Fermín López

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.11. 11:19:03

Fermín López’s future at Barça is unclear. He has a €8M/year net salary offer from Saudi Arabia.

The club won’t sell for less than €60M, and only to strengthen another position — not due to his performance concerns. @relevo
Kép
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.04.17. 09:49:35

Khyzz írta:
2025.04.17. 09:44:59
Az egész idei szezonban én úgy érzem, hogy nagyon görcsösen játszik. Akar, küzd, hajt de saját magára akkora nyomást helyez, hogy emiatt nem jön ki neki a lépés. Ráadásul sok rossz döntést is hoz, lő amikor passzolni kéne és passzol amikor lőni kéne (azért az előbbi gyakoribb nála). Jó lenne ha a Cápa pszichológusához elmenne, hogy fejben összeszedje magát, mert kezd hasonlítani a probléma köre FT kezdeti éveihez, ott van jó helyzetbe kerül, de az utolsó pillanatokban valami bosszantó hiba mindig belecsúszik.
Pontosan így érzem. Amúgy vele kapcsolatban ezt az eszmefuttatást még azzal egészíteném ki, hogy olyan szempontból logikus, hogy mit kellett eddig kezelnie. Tavaly megérkezett a harmadosztályból, senki nem várt el tőle kb semmit, persze bizonyítania kellett, de az más szint. Most meg Olimpia legjobbjaként, sok gólos szezonból érkezett vissza, bizonyos értelemben majdhogynem sztárként. Na ez teljesen más szint, aminek meg kell felelni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Khyzz
Barça B

2025.04.17. 09:44:59

Az egész idei szezonban én úgy érzem, hogy nagyon görcsösen játszik. Akar, küzd, hajt de saját magára akkora nyomást helyez, hogy emiatt nem jön ki neki a lépés. Ráadásul sok rossz döntést is hoz, lő amikor passzolni kéne és passzol amikor lőni kéne (azért az előbbi gyakoribb nála). Jó lenne ha a Cápa pszichológusához elmenne, hogy fejben összeszedje magát, mert kezd hasonlítani a probléma köre FT kezdeti éveihez, ott van jó helyzetbe kerül, de az utolsó pillanatokban valami bosszantó hiba mindig belecsúszik.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.04.16. 11:20:10

Nem megtanulnia kell, hanem alkalmaznia. Csinálnia. Jól lő, tavaly és nyáron fontos gólokat szerzett, szerintem most sem a lábfejével van gond.
gránit
Director del Fútbol

2025.04.16. 10:55:27

gránit írta:
2025.04.10. 15:15:37
A lövéseit meg kellene tanulnia leszorítani, mert általában a madarakat meg a legfelső sorban ülőket riogatja velük.
Ahogy tegnap is. Meg kellene tanulnia nem Föld körüli pályára állítani a lövéseit.

Viszont ismét adott egy gólpasszt, ugyanonnan, mint legutóbb. Így azt gondolom, ő is bevethető az összekötő posztokon, főleg, amíg a kapuval szemben nem tanulja meg leszorítani a lövéseit.
bence0330

2025.04.11. 16:07:46

Egyértelműen feljavult a második félidőben (mint ahogy mindenki más a csapatból, szerintem kellett némi taktikai finomhangolás is a szünetben), de az elsőben is abszolút rendben volt, nagy szerepe volt abban, hogy a letámadásunk ennyire ült (még ha 1-2-szer akkor még ki is szabdultak belőle a németek). Ha mondjuk Torre van ott, lehet látunk 1-2 ügyesebb passzt, de nem lennénk ilyen magabiztosak közben letámadásban. Flick a 10-es posztot, ugyanúgy, mint a mögötte lévő kettőt, teljes mértékben személyre szabja, neki van 3 különböző 10-es szerepköre a 3 játékosunkra, mást kér mindenkitől. Fermíntől is azt kéri, amit ő tud, szerintem ezért működik még így is a dolog.

Az a kapufája bemehetett volna, alapvetően szép lövés volt, mert a lassításokból lehetett látni, mennyire csak oda van hely, és ott is csak pár centi, pech, 1-2 ilyen bezúghatna neki és lehet ebben is visszatalálna a tavalyi önmagához. Viszont az előző évhez képest szerintem összjátékban fejlődött, ha nem is sokat.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2025.04.11. 15:43:04

Szerintem az első félidőben szinte céltalanul bolyongott a pályán, szünet után volt jó, nem véletlen voltak a kritikák vele kapcsolatban a szünetben, mert az összjátékban addig sok szerepe nem volt.
Gavinál tényleg előrébb tart.
bence0330

2025.04.11. 14:24:52

Nagyon-nagyon jó volt, bitang jól használta ki a sorok közti üres területeket, nagyot dolgozott ott, jó háromszöget alkotott a két pivotunkkal is. Mindenképp előnyre tett szert a mostanában inkább 50-50 szagú Gavival való versenyben. Ha Olmo majd visszatér, akkor Gavi egyértelműen hatosnak megy rotációba szerintem. Nem mondom, hogy Fermín egy polccal jobb, de egy picit igen, illetve nincs annyira benne a hülyeség. Tényleg ha még a tavalyi-nyári gólérzékenysége visszatérne, akkor kifejezetten versenyt tudna akár teremteni az épp egészséges Olmónak, jelenleg azért utóbbi még jobb.
gránit
Director del Fútbol

2025.04.10. 15:15:37

Peter írta:
2025.04.10. 11:18:24
Nem szabad pozitív kiemelés nélkül hagyni a srácot.....holott ilyen az, amikor élet is van a középpályán.
És micsoda különbség..... :D
Nézni is más egy élettel telt középpályát, olyan természetes.....magától értetődő....
Egyetértek, pezsgett tegnap ő is. A lövéseit meg kellene tanulnia leszorítani, mert általában a madarakat meg a legfelső sorban ülőket riogatja velük. De azért szerzett már 5 gólt ebben a szezonban, ami tartalékjátékosként elég jó. Ha már gól/perc mágia: Fermín 1393 perc alatt szerzett 5 gólt, Yamal 3534 perc alatt 14-et.
Peter
Director del Fútbol

2025.04.10. 11:18:24

Nem szabad pozitív kiemelés nélkül hagyni a srácot.....holott ilyen az, amikor élet is van a középpályán.
És micsoda különbség..... :D
Nézni is más egy élettel telt középpályát, olyan természetes.....magától értetődő....
gránit írta:
2025.04.10. 10:16:39
Számomra Fermín is hős.
Chino
Llegenda del Barça

2025.02.10. 15:14:20

Peter írta:
2025.02.10. 01:52:07
Nálam mondjuk egy fél Fermín is előnyt élvez Gavival szemben, de ennek ellenére pozitív értelemben ugyan, mégis azt gondolom, hogy egyelőre még csak jelezgeti az érkezését.
Ehhez a Flick focihoz szerintem nagyon illik a srác és a képességei tekintetében lehet belőle jó középpályás.
Adottságai is rendben vannak ehhez.
Lassacskán éledezik abból az őszi gödörből (nem tudom milyen mély volt), amiben benne volt, de a Bayern ellen még pályán volt a szó minden értelmében.

Pirosából tanulnia kell, nagyon drága mulatság is lehet ilyenből, akár mérkőzést vagy továbbjutást befolyásoló tényező is.

Esztelenséget és annak következményeit kivéve, csak így tovább Fermín.... :D
Olyan komoly következtetést én sem vonnék le, mert ő is januártól kezdett magasabb szinten játszani, mint sok játékosunk (Frenkie pl.) Én inkább úgy fogalmaznék, hogy ő is követi a csapat színvonalát. Amikor elkezdtünk a bajnokságban szenvedni ő is nagyon gyenge volt (a BL-ben viszont a tavalyi szintjét hozta, lásd Bayern), mióta úgy tűnik kikászálódott a csapat a gödörből ő is szintet lépett. Nem igazán látom benne azt, hogy ha a csapat szenved, akkor jön ő és változtat ezen.
De igazából ezzel nincs is baj. Elvégre ő is fiatal, csupán második szezonját kezdte a felnőtteknél és ha a csapattal együtt javul, az is nagyon jó.

Ugyanakkor bizonyos tavalyi időszakokat vagy éppen az Olmpiát tekintve (amit nélküle tuti nem nyertek volna meg) benne van, hogy elő tud lépni, csak vele sem kell türelmetlennek lenni. Ahogy az egész csapattal szemben.
Forca Barca!!!!
Peter
Director del Fútbol

2025.02.10. 01:52:07

Nálam mondjuk egy fél Fermín is előnyt élvez Gavival szemben, de ennek ellenére pozitív értelemben ugyan, mégis azt gondolom, hogy egyelőre még csak jelezgeti az érkezését.
Ehhez a Flick focihoz szerintem nagyon illik a srác és a képességei tekintetében lehet belőle jó középpályás.
Adottságai is rendben vannak ehhez.
Lassacskán éledezik abból az őszi gödörből (nem tudom milyen mély volt), amiben benne volt, de a Bayern ellen még pályán volt a szó minden értelmében.

Pirosából tanulnia kell, nagyon drága mulatság is lehet ilyenből, akár mérkőzést vagy továbbjutást befolyásoló tényező is.

Esztelenséget és annak következményeit kivéve, csak így tovább Fermín.... :D
bence0330

2025.02.10. 00:44:03

Remélem a pirosa ellenére (ami annyira nem jellemző rá, meg szerintem ez nem volt egy tiszta piros amúgy sem) megragad Gavi felett a gálakezdőben, mostanában bármikor beállt, remekelt, ma is a kiállításig. Nem mondom, hogy sokkal jobb mezőnyben, mint Gavi, valamennyivel igen, de pluszban benne van a gól, nem is kicsit, és bár ez a meccs pont nem ezt bizonyítja, általánosságban kisebb benne a rizikófaktor. Szerintem ő már abszolút megérkezett a tavalyi formájába.
Sonoma
Capitá del Barça

2025.01.28. 06:19:46

bence0330 írta:
2025.01.27. 21:48:22
Szóval kifejezetten jól néztek ki meccsek óta, inkább Fermín zseniális meccse volt az, ami miatt ennyire gyengének tűntek, így néz ki az ok-okozati rendszer. Meg persze pár másik játékos miatt is, nem csak miatta, de ő volt az igazán kimagasló.

Semmi az égvilágon az előző meccseik alapján nem vetítette elő, hogy hetet vágunk nekik. Hogy kikapnak, oké, valami 2-1-re, rendben van, de az, hogy lemészároltuk őket, pusztán a mi érdemünk.
Ne magasztaljuk már fel ennyire Lopezt és a csapatot, mert rúgtunk hetet. Persze jól néz ki az eredmény, de ehhez kellett a Valencia "öngyilkos" első félidei taktikája. Felhúzták a védelmet majdnem a középkezdésig ( hasonlóan mint mi), megpróbálták a lestaktikánkat játszani ellenünk. Nagyon nem jött be. A második félidőre már visszahúzódtak a 16-os vonalára, és onnan próbáltak kontrázni. Mindjárt stabilabban védekeztek. Biztos vagyok benne a kupában nem állnak fel így ellenünk, és nem rúgunk nekik még egyszer hetet.
Egy mérkőzésből ne vonjunk már le messzemenő következtetéseket. Ha stabilan hozza Lopez és De Jong is a jó formát a következő mérkőzéseken is, lehet formajavulásról beszélni. Atalanta ellen pont lehet majd bizonyítani.
bence0330

2025.01.27. 21:48:22

Troym írta:
2025.01.27. 21:42:56
Fermin 4 gólpontot szerzett ebben a bajnokságban, mind a 4et vasárnap, előtte egész őszre jutott 2 épkézláb meccse a 1 a bajnokságban és 1 a nemzetközi kupában, szóval, hogy bárhova visszatért-e, nekem gyanús, hogy semmi nem történt szombatról vasárnapra, csak tényleg ennyire gyenge ellenféllel játszottunk.

Jobban hinnék ilyen kommenteknek, ha mondjuk 2-3-4 jól sikerült meccs után érkeznének, mert ez kb olyan, hogy dicsérjük, aki adott héten jól játszik és lehúzzuk akár 1 rossz meccs után.
Pont Fermin a hétközi BL meccsen az égvilágon semmit nem csinált.
Igen, Fermínnek ez az első igazán jó meccse volt. Viszont a logikám a következő: (nyilván nem azon a szinten, amit tegnap nyomott, azt nem lehet tartani), láttuk, mire képes. Az Olimpián is stabilan ilyen jellegű játékot hozott, előtte meg bő fél szezonon keresztül ha nem is az olimpiást, de harcos, hasznos, gólerős játékot. Ergo tudjuk, hogy ez benne van, nem is feltétlenül csak villanásszerűen, hanem elég stabilan. Ő is lenyilatkozta (szerintem nem is egyszer), hogy a gól hiányzott neki igazán, az önbizalom, főleg a kapu előtt. Volt már egy 2-3 meccses szakasza idén is, ahol kifejezetten jó volt, csak rontotta a ziccereket. Utána nem rémlik már, hogy lett-e valami kisebb sérülése, vagy jegelve lett picit, vagy magától elvesztette a fonalat, de nem tudott szintet lépni. Viszont szerintem egy ilyen meccs meghozza neki azt az áttörést, ami hiányzott, én meglepődnék, ha nem térne vissza minimum a tavalyi szintje innentől. Nyilván nem minden meccsen, hanem általánosságban.

Aztán nyilván lehet, hogy nem így lesz.

Meg tényleg annyira nem kell lenézni a Valenciát. Nem erősek, de össze-vissza szorongattak egy Reált, és úgy általnosságban kifejezetten korrekt formában voltak, az idei eredménysoruk így néz ki:

2 kupameccset nyertek 2-0-ra, ezt hagyjuk az ellenfelekmiatt
Reál ellen 1-2, majdnem végig vezettek
Sevilla 1-1
Socit megütötték 1-0-ra az előttünk lévő utolsó meccsükön.

Szóval kifejezetten jól néztek ki meccsek óta, inkább Fermín zseniális meccse volt az, ami miatt ennyire gyengének tűntek, így néz ki az ok-okozati rendszer. Meg persze pár másik játékos miatt is, nem csak miatta, de ő volt az igazán kimagasló.

Semmi az égvilágon az előző meccseik alapján nem vetítette elő, hogy hetet vágunk nekik. Hogy kikapnak, oké, valami 2-1-re, rendben van, de az, hogy lemészároltuk őket, pusztán a mi érdemünk.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.27. 21:42:56

Fermin 4 gólpontot szerzett ebben a bajnokságban, mind a 4et vasárnap, előtte egész őszre jutott 2 épkézláb meccse a 1 a bajnokságban és 1 a nemzetközi kupában, szóval, hogy bárhova visszatért-e, nekem gyanús, hogy semmi nem történt szombatról vasárnapra, csak tényleg ennyire gyenge ellenféllel játszottunk.

Jobban hinnék ilyen kommenteknek, ha mondjuk 2-3-4 jól sikerült meccs után érkeznének, mert ez kb olyan, hogy dicsérjük, aki adott héten jól játszik és lehúzzuk akár 1 rossz meccs után.
Pont Fermin a hétközi BL meccsen az égvilágon semmit nem csinált.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.01.27. 21:13:31

Szerintem sok a 9,5 pont. Az értékelések szempontjai szerint a 9 a meccs legjobbja, a 10 a világklasszis, és ez utóbbi szint azért még odébb van.
Ráadásul, szintén a szempontokhoz tartozik, hogy “figyelembe vesszük az ellenfél, a bajnokság vagy mérkőzés erejét/jelentőségét is, vagyis nyilván nem mindegy, hogy a Leganes vagy a Liverpool ellen a BL egyenes kieséses szakaszában éri el az előbb említett duplát”.
A tegnapi meccs inkább egy alacsonyabb osztályú csapat elleni edzőmeccsre hasonlított, mint BL egyenes kieséses szakaszra.
bence0330

2025.01.27. 19:44:02

Ha a meccsek fontosságát és így kontextust nem nézünk, csak önmagában a meccsen mutatott dolgokat, akkor lehet, hogy ez a szezon teljesítménye volt bármelyik Barca játékos közül. Ha nem is ezt, de a jó formáját tartani tudja, ő is kb egy új igazolás lehet. Nagyon hiányzott egy gólerős játékos a támadóduónk-triónk mögé, mert így nem gáz, ha az egyik szélsőnk épp egy közepes teljesítménnyel rukkol elő, nem csak 1-2 emberen múlik, tudunk-e sok gólt rúgni, jó lenne levenni így róluk kicsit a terhet. Már azelőtt is nagyon erős volt a meccsen, hogy elkezdtek volna záporozni a gólpontjai, akkor még főleg "csak" ezt a Flick által kedvelt "birkózó-10-es" posztot tolta remekül, ami miatt Gavit is preferálta talán Olmo előtt.

Főhet a feje Hansinak, jelenleg van 5 tényleg felső polcos középpályása forma alapján, meccsről-meccsre hol az egyik, hol a másik rak le klasszis, sőt, néhol világklasszis teljesítményt az asztalra. A többi poszton sajna nincs ez a bőség zavara jelenség, de a kp-n most nagyon összejött ez. Ha most egészséges marad mind az 5, akkor kiderül, mi az ő elképzelése forgatás terén, amikor nem nehezíti a keret mélysége a dolgát.

Kár, hogy az a nyári dupla, ráadásul mind kimaxolt meccsszámmal ennyire kinyírta hónapokra, de talán most visszatért. Xavi előtt mindenképp le a kalappal vele kapcsolatban, szerintem ő valahol a másodosztályban tengődhetne most, jó szemmel szúrta ki nagyon.
Troym
Director del Fútbol

2024.11.27. 12:18:15

ocsike83 írta:
2024.11.27. 10:09:25
2) Ha mindenkit ki akarunk söpörni - FDJ (ingyen, csak menjen), Torre, Fermin (kölcsönbe), akkor a tavaszra nagyon vékonyak leszünk a középpályán. Így legalább van valami rutin a padon.
szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz télen távozó. DJ esetén gondolom ott fogunk hízelegni neki, hogy ugyan már hosszabbítson.
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy Torre / Fermin közül elég az egyik a csapatba, a másikat kölcsön kéne adni (nem fogjuk) fejlődésük szempontjából is hasznosabb lenne.
Chino
Llegenda del Barça

2024.11.27. 11:52:52

bence0330 írta:
2024.11.27. 10:09:11
Én is pont most várnék, mert most legalább mozgásban hozta azt a second strikeres témát, amit tavaly, lehet csak egy gól kell már neki. Eddig GM-Ferránnal vetekedett játékban is meg hatékonyságban is. Azért mégiscsak megsérült egy embert próbáló, brutális nyárral a háta mögött, valahol érthető a visszaesés. Szerintem most ígéretes volt, erre lehet építeni, ez a teljesítmény+egy kis önbizalom egy másik meccsen lehet 2-3 gólt ér majd legközelebb. Nagyon kéne egy jó Fermín, igazolni gondolom úgy sem engednek, ő az egyetlen játékos a padon, akit ha beengedünk, benne van az X. Meg Torre. Amíg Fermín bukdácsol, addig utóbbinak adnék több lehetőséget.
Azért ne felejtsük el, hogy olyan sok játékperce sincs és ahogy Bence is írja ez a nyár talán neki volt legbrutálisabb (plusz szezon közben egy komoly sérülés). Általában ilyen 15-30 perceket kapott, releváns játékperceket a posztján talán csak a Bayern ellen (jött is két assist). Soci ellen jobbszélsőként tegnap balszélsőként kellett játszania, de még így is könnyen MOM lehetett volna, az összes támadónk közül talán ő volt a legagilisabb. Nagy kár, hogy a helyzeteit nem tudta gólra váltani, nem mellesleg egy GM volt a "partnere", aki támadásban semmit nem adott a játékhoz. (de legalább nem volt nagy hibája) Raphinha is akkor tud igazán villogni, ha van egy Baldé vagy valamilyen támadó szellemű szélső hátvéd mellette.
Cserének szerintem teljesen megfelel, nem kezdőszint, de ilyen játékosokra is nagy szükség van. De tavaly is inkább a szezon második felére lépett nagyot előre, bízzunk benne, hogy Flick az ő esetében is tudja, hogyan kell kihozni a maxot.
Forca Barca!!!!
ocsike83
Jugador d'estrella

2024.11.27. 10:09:25

dingdong írta:
2024.11.27. 10:02:19

Alapvetően egyetértenék az egész mondandóddal de annál értékesebb Fermin mint hogy a híresen hatékonytalan kölcsöneink lenullázzák. Egy normális világban ez egy jól működő koncepció lenne de nálunk tradicionálisan nem az. Szerintem FLick fel tudja építeni újra mert az ő moráljával nincsen gond.
2 dolgot tennék hozzá.
1) Az utóbbi időben azért a kölcsöneink jól szólnak: Valle (Celtic), Araujo (Las Palmas), Roque (Betis) mind játszottak, sőt kezdők voltak.
2) Ha mindenkit ki akarunk söpörni - FDJ (ingyen, csak menjen), Torre, Fermin (kölcsönbe), akkor a tavaszra nagyon vékonyak leszünk a középpályán. Így legalább van valami rutin a padon.
Més que un club :P
bence0330

2024.11.27. 10:09:11

Én is pont most várnék, mert most legalább mozgásban hozta azt a second strikeres témát, amit tavaly, lehet csak egy gól kell már neki. Eddig GM-Ferránnal vetekedett játékban is meg hatékonyságban is. Azért mégiscsak megsérült egy embert próbáló, brutális nyárral a háta mögött, valahol érthető a visszaesés. Szerintem most ígéretes volt, erre lehet építeni, ez a teljesítmény+egy kis önbizalom egy másik meccsen lehet 2-3 gólt ér majd legközelebb. Nagyon kéne egy jó Fermín, igazolni gondolom úgy sem engednek, ő az egyetlen játékos a padon, akit ha beengedünk, benne van az X. Meg Torre. Amíg Fermín bukdácsol, addig utóbbinak adnék több lehetőséget.
Troym
Director del Fútbol

2024.11.27. 10:05:33

dingdong írta:
Alapvetően egyetértenék az egész mondandóddal de annál értékesebb Fermin mint hogy a híresen hatékonytalan kölcsöneink lenullázzák. Egy normális világban ez egy jól működő koncepció lenne de nálunk tradicionálisan nem az. Szerintem FLick fel tudja építeni újra mert az ő moráljával nincsen gond.
Lehet fel tudná építeni Fermint a szezon végére, de közben meg igazságtalannak tartanám Fermint priorizálni Torréval szemben, aki agilisen, hasznosan szállt be eddig és gólokat, gólpasszokat, kulcspasszokat is ad. Torre jelenleg hasznosabb "fogaskerék" a rendszerben.
dingdong
Capitá del Barça

Troym írta:
2024.11.27. 08:33:15
Fermin sokadik meccse, hogy síkideg és teljesen idegenül mozog a pályán, plusz már a tavalyi góljai sincsenek, szerintem kölcsön kéne adni télen felépítenie magát, mert ez a 50+ meccses szezon + EB + Olimpia + sérülések + kihagyott előszezon nála betette a kaput és még kezdőként sem tud jól játszani.
(Tudom volt helyzete tegnap, de azok sem véletlenül maradtak ki)
Neki kéne most 20-30 meccs, ahol 90 percet pályán lehet mondjuk a portugál ligában, hogy kicsit visszaerősödjön testben és lélekben ehhez a szinthez.

Olmoval együtt meg aggasztó mennyire nem hatékonyak támadásépítésben. Olmot lehet dícsérgetni, aki szerintem a gólja ellenére is a mezőny leggyengébbje volt, sem védekezés, támadásépítés, szervezés, semmilyen középpályás feladatát nem végezte el, igaz lőtt egy gólt.

Olmo brutál gyenge volt tegnap annak ellenére, hogy a gólját nagyon szépen megcsinálta. Mégiscsak egy Brest elleni meccsről beszélünk ahol miénk volt a labda végig és ennek ellenére szenvedett. Viszont Félixhez képest felüdülés. Ugyanúgy megtudja húzni a váratlant de mentalitásban ezerszer a protugál fölött van. Az elbaltázott helyzetei eladott labdái után nem veszített a lelkesedésből és nyomta a végéig ami meghozta az eredményt. Félix már csak sétálgatott volna néhány hiba után.
Troym
Director del Fútbol

2024.11.27. 08:33:15

Fermin sokadik meccse, hogy síkideg és teljesen idegenül mozog a pályán, plusz már a tavalyi góljai sincsenek, szerintem kölcsön kéne adni télen felépítenie magát, mert ez a 50+ meccses szezon + EB + Olimpia + sérülések + kihagyott előszezon nála betette a kaput és még kezdőként sem tud jól játszani.
(Tudom volt helyzete tegnap, de azok sem véletlenül maradtak ki)
Neki kéne most 20-30 meccs, ahol 90 percet pályán lehet mondjuk a portugál ligában, hogy kicsit visszaerősödjön testben és lélekben ehhez a szinthez.

Olmoval együtt meg aggasztó mennyire nem hatékonyak támadásépítésben. Olmot lehet dícsérgetni, aki szerintem a gólja ellenére is a mezőny leggyengébbje volt, sem védekezés, támadásépítés, szervezés, semmilyen középpályás feladatát nem végezte el, igaz lőtt egy gólt.
Válasz küldése