Dani Olmo

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.09.17. 13:00:06

vg99 írta:
2024.09.17. 12:55:15
Ott van Raphinha, Pedri, Fermin, Torre, meglepne, ha egy 17 éveshez nyúlna egy komolyabb meccsen.
Fermín nincs, ha Pedrit kiveszed, akkor "duplapivotból" hiányzik valaki, ha Raphinhát teszed oda, akkor balra kell odatolni méla undorral Ferránt. Torre lenne a legtermészetesebb anélkül, hogy csiki-csukit kéne játszani, de tétmeccsen eddig annyira nem bízott benne Flick, és szerintem is Torre ügyes gyerek, de van egy plafonja (remélem rámcáfol). De lehet én őt tenném most oda, jó előszezonja volt, bizonyítson.

És ez még csak a kezdő, be kell, hogy tudjunk hozni valakit a padról, szerintem Guille jó eséllyel kaphat most így szerepet.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
vg99
Capitá del Barça

2024.09.17. 12:55:15

Ott van Raphinha, Pedri, Fermin, Torre, meglepne, ha egy 17 éveshez nyúlna egy komolyabb meccsen.
Chino
Llegenda del Barça

2024.09.17. 12:21:58

bence0330 írta:
2024.09.17. 02:01:50
davi10 írta:
2024.09.16. 19:36:19
Nem jön jól a kiesése, de talán lehet eleget kavargatni, hogy Flick megoldja. Eleve Ő kötetlenebb szerepkörben van, de ha felrajzoljuk 10-esnek, mehet a helyére Raphinha, Pedri, Torre. Ha a brazil megy, az Ő helyére mehet Pau Victor, lassan Fati. Ha Pedri, az Ő helyére EG. Vagy ha Flick olvassa a fórumot, akkor Cubarsi kp, Kounde kh, Fort jobbos :D

Bízom benne, hogy Flick feledteti a hiányát, esetleg hozzányúl megint a La Masia-hoz, ott is van még tartalék akiket próbálgatott már nyáron.
Javított a támadójátékon Olmó, de az már előtte is parázs volt, meg nélküle is, amikor rendre lehozta Flick, max egy kicsit voltunk gyengébbek. Szerintem ilyen pazarul összerakott támadógépezetben nem ezen fog múlni, nyerni fogunk-e. A két "szélsőnk" és Pedri (Lewy?) eddigi formája kb garantál minimum 2 gólt meccsenként, egy legalább jó vízhordó Casadót is idevéve. Azon fog múlni mindenképp, mit fogunk hátul nyújtani, ha most megkapjuk az első nagy, erős, gyors játékosokkal teli csapatot, ami csütörtökön be is következik (persze az is igaz, hogy Olmóval sanszosabban vágunk 4-5 gólt, mint nélküle, akkor meg kb mindegy, mennyit kapunk).

Így, hogy Flick nekem már csak a nemzetisége miatt is kicsit meglepő módon nem nagyon számít Darvich játékára, a kicsik közül gondolom Junyentet emelheti ki még (legalább padra), a B-ből meg Guille Fernandezt, akár ténylegesen használhatja is csereként, főleg az enyhén Puskás-jelölés gyanús gólja után, meg hogy a padon már legutóbb is ott ült.

És akkor ott van sötét lóként Abdul Aziz Issah, akiről a scoutok nagyon komoly dolgokat állítottak, és a szél mellett tkp-s. Mivel nem túl fiatal, ősszel 19 lesz, hamar ki fog derülni. Ha tényleg olyan csodagyerek, akkor idén berobbanhat, és érvényesíthetjük az opciót rá. Nyilván jó esély van arra, hogy nem, és mivel most jött, jelenleg még alighanem elméleti esély sincs erre Olmo mostani sérülésének idejére.
Szerintem a legjobb megoldás egyértelműen Raphi lenne, szélen Fatival. Utóbbi úgysem egy vonalszélső, alapból kicsit beljebb érzi magát jól. Legalábbis remélem, hogy Flicknek nem lesz ilyen berögződése Torres.
A kezdővel nem hiszem, hogy gond lenne, én inkább attól félek, hogy nem lesz kit behozni vagy egyáltalán rotálni.

A kicsik közül, ha valaki játszik akkor az szinte biztos, hogy Guille lesz. Ő kicsit fegyelmezettebb, bár letámadásban nem lenne gond Tonival, de túlságosan támadó szellemű egyelőre. Bár középpályásként még nem nagyon láttam, papíron szélsőként, bár gyakorlatilag jobb oldali félterületben játszik.(amúgy ő lőtte azt a gólt az Ourense ellen, bár az unokatesójáé is szép volt).

Ezt a 2-3 meccset ki kell húzni, utána már Fermin is lesz, aki gyakorlatilag egy az egyben átveheti Olmo posztját.
Mondjuk Casádó a liga csapatainak 3/4-e ellen gond, legalábbis túl nagy kockázat nélkül bevethető, érezni is rajta, hogy egyre magabiztosabb, stabilabb (ilyen Getafe, Osasuna, Alaves ellen nem féltem).

Csak annak tudnék igazán örülni, ha Olmot egy Ferminnel lehetne rottálni és nem az Atleticből kellene szemezgetni az olyan tinik közül, akiknek normál esetben a meccs kezdetekekor már ágyban kellene lenni. Mert a Fernandez tesók/unokatesók még alig töltötték be a 16-ot, szóval egyrészt óvatosnak kellene lenni velük, másrészt nem lehet elvárni, hogy egyből stabilan, rutinosan, hiba nélkül hozzanak le felnőtt meccset.

Azon amúgy én is nagyon csodálkozom, hogy Darvichot így hanyagolja, pedig ha valahol, akkor ebben a rendszerben lubickolhatna. Ha egy klasszik 4-3-3-at játszanánk még mondanám hogy csak-csak érthető (bár padra is inkább őt lehetne tenni, mint Guillét) Ez tényleg nagy rejtély számomra, szezon előtt pont azt gondoltam, hogy szegény Darvich, vajon mennyi percet fog kapni Fermin és Olmo mögött, pedig ez pont jó lenne neki.
Forca Barca!!!!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.09.17. 02:01:50

davi10 írta:
Nem jön jól a kiesése, de talán lehet eleget kavargatni, hogy Flick megoldja. Eleve Ő kötetlenebb szerepkörben van, de ha felrajzoljuk 10-esnek, mehet a helyére Raphinha, Pedri, Torre. Ha a brazil megy, az Ő helyére mehet Pau Victor, lassan Fati. Ha Pedri, az Ő helyére EG. Vagy ha Flick olvassa a fórumot, akkor Cubarsi kp, Kounde kh, Fort jobbos :D

Bízom benne, hogy Flick feledteti a hiányát, esetleg hozzányúl megint a La Masia-hoz, ott is van még tartalék akiket próbálgatott már nyáron.
Javított a támadójátékon Olmó, de az már előtte is parázs volt, meg nélküle is, amikor rendre lehozta Flick, max egy kicsit voltunk gyengébbek. Szerintem ilyen pazarul összerakott támadógépezetben nem ezen fog múlni, nyerni fogunk-e. A két "szélsőnk" és Pedri (Lewy?) eddigi formája kb garantál minimum 2 gólt meccsenként, egy legalább jó vízhordó Casadót is idevéve. Azon fog múlni mindenképp, mit fogunk hátul nyújtani, ha most megkapjuk az első nagy, erős, gyors játékosokkal teli csapatot, ami csütörtökön be is következik (persze az is igaz, hogy Olmóval sanszosabban vágunk 4-5 gólt, mint nélküle, akkor meg kb mindegy, mennyit kapunk).

Így, hogy Flick nekem már csak a nemzetisége miatt is kicsit meglepő módon nem nagyon számít Darvich játékára, a kicsik közül gondolom Junyentet emelheti ki még (legalább padra), a B-ből meg Guille Fernandezt, akár ténylegesen használhatja is csereként, főleg az enyhén Puskás-jelölés gyanús gólja után, meg hogy a padon már legutóbb is ott ült.

És akkor ott van sötét lóként Abdul Aziz Issah, akiről a scoutok nagyon komoly dolgokat állítottak, és a szél mellett tkp-s. Mivel nem túl fiatal, ősszel 19 lesz, hamar ki fog derülni. Ha tényleg olyan csodagyerek, akkor idén berobbanhat, és érvényesíthetjük az opciót rá. Nyilván jó esély van arra, hogy nem, és mivel most jött, jelenleg még alighanem elméleti esély sincs erre Olmo mostani sérülésének idejére.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
davi10
Llegenda del Barça

Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.09.16. 19:05:26

Troym írta:
2024.09.16. 18:31:54
Várható volt, hogy Olmo kidől.

Amúgy meg legalább Fermin kap néhány percet, talán épp fel is épül. Sajnos ennek a szezonnak eddig ő a vesztese játékpercek, forma tekintetében.
Talán egy meccsen... :( Szeptember végére, október legelejére írják a visszatérését, jó eséllyel az október 6-i meccsen térhet vissza, ezt követően meg válogatott szünet... rosszul jött ki, hogy pont ketten sérültek le. Jöhet Torre(s).
Troym
Director del Fútbol

2024.09.16. 18:31:54

Várható volt, hogy Olmo kidől.

Amúgy meg legalább Fermin kap néhány percet, talán épp fel is épül. Sajnos ennek a szezonnak eddig ő a vesztese játékpercek, forma tekintetében.

Azzal többet nyerünk, hogy közben Ferran pár meccsig nem tud beszállni, nála gyakorlatilag bárki hasznosabb. (sajnos pont a BLben ott lesz)
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.09.16. 16:31:45

Az a baj, hogy az ő szerződtetése (nem az ő személye, mint játékos!) akkor sem győzött volna meg, ha végig egészséges marad, a BL-ünk akkor is azon csúszna el szerintem, ami nagyobb lyuk és nem tömtük be. De így meg... :(
Chino
Llegenda del Barça

2024.09.16. 13:02:36

Messa írta:
2024.09.16. 12:06:16
fanbarca írta:
2024.09.16. 11:47:21
Hivatalos, 1 hónap kihagyás.

Kezdődik...
Valószínűleg csak az októberi válogatott szünet után tér majd vissza... Zseniális, 3 meccset bírt ki sérülés nélkül. :|
Öröm az ürömben, hogy egy 7-10 napos kieséssel is azokat a meccseket hagyta volna ki, amik a leghzósabbak és így nem kell mennie a válogatottba. Utána Getafe (o), Osasuna (i), Young Boys (h), Alaves (i), két hetes válogatott szünet, Sevilla (o.) csak ezután jön egy durva dupla a Bayernnel és a Reallal. Ez már 23. és 27., szóval még ha lassabban is gyógyul van esély, hogy már a Sevilláral visszatérhet legalább csereként. Legalábbis az összes média azt hozza le, hogy, a Sevillán már biztosan ott lehet. Nyilván mindenki óvatos lesz, de jó lenne, ha a bajorok ellen legalább csereként egy 25-30 percre be tudna szállni. .
Forca Barca!!!!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.09.16. 12:11:43

Ettől féltem, remélem nem nálunk folytatja a 2 szezon alatt 49 kihagyott tétmeccs szériát. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.09.16. 12:06:16

fanbarca írta:

Kezdődik...
Valószínűleg csak az októberi válogatott szünet után tér majd vissza... Zseniális, 3 meccset bírt ki sérülés nélkül. :|
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
fanbarca
Entrenador del Barça

Kezdődik...
més que un club
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.09.16. 11:11:50

soadroli írta:
2024.09.16. 09:58:49
Dani Olmo is ruled out for the match vs AS Monaco, because of his hamstring problem — which is NOT serious.
He is a doubt for the match against Villarreal on the weekend. @rac1

nagyon jó.
És Fermin is pont most sérült... Mikor máskor, pedig személyében lenne egy tökéletes alternatíva. :? :?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Chino
Llegenda del Barça

2024.09.16. 11:05:49

bence0330 írta:
2024.09.16. 09:53:33
Elvileg csak túlterheltség, 7-10 nap. Kíváncsi vagyok, hogy oldjuk meg, Torre, vagy valamelyik tini lesz-e a befutó, vagy tényleg akkor Raphinha lesz a 10-es és Torres ( :( ) a balszélső.
Nekem az is eszembe jutott, hogy ebben az izomtúlterelésben kicsit közrejátszhat az új edzés és játékstílus. Az összes játékos kiemeli, hogy nagyon fizikálisak a tréninget, a meccseken pedig alapból látjuk mit tesznek le.
Illetve maga Flick is azt mondta, hogy sokkal kevesebb labdás, inkább fizikai feladatokat vezetett be az edzéstervbe.
Ez alapjában véve pozitív lenne, de lehet, hogy nagyon éles, hirtelen a váltás és ez kicsit befolyásolhatja a sérüléseket. bár szerencsére eddig ezért még sorozatos.
Nagyon rosszkor esett ki Olmo, talán a legrosszabbkor. Hába nem olyan súlyos, de valószínűleg 3 meccsről is kiesik, még pedig három, borzasztóan kemény és fontos mérközésről. Az idei Villarrereal, főleg idegenben, a Bl-ben pedig a Bayern után talán a legnehezebb ellenfél lesz, ráadásul idegenben.

Ehhez nagyon kellene Dani. Kicsit felemás érzéseim vannak most Fatival kapcsolatban. Lehet, hogy lesz már olyan állapotban, hogy legalább cserként beszálljon 25-30 percre és ne Torrest kelljen nézni egész meccsen. Guille-t simán be lehetne tenni, feküdne neki az a poszt, viszont még nagyon fiatal, rutintalan és nem biztos, hogy egy Bl meccsen a Monaco ellen kellene próbálgatni.
Forca Barca!!!!
soadroli
Llegenda del Barça

2024.09.16. 09:58:49

Dani Olmo is ruled out for the match vs AS Monaco, because of his hamstring problem — which is NOT serious.
He is a doubt for the match against Villarreal on the weekend. @rac1

[auto_cenzúra].
Kép
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.09.16. 09:53:33

Elvileg csak túlterheltség, 7-10 nap. Kíváncsi vagyok, hogy oldjuk meg, Torre, vagy valamelyik tini lesz-e a befutó, vagy tényleg akkor Raphinha lesz a 10-es és Torres ( :( ) a balszélső.
bunga
Capitá del Barça

2024.09.15. 21:42:03

Ha Olmo lesérült, nagyon fog hiányozni. De lehet, hogy a helyén szükségessé fog válni a két Fernandez bemutatkozása is - vagy legalábbis egyiküké.
Andras Inieszta
Barça B

2024.09.08. 00:33:39

bunga írta:
2024.09.02. 17:57:14
Szezonkezdet előtt általános volt a Fórumon a kétkedés, hogy pont ő kellett-e a csapatba és a válasz nemleges volt. A Barca téves igazolásainak hosszú sorába illesztették. Azóta a helyzet és a megítélés radikálisan megváltozott. Csak ne sérüljön meg, amikor megmutatkozna, hogy mekkora a vaszteség.
Igen, többek között én is úgy voltam vele, hogy ennyi pénzért a jelenlegi pénzügyi helyzetünkben nem engedhetnénk meg Olmo megvételét 55++ millióért. Akkor arra hivatkoztam, hogy néztem anno a Lipcse mérkőzéseit, s bizony nagyon gyengén teljesített ott (legalább is egy Szoboszlaihoz képest biztosan, s nem az elfogultság miatt mondtam ezt).
Aztán az EB-n olyan zsugát tolt, hogy az egyik legjobb volt a spanyol válogatottnál.
Ha mindig azt a szintet hozta volna, akkor senki nem kérdőjelezné meg az érkezését. De ez -nekem legalábbis - teljesen új arca ennek a játékosnak. Én emiatt továbbra is két esélyesnek látom őt: Vagy felpörgött az EB miatt és maradt a lendület még a Barca miatt (ergo majd kifullad és lesz belőle egy Griez, vagy Cou 2.0), vagy nincs itt semmi mágia, csak szintet lépett az elmúlt időkben, mert egy rendkívül tehetséges labdarúgóról van szó. Én reménykedem az utóbbiban, de azért megvárnám a szezon második felét, hogy marad-e a jó lendülete.

Addig pedig halk - és kissé visszafogott - ujjongással lesem minden egyes jól sikerült labdaérintését. Maradjon sérülésmentes.
sansz
Capitá del Barça

2024.09.07. 23:59:28

bence0330 írta:
2024.09.07. 22:47:35
Ezt az egészet nagyon régen be kellett volna szüntetni, ez a felállás teljesen tarthatatlan. A válogatott kb úgy működik, mintha Ferrarikat tolnának a sejhajuk alá, és bárhogy totálkárosra törhetik, úgyis kapnak egy újat. Ekkora pénzek, tét, és nézettség mellett ez egy totál idejétmúlt és idióta rendszer. Ha ingyen kapsz valakit, tét nélkül, az a legkevesebb, hogy legalább figyelsz kicsit annak a klubnak az igényeire, aki fizeti, és akinek euró 10 milliók múlhatnak szezononként ezen. (Meg azért a válogatottnak sem lenne rossz, ha Yamal meg Olmo bevethetőek lennének...)

Aztán ha még van bőr valakinek a pofáján egy ilyet lenyilatkozni...
Szerintem ez azért bonyolultabb dolog, nem csinált olyat a spanyol válogatott kapitány, amit a klubok ne csinálnának meg ezerszer...
És abban is igaza van, hogy most akkor az x csapat játékosát kíméljék, mint egy újszülöttet, de mondjuk az Elche játékost meg ne? Olmo kapott egyet, egyáltalán nem biztos, hogy a klubcsapatban lecserélték volna, pláne, ha nem jelzi a játékos, hogy nincs jól.

Nem jó a pénzzel se jönni, nyilván igazad van, hogy az egyik félnél nem az anyagi bukás a nagy rizikó, a másiknak meg igen, de alapvetően mindkét fél érdeke, hogy egészséges játékost kapjanak. A válogatott szövettségi kapitányok ennyi erővel mondhatnák azt, hogy de basszus, jóval kevesebb klubmeccs kellene és valószínűleg ez sokat segítene a játékosokon. De nekik is csak a pénz számít.

Ráadásul fordítva is, hány sztár hagyott ki vb-t az elmúlt 30 évben klubcsapatban történő sérülés miatt? Én a VB évében, ami csak négyévente van, elvárnám, hogy sokkal rövidebb legyen a klubszezon, szűkíteni kellene ilyen évben a BL-ben résztvevők és az egyéb meccsek számát is. Pl most 20 csapat van a La Ligában, VB évben lehetne 10-15.

Nem érzem azt, hogy radikálisan lehetne csökkenteni a válogatott meccsek számát, de a klubmeccsekét kéne. Amíg ezt nem tudják (és nem akarják) elérni a klubok, addig ne sírjanak, ha válogatottban sérül meg valaki. Vagy sírhatnak, de nem biztos, hogy a rendszernek az az oldala a fő hibás, ami ellen beszélnek.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022

2024.09.07. 22:47:35

Ezt az egészet nagyon régen be kellett volna szüntetni, ez a felállás teljesen tarthatatlan. A válogatott kb úgy működik, mintha Ferrarikat tolnának a sejhajuk alá, és bárhogy totálkárosra törhetik, úgyis kapnak egy újat. Ekkora pénzek, tét, és nézettség mellett ez egy totál idejétmúlt és idióta rendszer. Ha ingyen kapsz valakit, tét nélkül, az a legkevesebb, hogy legalább figyelsz kicsit annak a klubnak az igényeire, aki fizeti, és akinek euró 10 milliók múlhatnak szezononként ezen. (Meg azért a válogatottnak sem lenne rossz, ha Yamal meg Olmo bevethetőek lennének...)

Aztán ha még van bőr valakinek a pofáján egy ilyet lenyilatkozni...
gránit
Director del Fútbol

2024.09.07. 22:15:37

Erre is azt tudom mondani, hogy a szurkolók ragaszkodtak az UEFA-hoz, FIFA-hoz, akik számtalanszor megszakítják a klubszezont, teljesen felesleges válogatott meccsek lejátszatására.

A szövetségi kapitányt nem érdekli, ha az illető lesérül vagy a következő bajnokin fáradt lesz. Neki azt a meccset kell megnyernie. Pár hónap múlva visszatér, akkor újra bevetheti. A szövetségi kapitánynak van néhány, talán egy tucat meccse egy évben. Ő csak azokra koncentrál. Hogy a klubszezon egy részét kihagyja a játékos, nem érdekli. Neki azt a néhány meccset kell hoznia, hogy az állását megtarthassa.
FcBarcelona1
Capitá del Barça

2024.09.07. 21:26:44

Chino írta:
2024.09.07. 21:08:21
Esküszöm, zseniális ez a spanyol orvosi stáb. Most Olmoval játsszák el amit korábban Gavival. A 67. percben kapott egy erős rúgást, de biztos ami biztos még fent hagyták negyed óráig.
Nem is edzett, Svájc ellen szinte biztos hogy nem játszik. A vizsgálatok után még nincsenek konkrétumok, de nem sok jót sejtek.
Nemrég volt téma Yamal topicjában, mert elvileg ő is fájdalmat érzett a Valladolid meccs után.
De La Fuente nyilatkozott is Yamalról

"If you can't play 180 minutes in September, forget about it. We do what we have to do. To represent our country, to make the best out of it and play to win. We have a great reputation to uphold.

"I work to protect all my players. If I only did it with those who play for a certain club, this would be unfair."

Ezek kretének.
Chino
Llegenda del Barça

2024.09.07. 21:08:21

Esküszöm, zseniális ez a spanyol orvosi stáb. Most Olmoval játsszák el amit korábban Gavival. A 67. percben kapott egy erős rúgást, de biztos ami biztos még fent hagyták negyed óráig.
Nem is edzett, Svájc ellen szinte biztos hogy nem játszik. A vizsgálatok után még nincsenek konkrétumok, de nem sok jót sejtek.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2024.09.02. 20:48:43

Nekem az volt a véleményem, hogy annyi a lyuk a csapatban, hogy nem egy nagy igazolásra van szükség, hanem több kisebbre.

Az viszont mindent átírt, hogy Gündogan távozni akart. A legutóbbi nyilatkozatában sem beszélt mellé. Pep hívta, neki ennyi elég is volt. Kellett valaki a helyére, és azt gondolom, Olmóval jó döntést hozott a klub. Hosszú idők után újra azt érzem, hogy lehet karmestere a csapatnak. Aktívabb, mint Gündogan, aki azért hajlamos volt arra, hogy beleszürküljön a meccsekbe.

Hogy egy nagy igazolásra volt-e szükségünk, vagy több kisebbre, utólag már teljesen jelentőségét vesztette. Mindenképp kellett egy támadó középpályás, mert anélkül meghal a játékunk. Egyelőre nagyon jó döntésnek tűnik. A kezdeti értetlenséget, hogy miért oda igazolunk, ahol még meg is vagyunk, ahelyett, hogy a lyukakra igazolnánk, utólag megmagyarázta Gündogan távozási szándéka. Nem mellé, hanem a helyére akarták leigazolni Olmót, valakinek pedig valóban érkeznie kellett, mert így már nem voltunk meg.

Nyilván így maradt egy csomó lyuk a csapatban, egyes posztokon a kezdőknek nincs is jelenleg igazán alternatívája. De ez már FFP-ügy. Kellett egy tkp, mert anélkül még sérüléshullám nélkül, rendes kerékvágásban sem működik a játékunk.
Troym
Director del Fútbol

2024.09.02. 18:49:54

bunga írta:
2024.09.02. 17:57:14
Szezonkezdet előtt általános volt a Fórumon a kétkedés, hogy pont ő kellett-e a csapatba és a válasz nemleges volt. A Barca téves igazolásainak hosszú sorába illesztették. Azóta a helyzet és a megítélés radikálisan megváltozott. Csak ne sérüljön meg, amikor megmutatkozna, hogy mekkora a vaszteség.
Nekem a véleményem nem változott, szerintem túl nagy áldozatot hoztunk érte (Gündogan és Fermin)
A másik érv ellene pont az utolsó mondatot "Csak ne sérüljön meg". szerintem meg fog sajnos, mert nem idén kezdődtek a sérülései, hanem 3-4 éve.
Válasz küldése