2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Most rotálta a Mallorca ellen, 1 hétre rá megsérült. Lehet pont ez volt a baj
104 meccset játszott zsinórban, 2023. november 28. óta nem hagyott ki meccset (a múlt hétig).Fecooo írta: ↑2025.04.27. 13:08:32Szerintem max kapusok vannak világszinten előtte játékpercben és mégis: hosszabbítás második félidejében meglátja a lehetőséget, sprintel a labdáért megnyeri a meccset a csapatnak... Mégha nem is nyeri meg a csapat a BL-t, akkor is top 10-ben kell lennie a szavazáson! Ha meg összejön most a póker (aztán augusztusban még 1..), akkor top 3...
Én nem Forttal vagy másokkal akarom összehasonlítani, hanem saját magával. Nem béna, hanem bénult, nem tehetségtelen, hanem tanácstalan. Ha az ő lábára jön a labda az ötös sarkánál, akkor neki kell ellőnie, a képességei egyértelműen megvannak hozzá, valami más hiányzik. Gondolom, dolgoznak rajta, hogy kiderítsék.
Nyilván, mégiscsak egy profi focista. Csak az átlagnál jóval gyengébb ezen a téren, néha ettől még beeshetnek jó lövések, megmozdulások. De ez az, amit szerintem tőle nem kell elvárni. Látszik a váltásoknál, háromszögeléseknél, hogy neki ehhez sokkal több idő kell, tompa benne. Részemről ez rendben is van, ő a jobboldalon a stabilitást adja a kicsit féloldalas rendszerben. Más módokon így is hoz asszisztokat, részemről ez a körülményeket ismerve bőven elég. Nyilván ha Fort focizna ott, egész más lenne az előrejáték a jobboson, cserében sokkal kevésbé lennénk stabilak.
Nem volt mindig ilyen bénult, tanácstalan.
Na ez az egy dolog van (meg 1-1 utolsó passz), amit semmilyen szinten nem rónék fel neki. Ő nem jobb bekk, hanem egy szélre kitett középhátvéd. Ehhez egyszerűen nincsenek meg a skilljei, elöl kifejezetten lassan gondolkozik. Ez bele van kalkulálva azzal, hogy ő a jobb bekk, szerintem. És ehhez képest a gólpasszokat még hozza is, jellemzően akkor, amikor sok ideje van, esetleg egy nagyot tud indítani, vagy ha 1-1 elfutásnál egy alap passz elég hozzá. De kicsiben, kombinatív játékban, vagy akár kapu előtt helyzetben ő nyilván gyenge, ezért lett kh.brazilfan írta: ↑2024.12.09. 10:08:37Adott egy szép gólpasszt.
De a 6. percben Inigo pazar helyzetfelismerése és tűpontos passza után ő is könnyen gólt lőhetett volna az ötösről, ha egyből el merte volna lőni. De nem merte, és nem tudom, hogy miért ilyen gyámoltalan egy ideje, önbizalomhiány-e az oka, vagy taktikai utasítás, hogy tovább kell adnia a labdát.
Itt látszik sajnos, hogy nincs minden posztra 2 játékosunk. Túl van hajszolva, mellé a válogatottban is rendszeresen kezdő.Chino írta: ↑2024.12.01. 19:58:36Lehet, hogy kellene neki már 1-2 meccs pihi vagy legalább nem kezdeni. Fejben szerintem nincs ott meccsek óta, tegnap gyakorlatilag a leggyengébb volt a pályán, ha Cubarsí nem segít be neki annyiszor komoly bajok lehettek volna ott.
A támadásban való gyengébb teljesítmény Yamal nélkül valamennyire érthető. Lehet, hogy fizikailag vagy fejben fáradt el, nagyon kellene már az a Koundé, aki elkezdte a szezont.
Ő maga is jelezte, hogy a kontextusból kiragadva és szándékosan félrefordítva hozta le egy médium amit aztán átvett csomo másik. Köztudott, hogy extra edzéseket végez, hogy a legjobb formában legyen ami látszik is. Brutál ostoba hiba volt tegnap és a támadásban sem tudott annyit segíteni mint korábban folyamatosan. Amit kiemelnék az az ahogy felelősséget vállalt a tegnapiért. Kerekperec elmondta hogy rajta ment el a meccs. Ezt amúgy tulzás kijelenteni. Egyből Araujo jutott eszembe meg a tavalyi arrogáns nyilatkozatai a PSG meccs után. Ég és föld.kmb írta: ↑2024.11.24. 10:13:56Pár nappal ezelőtt nyilatkozta hogy már nem hozza lázba a foci,és ugy tekint rá mint a munkájára.Nos ez még is látszik a játékán pár meccs óta.Ilyen nyilatkozat után szerintem el kellene gondolkozni hogy akkor most mi is a helyzet mert egy olyan játékos nem fér bele sehol aki így fogja fel.