Ez több, mint egy egyszerű győzelem!
El millor vídeo que veuràs avui ❤️🔥 pic.twitter.com/g2R0GPzCoT
— FC Barcelona (@FCBarcelona_cat) March 20, 2023
A bercsokkentes fejében én nem várok nagy deal-eket a nyáron sem. Aki tud le fog húzni minket, de egy 10-est szerintem is ér, ha azt nézem, hogy 20+-ért jött.
Nem egy nagy kaliber a srác,de a posztja hiányposzt kis túlzással az egész világon,ne adjuk oda bagóért, 20 millió alatt nem engedném el.
Romano szerint az Atma adna érte 7 körül.bence0330 írta: ↑2023.02.22. 20:55:13Hát nem. 20 millió a Milannál amúgy kb annyi, mint máshol 100, szerintem az elején sem fordult meg a fejükben a megvásárlása, van két egész jó jobb bekkjük, csak az egyik kidőlt a fél szezonra, és akkor a másik is épp sérült volt, és emiatt kellett egy vészmegoldás. Ő biztos, hogy visszajön. Futósabb csapatokba szerintem illene amúgy, remélem lesz piaca valami ilyen Frankfurt-féle, vagy PL-középcsapatnál.
Igen, csak amúgy a csk+Florenzi az a poszt, megvannak hosszútávon, ha utóbbi felépül. Destnek valami hatalmasat kellene villantania, hogy értelme legyen ottartani. De igazából annyira nem aggódom, Destet szerintem mindenképp el fogjuk tudni adni akkor is, ha visszajön, piacképes.
Tegnap lett hivatalos az új tulajdonosi kör. Nem biztos, hogy csórók/spúrok maradnak.bence0330 írta: ↑2022.08.31. 21:57:46Wow, odaát is biztosra írják. Florenzi megsérült tegnap, szóval tényleg megürült a poszt. Vagy akár jobbszélsőnek is hívhatják, mert az is üres. Jó lesz ott neki, sokkal jobban illeszkedik a játékukba.
De mivel a Milan csóró, tuti, hogy ez kölcsön plusz opció lesz, majdnem mindegyik igazolásuk az.
Mondjuk mert Azpilicueta érkezése szinte biztosra vehető volt. Már a téli szezonban megkapta az ígéretet, hogy nyáron távozhat tekintettel arra, amit eddig a csapatért tett, ráadásul a szerződése is lejáróban volt.Grimaldo írta: ↑2022.08.13. 23:49:31
Tehetséges gyerek és nagy benne a potenciál, de az a baj, hogy Xavi más típusú szélsőket képzel el a csapatba mint ő, ahhoz meg nincs meg a skillsetje, hogy megtudja csinálni és ez nem azért van, mert rossz játékos csak szimplán más.
Igazából mindenkinek az lenne a legjobb, ha távozna, pl őt ezerszer összeboronálták a CFC-vel meg a bayernnel, na oda nagyon beillene és kijöhetne a potenciál, mi meg kereshetnénk olyan szélsőt aki beleillik az edző elképzeléseibe.
Egyedül azt nem értem, hogy Xavi kinevezése óta jöttek a hírek és látszodott is, hogy nem számol vele komolyabban, akkor minek kellett eddig várni, hogy ezt egyértelműen kijelentsék?![]()
Tehetséges gyerek és nagy benne a potenciál, de az a baj, hogy Xavi más típusú szélsőket képzel el a csapatba mint ő, ahhoz meg nincs meg a skillsetje, hogy megtudja csinálni és ez nem azért van, mert rossz játékos csak szimplán más.NovaProspekt írta: ↑2022.08.13. 20:27:01Desttől nem vagyok elájulva én sem, de 21 éves amúgy, ezt se felejtsük el. Még lehet belőle vmi.
Lehetne, de látványosan nem bízik benne Xavi. Úgy viszont nem fog fejlődni csak visszafelé. Inkább menjen oda ahol játszik. Csak jöjjön vki helyette.NovaProspekt írta: ↑2022.08.13. 20:27:01Desttől nem vagyok elájulva én sem, de 21 éves amúgy, ezt se felejtsük el. Még lehet belőle vmi.
Valamelyik nagy oldalon megjelent, soadroli ki is tette, de annyira pörög már az a topik hogy nincs kedvem visszakeresni. Robertot szerintem mindenképp cserének akarja Xavi. Ha Dest megy pénzért, akkor gondolom reális is lehet hogy belefér.