davi10 írta: ↑2022.05.16. 15:11:49
1 meccs alapján én se vonnék le nagy tanulságokat (úgy meg főleg, hogy nem is láttam a meccset

). Mondjuk erre a 35 km/h-ra baromi kiváncsi vagyok.
Két brutál sprintje volt.
Ha tényleg érdekel, az összefoglalóba nem került be, de ezen a linken
fennélévő teljes meccsen meg tudod nézni, másodperc pontosan meg tudom mondani, hogy ne kelljen keresgélni. Nem a lejátszó percállását mondom, hanem a meccs valós perceit.
Első sprint,
7:55-től nézd, csak hogy lásd, hogy a kedvenc Lenglet-d próbál gólpasszt adni a Getafés-nak.

Brutális, ahogy visszaér Mingueza, ha ez Eric, akkor minimum gólhelyzet lesz belőle. Szerk: ezt is kiírták utána, 8:22-nél, ez is 34,6 km/h.
A második sprint:
58:55
Most néztem vissza, nem 34,8 volt, hanem 34,6, elnézést, elég rossz stream-en néztem.
59:15-kor írják ki a képernyőre az adatokat.
Még bónusznak beiktatok
60:13-tól egy nagyon korrekt 1v1-es szerelést utolsó emberként, ahol kis tempó szintén megvolt, utána meg ízelítő a higgadt, finom labdakihozataláról, amit egész meccsen hibátlanul hozott.
Tavaly áprilisban ő produkálta minden idők második leggyorsabb sprintjét a középhátvéd kategóriában 34,4-el Vini elleni versenyfutásban, Nacho tartja a rekordot 34,65-el. Szóval a sajátját megdöntötte, de Nachoé is majdnem meglett.
Szóval lötyögős kis 0-0-ának nézett ki a meccs, de ha nincs Mingueza, ez lehet, hogy egy lötyögős 0-2, messze MOM volt szerintem, még ha ez nem is dicsőség most.
ter Stegen; Alba - Araujo - Mingueza - Alves; Frenkie - Gavi - Pedri; Fati - Auba - Dembélé