Végeredmény: Barcelona – Porto 2-1

Felix mindig ilyen volt.crixus írta: ↑2023.10.28. 21:35:54Lúzer gyerek sajnos, nem akkora klasszis, mint amekkorának ki lett kiáltva amikor elhoztuk. Jó cselekre vagy gólokra legfeljebb másodrangú ellenfelek ellen futja neki, ahogy Ferrannak vagy Raphinha-nak is. Rangadókon bújócska van rendszeresen (bár azért azt megjegyzem Felix-nek ez volt az 1.).
Fényes karriert nem jósolok neki sem, ahogy a másik két bohócnak sem.
Szerk.: egyébként a klasszis valahogy úgy néz ki, ahogy Bellingham. új csapat, új liga, de mégis képes a hátára venni a csapatot nehéz meccseken is, illetve el tudja dönteni az ilyen meccseket is. Nálunk melyik palimadár volt erre képes valaha is? Ja, talán egy Rayo vagy Mallorca ellen, vagy még ott sem..
Nemcsak labdabiztos és kreatív, hanem harcos és aktív is, lő, fejel, visszatámad, ráadásul jó formában is van. Nagyon jól vette át a labdát a gól előtt, és talán már abban a pillanatban tudta, hogy azonnal indítania kell Guiut.
Na igen, alapból nincs értelme valakit a nemzetisége alapján megítélni. Ha voltak is portugálok, akik nem váltak be, az egy másik portugált mire kötelezi? Semedo sem volt szerintem rossz. De ott vannak például a franciák. Egy csomó francia nem vált be, Dugarry-tól kezdve hagy ne soroljuk. Attól egy másik francia még lehet telitalálat a csapat számára (Henry, Abidal stb). Nincs értelme nemzetiség alapján válogatni, mindenkit csak önmaga alapján kell megítélni.
Miért ne játszana be...? Alap, hogy ezt csinálná, ha maradni akar.NovaProspekt írta: ↑2023.09.22. 15:30:38Cancelo hosszútávú megtartására látok esélyt. Felixére csak akkor, ha bejátszik egy több hónapos szappanoperát arra vonatkozóan, h nem akar visszamenni az Atlétibe vagy máshova menni.
Ha a játékos csak a Barcában akar játszani, akkor akarhat bármennyit kapni az Atletico, max. a Barcától fog kapni valamennyit.
Csupán csak az a potom 100 milló (vagy a kivásárlási ár, ha van egyáltalán), amit esetleg az Atleti kapni akar érte.
Valahogy mindenki mindig "elfelejti", hogy először a játékossal kell megállapodni...Feast4 írta: ↑2023.09.22. 14:02:50City/Psg/bármi simán ki fog vágni érte 120 millát ha haz lesz a hasfájás. És persze ott vannak még az arab csapatok.
Nem utolsó szempont, hogy az Atletico FFP-je is brutálisan rossz. Nem fognak elengedni egy marék kavisért egy 120 millás játékost, főleg úgy nem, hogy tulajdonképp az egyetlen olyan piacképes játékosuk ,aki nem kell a columbiai drogbárónak.
Ugyanannál a klubnál nem köthetsz egy új szerződést/nem hosszabbíthatsz, kevesebb fizetésért, mint az előző 50%-a.
Ne érezz. Annyira rossz az FFP-nk, hogy egy BL győzelemmel is alig mozdulna el. Kb. 400 milla tiszta nyereséget, nem pedig bevételt kéne produkálnunk ahhoz, hogy egy kb. 100 millióval emelkedjünk.
Ez mondjuk gyanítom nem az Ő ötlete volt, szerintem a Tico csak ezzel a feltétellel engedte el. Cancelo-nál elvileg megvan a szóbeli egyezség a City-vel, de Joao szerintem is 1 éves sztori lesz. Ha jó lesz, nem lesz rá pénz, ha rossz, akkor meg nem is akarjuk majd hozni. Ha csak nem szán meg minket az Atleti, és nem adnak vissza valamit a Villa-Griezmann-Suarez-Depay sztorikból, de kétlem, hogy jótékonykodnának, pláne egy 100 misis játékossal, vagy mennyi volt Felix eredetileg.
torrestoni írta: ↑2023.09.07. 18:38:14
Ehhez képest a mostani bemutatkozása, hozzátéve az egyébként semmiképpen sem profi nyár eleji nyilatkozatát, mindenképp azt jelzi, hogy tényleg ide akart jönni, mindenáron. Amennyiben valós anyagi áldozatot is hozott, az csak megerősíti ezt.
Sok víz fog lefolyni tavaszig a dunán, de a játékos érdeklődése hiányában az ilyen ajánlatok csak levegőben eldurrantott számok lesznek.
Rákerestem a madridi bemutatására. Talán ez volt a leginkább releváns mondata, amit idéztek:Peter írta: ↑2023.09.07. 16:23:10Örülnék, ha beválna a srác.
Én nem lihegném túl, 4-3-3 nyomnám (tuti nem ez lesz)
TS - Cancelo, Koundé, Araujo, Balde, - Pedri, Gündogan, Frenkie, - Torres, Lewa, Félix
A pálya szélesítésére fókuszálnék gyors és nyomást kifejtő összjátékokkal.
A focit gólra játszák és a szórakoztatás a funkciója.
Ezen kár merengeni, szerintem nem fog kezdeni, ugyanúgy csere lesz, ahogy Ferran is az, hiába a jó formája.Nagybarcelona írta: ↑2023.09.07. 15:58:46A MD szerint Xavi Felixet bal szèlsőkènt szeretné játszatni. Gondolom a 4 kp-s rendszert biztosan nem adjuk fel, főleg ha lesz Pedri. Jó lenne addig kezdeti ott, főleg kis csapatok ellen a bajnokságban, hazai pályán, merjünk nagyok lenni alapon![]()