A 2024/25-ös szezonra tervezett vendég szerelés
Unveiling our new away kit 🖤💙❤ pic.twitter.com/hIY2Vy4Lg7
— FC Barcelona (@FCBarcelona) September 4, 2024
Én is a regeneráció hiányára tippelek. Esetleg (és/vagy) a túledzettség jöhet még szóba. Ilyen fiatalon nem biztos észre veszi magán. Túlterheléskor általában hamarabb sérülnek az ízületek (aminél ugye hosszabb a felépülés) az izmoknál.bence0330 írta: ↑2024.09.04. 10:21:43Hát, szerintem mindenkinek igaza van, attól függ, honnan nézzük. Nyilván nem lett úgy túlterhelve, mint Pedri, viszont a regenerációs idő meg teljesen kiesett (hogy ez most mennyire az ő hibája, alapvetően mindegy). Szóval azért elég könnyen el tudom képzelni, hogy ha nincs Olimpia, akkor most vígan fütyörészve focizgat.
Oké, de az volt az alap felvetésed, hogy nem volt elengedve pihenni az olimpia után.
El is volt engedve, Cubarsi és EG is előbb tértek vissza az olimpia után, mint Fermin.
Sajnos van ilyen, előfordul, de talán nem kell ezt túlgondolni annál, ami történt.
0 nyári szünet és több, mint egy éve folyamatosan toppon lenni fizikálisan, mentálisan. El kellett volna engedni nyári szünetre pihenni szeptemberig, de minimum még 1-2 hétig.dingdong írta: ↑2024.09.03. 18:48:04
Mondjuk ez Pedrivel semmilyen párhuzamban nincs. Pedri jóformán az összes meccset végig tolta abban a szezonban nálunk is és a válogatottban is minden fronton. Fermin nálunk sem játszott sokat, az EB-n perceket kapott és az olimpián ami azért messze nem egy top szint ott is le volt cserélve gyakran. Sajnálom, hogy lesérült és remélem fontos szerepe lesz idén nálunk de ez a sérülés most más tészta
A fenébe, de sajnálom. Nagyon drukkolok ennek a srácnak, és szerintem elég jól illene a mostani rendszerbe. Remélem semmi komoly.
Yep.
Ha valaki a jelenlegi keretünkből, beleértve Olmot is, még Yamal-on kívül szinte kimondottan Flick féle "csapatba született", az Fermin.
Persze, nem csoda, két edző is segített ennek elfelejtésében. Akárhogy is, remélem kap majd elég percet, tényleg nem tudom, rosszabb-e ő, mint Olmo. Jelenleg afelé hajlok, hogy nem.