Végeredmény: Barcelona – Porto 2-1

Ennyi. Pont! Tökéletes.baas11 írta: ↑2023.11.14. 21:54:43Ugy gondolta hogy most epp ebben van h ezt a 3-5-2 t próbálgatja , kiserletezget … miert ? Mert Xavi is fejlődésben levő edző !bence0330 írta: ↑2023.11.13. 20:10:00Igen, Koundét szerintem Araujo "láttatja" nem túl jó védőnek, ezt a világon senki nem bírta volna el hiba nélkül. Kivéve az Urut, aki szerintem még egy Mbappét is zsebre tenne álmából felkeltve is.
Az egy dolog, hogy feltova játszunk, de hogy 3 védővel, amiből kettő kb a vonalnál álldogál, ezt el sem tudom képzelni, hogy gondolta Xavi.
A baj az h a Barca első csapata az alapvetően nem egy gyakorló iskola rezidens edzőknek !
De amíg Laporta (csak) hisz benne, addig ….
Amiben jol es eredményesen játszottunk az a 4-3-3 !
Cancelo - Araujo - Christensen - Balde
Gavi De Jong Gundogan
Raphinha - Lewa - Joao
/ + Pedri
vagy erősebb ellenfélnel 4-2-3-1
Gavi - Gundogan
Pedri / De Jong tetszés szerint
Es ennyi, nem kellene ezt túl gondolni csak konzisztens en tartani a szerkezetet es nyonyni nyomni amíg tokeletes nem lesz !
Es nem ossze vissza hetente pakolgatni mindenkit mindenkivel jobbra balra aztan csodálkozunk h 2 kenyszeritot nem tudunk megcsinalni …
Ugy gondolta hogy most epp ebben van h ezt a 3-5-2 t próbálgatja , kiserletezget … miert ? Mert Xavi is fejlődésben levő edző !bence0330 írta: ↑2023.11.13. 20:10:00Igen, Koundét szerintem Araujo "láttatja" nem túl jó védőnek, ezt a világon senki nem bírta volna el hiba nélkül. Kivéve az Urut, aki szerintem még egy Mbappét is zsebre tenne álmából felkeltve is.
Az egy dolog, hogy feltova játszunk, de hogy 3 védővel, amiből kettő kb a vonalnál álldogál, ezt el sem tudom képzelni, hogy gondolta Xavi.
Kounde azért nem játszik a szélén, mert nem akar (és szerintem kapott erre egy ígéretet Xavitól)...gránit írta: ↑2023.11.13. 09:01:29Christensen sajnos sérülésekkel küszködik. Tavaly is végigkísérték a szezonját a sérülések, muszáj volt legalább egy belső védőt igazolni.
Koundé hibázgatott korábban is. A Porto ellen mákunk volt, hogy nem fújták be a szabálytalanságát, az 11-est ért. Én őt raknám a padra tartaléknak, persze ha Christensen nem tud játszani a sérülései miatt, akkor kénytelenek vagyunk berakni. Araújót a szélen játszatni meg hatalmas pazarlás. A posztján az egyik legjobb a világon, erre nem ott játszatjuk, hanem valaki olyat, aki nem annyira jó ott. Remélem, ő lesz legbelül mostantól. Koundé meg a szélen nem akkora életveszély, néha még hasznos is tud lenni.
Egyrészt Inigo parádés, szerintem jobban játszik az utóbbi meccseken, mint Christensen a legjobb meccsein. Másrészt ha nem így lenne, akkor is igaz, hogy Christensen idén egyáltalán nem volt olyan hűde jó.Fernando írta: ↑2023.11.13. 08:36:47Abszolút a legjobb volt a seruleseig, de hozzá kell tenni hogy nem volt Araujo. Szerintem ők ketten lennének a legjobbak középen. Szegény Christensent sajnálom. Xavi beleszeretett Inigoba, aminek a dán issza meg a levét. Az hogy kizavartak a szélre inkább annak szólt, hogy fizikalisan Araujo tudta csak felvenni a versenyt Samuval.
Abszolút a legjobb volt a seruleseig, de hozzá kell tenni hogy nem volt Araujo. Szerintem ők ketten lennének a legjobbak középen. Szegény Christensent sajnálom. Xavi beleszeretett Inigoba, aminek a dán issza meg a levét. Az hogy kizavartak a szélre inkább annak szólt, hogy fizikalisan Araujo tudta csak felvenni a versenyt Samuval.bencoo32 írta: ↑2023.11.12. 20:51:12gránit írta: ↑2023.11.12. 20:41:30Elképesztő hibákat követett el ma is. Meccs közben le lett fokozva, és ki lett zavarva a szélre, Araújo került a középre, aminek amúgy is így kéne lennie. Voltak hírek arról, hogy Koundé középen akar játszani. Csakhogy ez nem kívánságműsor. Neki nem kéne középen lennie, Araújónak kell középen lennie. Ott nem fér bele a hiba. A szélen sem jó, de középen, a kapu előtt még nagyobb veszély, ha valakiben benne van a hiba. Egy időzített bombát nem szabad középre tenni.
Azért idén a sérüléséig a legjobb védőnk volt, középen(!), csak ezt sokan elfelejtik. Tény az utóbbi meccseken gyenge a teljesítménye neki is.
gránit írta: ↑2023.11.12. 20:41:30Elképesztő hibákat követett el ma is. Meccs közben le lett fokozva, és ki lett zavarva a szélre, Araújo került a középre, aminek amúgy is így kéne lennie. Voltak hírek arról, hogy Koundé középen akar játszani. Csakhogy ez nem kívánságműsor. Neki nem kéne középen lennie, Araújónak kell középen lennie. Ott nem fér bele a hiba. A szélen sem jó, de középen, a kapu előtt még nagyobb veszély, ha valakiben benne van a hiba. Egy időzített bombát nem szabad középre tenni.
Remélem, hogy nem. De jobb lesz, ha távol tartja magát Gavitól.
Effektíve szinte közel 100 percesek lettek a meccsek, az +10% játékidő, nem kevés extra terhelés.
Nagyon nem jó hír!Chino írta: ↑2023.10.09. 15:04:23Az első hírek szerint szalaghúzódás, körülbelül egy hónapig off. November 10-12. környékén térhet vissza.
Idén a legjobb volt, szerintem a szezonban még Araujot is lepipálta.
Nagyon kellene, az uruval félelmetes párost alkotnak, csak amiatt imádkozzunk, hogy Chris és Araujo ne sérüljön le, de az eddigiekből kiindulva az egyik úgyis kiesik 28.-ra.