészet megette a fene. (kiegészülve Roberto mint jobbvédő viccel.)
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
sansz
Jugador del Barça
Hozzászólások: 218
Csatlakozott: 2019.09.23. 11:54:39

2020.10.19. 16:39:41

csababarca írta:
2020.10.19. 14:21:09
sansz írta:
2020.10.19. 12:41:27


Jajajjajj, ez olyan tipikus, olyan emberi és olyan butaság, hogy van egy tragikus csapat, amiért mentek a mindenkit kidobni a fenébe-szólamok, aztán amikor vannak változtatások, akkor meg megy a sírás értük.
milyen változások?
mert konkrétan a tavalyi alapcsapathoz képest minimális a változás, vezéráldozat meg egyedül Lajos volt. Bocs de én nem számítom ide a már eleve távozó Rakiticet, meg Vidalt.
2-3 embert még ki kellett volna penderíteni a francba, aztán lehetne változásokról beszélni.

Vesztettünk egy "csak" gólokat rúgó Lajost, meg mellé egy Messit is, mert kvázi nulla amit ad ebben a formában a csapatnak, száműzve (vagy magát, vagy taktika miatt) messze a kaputól.
És nyertünk egy Griezmant aki totálisan homály, mellé gólokat se lő.

Egyébként ez a Koeman taktika egyelőre baromira nem fekszik senkinek, konkrétan DeJong is szenved, egyre rosszabb, pedig tőle várnánk/várja Koeman hogy vezér legyen.
Elől meg alig dolgozunk ki helyzeteket, mondjuk ez több összetevős. (Griezman, Messi, plusz a teljes jobboldal hiánya)

De egyszerűen Griezmant már védeni se lehet, mert folyamatosan romlik a teljesítménye.
Komolyan kérdezed, hogy milyen változások? A játékban nem látsz semmi változást, vagy elfelejtetted a múlt évet? Amikor folyamatosan egymás után jöttek a meccsek, nem jó csapatok ellen, hanem a legkisebb klub sem állt meg 10 gólhelyzet alatt 9 Ter Stegen bravúr mellett? Azért most nagyot változott a játék képe, alapember Fati, beépülőben Pedri és Trincao, Dest jó fogás volt... Mindegy, hogy beleszámolod-e az amúgy a múltban sok örömöt szerző Rakétáékat, igenis nagy változás.

De Jong nem most szenved, hanem folyamatosan hullámzó a teljesítménye, ezen a fórumon (vagyis, hát nem a Grizes topicban :) ) is szidva volt előző idényben nagyon sokat. Szerintem nem vészes, vannak hullámai, de a fő gond, hogy sokan többre számítottak és fájdalmas a valóság. Azért nem mondanám haszontalannak.

Értem az ironikus megjegyzést, de azt is meg kell érteni, hogy a "csak" gólokat lövő Lajos és Messi párosának a "működéséhez" áldozatok kellettek. Az ismert mantrák; mindenki csak Messinek passzol, Messi vezet minden támadást, Lajossal játszik össze amikor csak lehet(és akkor is amikor nem), stb.Ennek volt egy sablonos, tesze-tosza, beletörődöm lassú ritmusa, amit az ellenfelek kívülről fújtak és a kiscsapatoktól is, gyakorlatilag mindnél már komoly szerencse volt, hogy csak ennyi vereség csúszott be. Főleg ősszel realmadridoztuk össze-vissza magunkat...
A "csak" gólos teljesítményeket elég könnyű megítélni. Ha nagyobb a nyereség, mint az áldozat, akkor megéri, ha kisebb, akkor nem éri meg. Elég egyértelmű, hogy sok szerencsével (Ter Stegennel) sem érte meg az a rendszer. Lehetett meccseket behúzni, egyéni rekordokat tovább növelni, de nyerni nem lehetett vele semmit. És azt se lehetett rásütni, hogy pár év és jobban összeáll...

Amúgy kíváncsi lennék az öltözőre, hogy ott milyen a hangulat. Amikor Grizes újságban üzenget, hogy el akart menni, de meggondolta magát (haha, nem is kellett senkinek..) mikor úgy tűnt elmegy Messi, vagy mikor egyértelműen utal rá, hogy Messi helyén tudna játszani, akkor ezt személyesen is megbeszélik? Szerintem ott sem tudna játszani jól jelenleg, de egy év múlva vagy kiderül, vagy nem is lesz itt ő (meg Messi sem). Egyébként Messi játékban nem rosszabb, mint tavaly, csak kevésbé épül rá minden (kevesebbet puskáz el, de értelemszerűen kevesebb lehetősége van gólt lőni is). Akárhogyan is, akármiért is, de vicces, hogy jelenleg a két magasan legjobban kereső játékosunk egyáltalán nem szolgálják meg a bérüket, Messi mellett szól az persze, hogy évekkel ezelőtt ő már megszolgálta..pont ezért kellett volna eladni idén vagy tavaly.
drobika
Capitá del Barça
Hozzászólások: 598
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08

2020.10.19. 16:19:04

Na majd a végelszámoláskor megnézzük hogy Lajos vagy Griez góljai lesznek e többen. Mekkora lesz a különbség.
Ha csak az utolsó évét nézzük is.
Bár nagyon remélem hogy Koeman is végre leülteti a padra szépen és egy egész más jobboldalt játszunk.
És nem Griezt akarom ekézni, hanem azt a barmot aki elhozta ide ennyi pénzért és fizetéssel.
Avatar
csababarca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 12580
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2020.10.19. 14:21:09

sansz írta:
2020.10.19. 12:41:27


Jajajjajj, ez olyan tipikus, olyan emberi és olyan butaság, hogy van egy tragikus csapat, amiért mentek a mindenkit kidobni a fenébe-szólamok, aztán amikor vannak változtatások, akkor meg megy a sírás értük.
milyen változások?
mert konkrétan a tavalyi alapcsapathoz képest minimális a változás, vezéráldozat meg egyedül Lajos volt. Bocs de én nem számítom ide a már eleve távozó Rakiticet, meg Vidalt.
2-3 embert még ki kellett volna penderíteni a francba, aztán lehetne változásokról beszélni.

Vesztettünk egy "csak" gólokat rúgó Lajost, meg mellé egy Messit is, mert kvázi nulla amit ad ebben a formában a csapatnak, száműzve (vagy magát, vagy taktika miatt) messze a kaputól.
És nyertünk egy Griezmant aki totálisan homály, mellé gólokat se lő.

Egyébként ez a Koeman taktika egyelőre baromira nem fekszik senkinek, konkrétan DeJong is szenved, egyre rosszabb, pedig tőle várnánk/várja Koeman hogy vezér legyen.
Elől meg alig dolgozunk ki helyzeteket, mondjuk ez több összetevős. (Griezman, Messi, plusz a teljes jobboldal hiánya)

De egyszerűen Griezmant már védeni se lehet, mert folyamatosan romlik a teljesítménye.
“In times of crisis, the wise build bridges, while the foolish build walls.” fucking actual
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3348
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.10.19. 13:52:02

drobika írta:
2020.10.19. 13:08:54
Nehari, de vitatkoznék ezzel. Griez nem olyan rossz játékos, csak éppen nálunk nincs helye és nem is lesz!Egész egyszerűen ez a helyzet. 9-es pozicióba ugyanakkor SENKI!!!! nincs. Lajos lagalább rúgta a gólokat azért, brusztolt, és ő maga is megmondta, hogy el van ő a padról is most már! Miért ne hinnénk neki?! Griez viszont mit csinál? Semmit! A pályán lödörög.Éabdát nem kap, gólt nem lő! Ha Lajos minusz egy ember, akkor mi Griez??? Mínusz kettő! Játszatni, hátha valaki megveszi? Emberek konkrétan a csapat kárára van!!!!! Emberhátrányban vagyunk miatta! nehogy már azért játszassuk, hogy hátha valaki ad érte két tábla MILKA csokit a mi 120 millánk után! és ráadásul csak a létzám van vele meg!
Arról is lehet vitatkozni, hogy mi a jobb, ha olyan mintha pályan se lennél, vagy hogy a támadások 99%-a elhal rajtad és összjátékban még annyit se tudsz hozni, mint a "láthatatlan" konkurencia.

Én is nyomatnám Braithwaite-et, Griezmann meg rúgdossa csak a góljait a francia válogatottban, ha már ott annyira megvan a helye, aztán télen mehet. Sőt, felőlem Messi is mehet, mert Ő se nagyon emelkedik ki a csapatból, és a kedvenc játszótársa, Alba nélkül még rosszabb.

Suarez-nek pedig nagyon szép, hogy elvan Ő a padon is, de látjuk, mennyire lehet az öregeket leültetni a padra. A maradásának az lehetett volna az egyetlen pozitívuma, hogy Messi talán nem lenne ennyire fos, bár Ő már a karantén óta nem jó, és akkor még szó se volt Lajos elküldéséről.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
drobika
Capitá del Barça
Hozzászólások: 598
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08

2020.10.19. 13:08:54

sansz írta:
2020.10.19. 12:41:27
drobika írta:
2020.10.19. 08:15:35
Xavier Hernandez írta:
2020.10.18. 16:02:54
A futballtörténet legvalószerűtlenebb baromsága, hogy miközben a 120 milliós Griezmann nálunk bénázik, a Barcánál "feleslegessé vált", 6 millióért elajándékozott Suárez a meccs 6.percében meglőtte a 150. La Liga gólját az Atletiben - így 2:0-ra nyertek tegnap a Celta ellen, és továbbra is veretlenek.

Egészen elképesztő, a klublegenda Suáreztől sajnálták a sokmilliós fizetését, amit Griezmannak viszont simán megadnak... elzavarják Messi cimbijét, és megtartanak egy olyan embert, aki szemlátomást képtelen beilleszkedni ide. Mintha készakarva építenének egy gólképtelen csapatot.
Teljesen igazad van! Ráadásul ne felejtsük el, hogy a fizetésének a felét továbbra is mi fizetjük! Milyen üzlet volt ez megint? A jelenlegi körülmények között mivel semmilyen pozició nincs, legalábbis amit lól tudna Griez játszani így minusz egy embert jelent. Simán jöhetne vissza Lajos, főleg úgy, hogy ő ár simán elfogadja a pados szerepét is, ha van valaki helyette! Viszont jelenleg nincs is... Szóval abszolút jó ötlet volna a csere. persze gazdaságila katasztrófális volna,hiszen minusz 110 milla!!!! volna az egyenleg, és ezért valakit nagyon ...kellene rúgni!
Jajajjajj, ez olyan tipikus, olyan emberi és olyan butaság, hogy van egy tragikus csapat, amiért mentek a mindenkit kidobni a fenébe-szólamok, aztán amikor vannak változtatások, akkor meg megy a sírás értük.
Felejtsük el Lajost és a madridi csapatot is. A csapat kiábrándító, hullagyenge, jobb napjukon jók, de csak orbitális mázlijuk van, hogy ki nem kaptak még.Sokal jobb helyzetben vagyunk náluk.
Lajostól meg nem kell elvitatni az érdemeket, én nagyon kedvelem is, de a játéka nem hiányzik. Olyan mértékig minusz ember a pályán már a gólját leszámítva, hogy az már kifejezetten káros. A Lajos-Messi kapcsolat ráadásul tetézte ezt a dolgot, nehéz elhinni, hogy nem állandó feszültségforrás, ha minden meccsen le lenne cserélve Lajos, ráadásul azt a Messi-fanok is szerintem elismerik, hogy nem tudom mennyire próbálkoztak az edzők, de nem igazán követ szigorú utasításokat. Ha Lajos a pályán van, csak őt keresi, akkor is, ha más jobb helyzetben lenne. Ez volt tavaly is. Lajos is kihagyja az orbitális helyzeteket, ha arról van szó, ha Messi Grizest is annyira keresné, lehet neki is lett volna több gólja. De tegyük fel, nincs hiszti és sértődés, ha lekerül mindig Lajos és tényleg jól is viselné. A gond, hogy nem kifejezetten az a szuper csere-ember. Van olyan, aki nagyon rutinos és 30 percig a világ legjobbja tud lenni, aztán le kell ülnie.. De Lajos nem ez az ember. Tőle ha perceket veszel el, csak a lehetséges góljait veszed el, nem 20 percig bírja, hanem 90 percig alibizik megszakítva pár hasznos góllal.
Ráadásul Lajos ledolgozta az árát, bőven megérte, az edző sem akart vele komolyabban számolni, meg kellett válni tőle a legkevésbé fájdalmasan.
Grizest viszont el kell adni, nem is kérdés, de ha nincs kérő, akkor nem lehet. Szerintem az edző és a vezetés fejében az van, hogy ha játszik talán valaki ad érte ajánlatot, vagy ha addig nem, jövőre Messi elmegy, akkor még a helyén talán kipróbálhatják.
A legjobb az lett volna, ha ment volna Lajos és Grizes is, és cserébe vett volna egy csatárt, akit az edző akar, de ez nem jött össze. Viszont Lajost visszakívánni bárki helyett...vagy a madridi csapatra irígykedni, vicc. Szerintem idén a harmadik helyre is kevesebb esélyük van, persze sok körbeverés lehet még, de összességében nagyon gyengén muzsikálnak játékban, a kiszenvedett döntetlenjeik mellé be fognak úszni a vereségek is.
Nehari, de vitatkoznék ezzel. Griez nem olyan rossz játékos, csak éppen nálunk nincs helye és nem is lesz!Egész egyszerűen ez a helyzet. 9-es pozicióba ugyanakkor SENKI!!!! nincs. Lajos lagalább rúgta a gólokat azért, brusztolt, és ő maga is megmondta, hogy el van ő a padról is most már! Miért ne hinnénk neki?! Griez viszont mit csinál? Semmit! A pályán lödörög.Éabdát nem kap, gólt nem lő! Ha Lajos minusz egy ember, akkor mi Griez??? Mínusz kettő! Játszatni, hátha valaki megveszi? Emberek konkrétan a csapat kárára van!!!!! Emberhátrányban vagyunk miatta! nehogy már azért játszassuk, hogy hátha valaki ad érte két tábla MILKA csokit a mi 120 millánk után! és ráadásul csak a létzám van vele meg!
sansz
Jugador del Barça
Hozzászólások: 218
Csatlakozott: 2019.09.23. 11:54:39

2020.10.19. 12:41:27

drobika írta:
2020.10.19. 08:15:35
Xavier Hernandez írta:
2020.10.18. 16:02:54
A futballtörténet legvalószerűtlenebb baromsága, hogy miközben a 120 milliós Griezmann nálunk bénázik, a Barcánál "feleslegessé vált", 6 millióért elajándékozott Suárez a meccs 6.percében meglőtte a 150. La Liga gólját az Atletiben - így 2:0-ra nyertek tegnap a Celta ellen, és továbbra is veretlenek.

Egészen elképesztő, a klublegenda Suáreztől sajnálták a sokmilliós fizetését, amit Griezmannak viszont simán megadnak... elzavarják Messi cimbijét, és megtartanak egy olyan embert, aki szemlátomást képtelen beilleszkedni ide. Mintha készakarva építenének egy gólképtelen csapatot.
Teljesen igazad van! Ráadásul ne felejtsük el, hogy a fizetésének a felét továbbra is mi fizetjük! Milyen üzlet volt ez megint? A jelenlegi körülmények között mivel semmilyen pozició nincs, legalábbis amit lól tudna Griez játszani így minusz egy embert jelent. Simán jöhetne vissza Lajos, főleg úgy, hogy ő ár simán elfogadja a pados szerepét is, ha van valaki helyette! Viszont jelenleg nincs is... Szóval abszolút jó ötlet volna a csere. persze gazdaságila katasztrófális volna,hiszen minusz 110 milla!!!! volna az egyenleg, és ezért valakit nagyon ...kellene rúgni!
Jajajjajj, ez olyan tipikus, olyan emberi és olyan butaság, hogy van egy tragikus csapat, amiért mentek a mindenkit kidobni a fenébe-szólamok, aztán amikor vannak változtatások, akkor meg megy a sírás értük.
Felejtsük el Lajost és a madridi csapatot is. A csapat kiábrándító, hullagyenge, jobb napjukon jók, de csak orbitális mázlijuk van, hogy ki nem kaptak még.Sokal jobb helyzetben vagyunk náluk.
Lajostól meg nem kell elvitatni az érdemeket, én nagyon kedvelem is, de a játéka nem hiányzik. Olyan mértékig minusz ember a pályán már a gólját leszámítva, hogy az már kifejezetten káros. A Lajos-Messi kapcsolat ráadásul tetézte ezt a dolgot, nehéz elhinni, hogy nem állandó feszültségforrás, ha minden meccsen le lenne cserélve Lajos, ráadásul azt a Messi-fanok is szerintem elismerik, hogy nem tudom mennyire próbálkoztak az edzők, de nem igazán követ szigorú utasításokat. Ha Lajos a pályán van, csak őt keresi, akkor is, ha más jobb helyzetben lenne. Ez volt tavaly is. Lajos is kihagyja az orbitális helyzeteket, ha arról van szó, ha Messi Grizest is annyira keresné, lehet neki is lett volna több gólja. De tegyük fel, nincs hiszti és sértődés, ha lekerül mindig Lajos és tényleg jól is viselné. A gond, hogy nem kifejezetten az a szuper csere-ember. Van olyan, aki nagyon rutinos és 30 percig a világ legjobbja tud lenni, aztán le kell ülnie.. De Lajos nem ez az ember. Tőle ha perceket veszel el, csak a lehetséges góljait veszed el, nem 20 percig bírja, hanem 90 percig alibizik megszakítva pár hasznos góllal.
Ráadásul Lajos ledolgozta az árát, bőven megérte, az edző sem akart vele komolyabban számolni, meg kellett válni tőle a legkevésbé fájdalmasan.
Grizest viszont el kell adni, nem is kérdés, de ha nincs kérő, akkor nem lehet. Szerintem az edző és a vezetés fejében az van, hogy ha játszik talán valaki ad érte ajánlatot, vagy ha addig nem, jövőre Messi elmegy, akkor még a helyén talán kipróbálhatják.
A legjobb az lett volna, ha ment volna Lajos és Grizes is, és cserébe vett volna egy csatárt, akit az edző akar, de ez nem jött össze. Viszont Lajost visszakívánni bárki helyett...vagy a madridi csapatra irígykedni, vicc. Szerintem idén a harmadik helyre is kevesebb esélyük van, persze sok körbeverés lehet még, de összességében nagyon gyengén muzsikálnak játékban, a kiszenvedett döntetlenjeik mellé be fognak úszni a vereségek is.
drobika
Capitá del Barça
Hozzászólások: 598
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08

2020.10.19. 08:15:35

Xavier Hernandez írta:
2020.10.18. 16:02:54
A futballtörténet legvalószerűtlenebb baromsága, hogy miközben a 120 milliós Griezmann nálunk bénázik, a Barcánál "feleslegessé vált", 6 millióért elajándékozott Suárez a meccs 6.percében meglőtte a 150. La Liga gólját az Atletiben - így 2:0-ra nyertek tegnap a Celta ellen, és továbbra is veretlenek.

Egészen elképesztő, a klublegenda Suáreztől sajnálták a sokmilliós fizetését, amit Griezmannak viszont simán megadnak... elzavarják Messi cimbijét, és megtartanak egy olyan embert, aki szemlátomást képtelen beilleszkedni ide. Mintha készakarva építenének egy gólképtelen csapatot.
Teljesen igazad van! Ráadásul ne felejtsük el, hogy a fizetésének a felét továbbra is mi fizetjük! Milyen üzlet volt ez megint? A jelenlegi körülmények között mivel semmilyen pozició nincs, legalábbis amit lól tudna Griez játszani így minusz egy embert jelent. Simán jöhetne vissza Lajos, főleg úgy, hogy ő ár simán elfogadja a pados szerepét is, ha van valaki helyette! Viszont jelenleg nincs is... Szóval abszolút jó ötlet volna a csere. persze gazdaságila katasztrófális volna,hiszen minusz 110 milla!!!! volna az egyenleg, és ezért valakit nagyon ...kellene rúgni!
grgly50
Barça B
Hozzászólások: 64
Csatlakozott: 2018.02.07. 21:37:09

2020.10.18. 21:07:16

barca0417 írta:
2020.10.18. 12:27:08
Tényleg az lenne a legjobb ha elcserelnenk egy klasszikus középcsatárra. Mert akkor a 4-2-3-1 ünk is életképesebb lenne, mert amúgy lenne fantázia a formációban, csak amíg bele nem illő elemek vannak benne, addig döcögős a dolog. Márpedig Griezmann egy bele nem illő elem.
Elcserélni Suarezre! Szőrt szőrért! :D
Avatar
Xavier Hernandez
Barça B
Hozzászólások: 84
Csatlakozott: 2018.01.04. 22:42:42
Tartózkodási hely: Budapest

2020.10.18. 16:02:54

A futballtörténet legvalószerűtlenebb baromsága, hogy miközben a 120 milliós Griezmann nálunk bénázik, a Barcánál "feleslegessé vált", 6 millióért elajándékozott Suárez a meccs 6.percében meglőtte a 150. La Liga gólját az Atletiben - így 2:0-ra nyertek tegnap a Celta ellen, és továbbra is veretlenek.

Egészen elképesztő, a klublegenda Suáreztől sajnálták a sokmilliós fizetését, amit Griezmannak viszont simán megadnak... elzavarják Messi cimbijét, és megtartanak egy olyan embert, aki szemlátomást képtelen beilleszkedni ide. Mintha készakarva építenének egy gólképtelen csapatot.
Avatar
barca0417
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1795
Csatlakozott: 2006.10.27. 18:06:27
Tartózkodási hely: erre-arra

2020.10.18. 12:27:08

Tényleg az lenne a legjobb ha elcserelnenk egy klasszikus középcsatárra. Mert akkor a 4-2-3-1 ünk is életképesebb lenne, mert amúgy lenne fantázia a formációban, csak amíg bele nem illő elemek vannak benne, addig döcögős a dolog. Márpedig Griezmann egy bele nem illő elem.
Kép
Avatar
davi10
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3348
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.10.18. 12:06:09

Balinho írta:
2020.10.18. 10:18:34
A "La Decision" után iszonyatosan puffogtam a leigazolása miatt, kevés játékossal szemben viseltettem eleve nagyobb ellenszenvvel, mint vele, de azért abban biztos voltam, hogy képességei alapján hasznos lesz a csapatnak.

Ahogy ideigazolt az alázatos játéka, a hozzáállása, kaparása, mezőnymunkája miatt emberileg elkezdett megnyerni magának, és reméltem, hogy a pályán nyújtott dupla nullája is csak abból ered, hogy nem tudott könnyen beilleszkedni.

Sajnos mostanra úgy áll a dolog, hogy mindenben 180 fokos fordulatot vett bennem vele kapcsolatban. Emberileg megbocsátottam, még egész meg is kedveltem, és az biztos, hogy nagyon sajnálom szegényt. Látszik, hogy egy olyan közegben, ahol nem ilyen görcsös, ahol oldott, ott azért korrekt teljesítményt rak le.

Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ha holnaptól az egész játékunkat rá építenénk, mindenki alá játszana, itt már akkor se tudna klasszis teljesítményt hozni. Akkora blokk van a csávóban, hogy nem tudom elképzelni, hogy itt valaha jó teljesítményt tudjon nyújtani, nemhogy még olyat, amit a 120M-s vételára miatt jogosan elvárnánk tőle.
Valahogy én is így vagyok vele. Mondjuk én nem kedveltem meg, de már messze nem érzek akkora ellenszenvet, mint az Atletico-s időszakába. Ez nagyban köszönhető annak, hogy tavaly tényleg nagy mezőnymunkát végzett, 3 támadó helyett is védekezett, de ebből kb. semmi nem maradt. A leggázabb, hogy a csávónak nagyon helyzetei sincsenek, ha kap egy passzt és vihetné a kapusra 1v1-ben, azt is megoldja úgy, hogy még gólszerzési lehetőségnek is csak nagy jóindulattal lehet elkönyvelni.

Nem bírja el a csapat, azt, hogy olyan, mintha pályán se lenne, Messi meg oda sétálgat ahova épp kedve van. Talán működhetne Koeman elképzelése egy olyan csapattal, ahol 11 embernek meghatározott szerepköre van.

Messi úgyis lelép nyáron, Griezmann csak égeti magát, már kicsit higgadtabb fejjel is azt mondom, hogy mindkettőt elengedném már télen. Valószínűleg a klub anyagi gondjai is megoldódnának, mert szerintem kb. 2-en keresnek annyit, mint az összes többi játékos együtt. (Ez alapján a csapat fizetésének kb. 46%-át teszi ki ez a 2 játékos)

Úgyis egész nyáron azt hangoztattuk itt csomóan, hogy legyen kupanélküli szezon, csak akkor induljon el a fiatalítás, meg derüljön ki, hogy kire lehet számítani.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19542
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2020.10.18. 11:13:37

Nyilvan van a szerzodeseben vmi kitetel hogy ha egeszseges akkor kotelezo jatszatni. Ha nincs akkor koeman egy nimand. Dembele, trincao 100x tobbet tudna adni a csapatnak még igy is hogy egyik se egy vilagklasszis.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
Balinho
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1033
Csatlakozott: 2005.06.26. 00:39:59

2020.10.18. 10:18:34

A "La Decision" után iszonyatosan puffogtam a leigazolása miatt, kevés játékossal szemben viseltettem eleve nagyobb ellenszenvvel, mint vele, de azért abban biztos voltam, hogy képességei alapján hasznos lesz a csapatnak.

Ahogy ideigazolt az alázatos játéka, a hozzáállása, kaparása, mezőnymunkája miatt emberileg elkezdett megnyerni magának, és reméltem, hogy a pályán nyújtott dupla nullája is csak abból ered, hogy nem tudott könnyen beilleszkedni.

Sajnos mostanra úgy áll a dolog, hogy mindenben 180 fokos fordulatot vett bennem vele kapcsolatban. Emberileg megbocsátottam, még egész meg is kedveltem, és az biztos, hogy nagyon sajnálom szegényt. Látszik, hogy egy olyan közegben, ahol nem ilyen görcsös, ahol oldott, ott azért korrekt teljesítményt rak le.

Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ha holnaptól az egész játékunkat rá építenénk, mindenki alá játszana, itt már akkor se tudna klasszis teljesítményt hozni. Akkora blokk van a csávóban, hogy nem tudom elképzelni, hogy itt valaha jó teljesítményt tudjon nyújtani, nemhogy még olyat, amit a 120M-s vételára miatt jogosan elvárnánk tőle.
Nem Ede72
Jugador del Barça
Hozzászólások: 158
Csatlakozott: 2011.11.24. 15:04:14

2020.10.18. 09:47:02

Sok gyalázatos igazolást tudnék felsorolni az elmúlt 10-15 évből...(Arda Turan Affelay, Alex Vidal, Denis Suarez, Yerri Mina, Andre Gomes,) és sorolhatnám az összes balul sikerült szerencsétlent, akit ide tudtak hozni, de soha senki nem mozgott annyira idegenül, annyira elképzelés nélkül a csapatban, mint ez a két csigazabáló francia, Dembele, meg Griezmann.
Már az is fáj, hogy azt kell látnom, hogy egyáltalán a pályára lépnek a csapat mezében, de ez a szerencsétlen Dembele is, aki csak azt az egyet tudja, hogy belevezeti az emberekbe a labdát, se passza, se csele, se lövése, se összjátéka...és hát mindennek a tetejében Griezmann, aki még a kaput sem találja el 7 méterről és azt nyilatkozza a gyökérke, hogy nem jó helyen játszik??? Soha de soha többet nem volna szabad egyiket sem játszatni, mindkettő azonnal Barca C és télen, amint lehet, eladni őket bárkinek...csak az a baj, hogy senkinek nem kellenek....az ilyen igazolások miatt kellett volna már réges-régen kirúgni a komplett vezetést...a pi...ba!
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7477
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2020.10.18. 09:38:42

Nem bírja őt el a csapat. Robertoval párban totál hatástalan az egész jobb oldalunk, ide két, de legalább egy olyan ember kéne, aki a védelem mögé tud kerülni.
Sajnos jelenleg nincs olyan poszt, ahol picit is használható lenne. Nagy hibát követett el, hogy maradt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3766
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2020.10.18. 08:06:01

Elég volt belőle!
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6158
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2020.10.18. 01:40:36

Nero. írta:
2020.08.28. 22:59:54
Messit soha senki nem fogja pótolni, de ha közepén lesz játszatva Griezmann, akkor rá lehet építeni. Legalábbis meg kell próbálni, ha megy Suarez és Messi is akkor valószínűleg ő lesz az egyik húzó ember.

TS, Piqué (sajnos)de Jong, Pjanic, Dembele, Griezman, Coutinho azért nem olyan rossz zsugások, lehet rájuk építeni. Ha Koeman rendet tesz akkor nem biztos hogy az EL helyekért fogunk küzdeni.

Kivette a részét gazdagon a francia VB győzelemből, az EBn is nagyot ment, a Real elleni BL döntőbe elsőként állt oda rúgni miután előtte egyet kihagyott. Túlzás lúzernek gondolni a gyereket. Ő van, rá kell építeni aztán meglátjuk mi sül ki a dologból.
Tévedtem. A legutóbbi 28 lövéséből 2 lett gól.
"A Barcelonát olyan emberek irányítják, akiknek nem szabadna a klub élén állniuk. Nagyon szomorú vagyok emiatt. A Barca és a szurkolók ennél sokkal többet érdemelnek. Nem tudom, mi folyik a klubnál, de nagyon rossz érzés a korábbi csapattársaimat bánatosnak látni" - Neymar
Válasz küldése