Végeredmény: Vissel Kobe – Barcelona 0-2

Ezt nagyon szem előtt kell tartani az átigazolási szezonban és ennek megfelelően igazolni, így hogy hatalmas bértömegtől megszabadulunk még okosan meg is lehet valósítani.
Erről nekem előbb jut eszembe a szerencsejáték meghatározása, mint a labdarúgásé.
Kipróbálásról volt szó, ami nem azonos az átképzéssel, a jobb oldalon sem azért játszott, mert jobbhátvéddé akarták átképezni, hanem mert hiány mutatkozott, és ő alkalmasnak látszott arra, hogy betöltse. És mikor máskor lehetne kipróbálni élesben, ha nem egy simának ígérkezett meccsen, úgy, hogy mögötte ott van Alba.
Hát bem tudom, Balde egy nagy k7ncs,első pillanattól kezdve látszódott,hogy ő egy nagyon jó balhátvéd. Ha MCben lenne,akkor most a rossz meccseket arra fognánk,hogy nekünk nincs Baldénk. Nyáron meg 100 millákat fizetnénk érte.
Nem biztos, hogy lesz még rá alkalom, pedig talán érdemes lenne próbálgatni, de 4 pont elvesztegetése után szerintem most nemigen lesz kísérletezgetés.
A gólpassz előtti megelőző időszakban vakartam is a fejem több eladott vagy éppen pontatlan labdája miatt, féltettem is, hogy mennyire fogja bírni végig, de rátalált a "szétcsúszás" ellenszerére, szépen visszajött a meccsbe önmagától.