Nagybetűs LEGENDA!
Iniesta, your football will live on forever. pic.twitter.com/bjrCf6GBIJ
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 8, 2024
Fermín nincs, ha Pedrit kiveszed, akkor "duplapivotból" hiányzik valaki, ha Raphinhát teszed oda, akkor balra kell odatolni méla undorral Ferránt. Torre lenne a legtermészetesebb anélkül, hogy csiki-csukit kéne játszani, de tétmeccsen eddig annyira nem bízott benne Flick, és szerintem is Torre ügyes gyerek, de van egy plafonja (remélem rámcáfol). De lehet én őt tenném most oda, jó előszezonja volt, bizonyítson.
Szerintem a legjobb megoldás egyértelműen Raphi lenne, szélen Fatival. Utóbbi úgysem egy vonalszélső, alapból kicsit beljebb érzi magát jól. Legalábbis remélem, hogy Flicknek nem lesz ilyen berögződése Torres.bence0330 írta: ↑2024.09.17. 02:01:50Javított a támadójátékon Olmó, de az már előtte is parázs volt, meg nélküle is, amikor rendre lehozta Flick, max egy kicsit voltunk gyengébbek. Szerintem ilyen pazarul összerakott támadógépezetben nem ezen fog múlni, nyerni fogunk-e. A két "szélsőnk" és Pedri (Lewy?) eddigi formája kb garantál minimum 2 gólt meccsenként, egy legalább jó vízhordó Casadót is idevéve. Azon fog múlni mindenképp, mit fogunk hátul nyújtani, ha most megkapjuk az első nagy, erős, gyors játékosokkal teli csapatot, ami csütörtökön be is következik (persze az is igaz, hogy Olmóval sanszosabban vágunk 4-5 gólt, mint nélküle, akkor meg kb mindegy, mennyit kapunk).davi10 írta: ↑2024.09.16. 19:36:19Nem jön jól a kiesése, de talán lehet eleget kavargatni, hogy Flick megoldja. Eleve Ő kötetlenebb szerepkörben van, de ha felrajzoljuk 10-esnek, mehet a helyére Raphinha, Pedri, Torre. Ha a brazil megy, az Ő helyére mehet Pau Victor, lassan Fati. Ha Pedri, az Ő helyére EG. Vagy ha Flick olvassa a fórumot, akkor Cubarsi kp, Kounde kh, Fort jobbos
Bízom benne, hogy Flick feledteti a hiányát, esetleg hozzányúl megint a La Masia-hoz, ott is van még tartalék akiket próbálgatott már nyáron.
Így, hogy Flick nekem már csak a nemzetisége miatt is kicsit meglepő módon nem nagyon számít Darvich játékára, a kicsik közül gondolom Junyentet emelheti ki még (legalább padra), a B-ből meg Guille Fernandezt, akár ténylegesen használhatja is csereként, főleg az enyhén Puskás-jelölés gyanús gólja után, meg hogy a padon már legutóbb is ott ült.
És akkor ott van sötét lóként Abdul Aziz Issah, akiről a scoutok nagyon komoly dolgokat állítottak, és a szél mellett tkp-s. Mivel nem túl fiatal, ősszel 19 lesz, hamar ki fog derülni. Ha tényleg olyan csodagyerek, akkor idén berobbanhat, és érvényesíthetjük az opciót rá. Nyilván jó esély van arra, hogy nem, és mivel most jött, jelenleg még alighanem elméleti esély sincs erre Olmo mostani sérülésének idejére.
Javított a támadójátékon Olmó, de az már előtte is parázs volt, meg nélküle is, amikor rendre lehozta Flick, max egy kicsit voltunk gyengébbek. Szerintem ilyen pazarul összerakott támadógépezetben nem ezen fog múlni, nyerni fogunk-e. A két "szélsőnk" és Pedri (Lewy?) eddigi formája kb garantál minimum 2 gólt meccsenként, egy legalább jó vízhordó Casadót is idevéve. Azon fog múlni mindenképp, mit fogunk hátul nyújtani, ha most megkapjuk az első nagy, erős, gyors játékosokkal teli csapatot, ami csütörtökön be is következik (persze az is igaz, hogy Olmóval sanszosabban vágunk 4-5 gólt, mint nélküle, akkor meg kb mindegy, mennyit kapunk).davi10 írta: ↑2024.09.16. 19:36:19Nem jön jól a kiesése, de talán lehet eleget kavargatni, hogy Flick megoldja. Eleve Ő kötetlenebb szerepkörben van, de ha felrajzoljuk 10-esnek, mehet a helyére Raphinha, Pedri, Torre. Ha a brazil megy, az Ő helyére mehet Pau Victor, lassan Fati. Ha Pedri, az Ő helyére EG. Vagy ha Flick olvassa a fórumot, akkor Cubarsi kp, Kounde kh, Fort jobbos
Bízom benne, hogy Flick feledteti a hiányát, esetleg hozzányúl megint a La Masia-hoz, ott is van még tartalék akiket próbálgatott már nyáron.
Talán egy meccsen... Szeptember végére, október legelejére írják a visszatérését, jó eséllyel az október 6-i meccsen térhet vissza, ezt követően meg válogatott szünet... rosszul jött ki, hogy pont ketten sérültek le. Jöhet Torre(s).
Öröm az ürömben, hogy egy 7-10 napos kieséssel is azokat a meccseket hagyta volna ki, amik a leghzósabbak és így nem kell mennie a válogatottba. Utána Getafe (o), Osasuna (i), Young Boys (h), Alaves (i), két hetes válogatott szünet, Sevilla (o.) csak ezután jön egy durva dupla a Bayernnel és a Reallal. Ez már 23. és 27., szóval még ha lassabban is gyógyul van esély, hogy már a Sevilláral visszatérhet legalább csereként. Legalábbis az összes média azt hozza le, hogy, a Sevillán már biztosan ott lehet. Nyilván mindenki óvatos lesz, de jó lenne, ha a bajorok ellen legalább csereként egy 25-30 percre be tudna szállni. .
Valószínűleg csak az októberi válogatott szünet után tér majd vissza... Zseniális, 3 meccset bírt ki sérülés nélkül.
És Fermin is pont most sérült... Mikor máskor, pedig személyében lenne egy tökéletes alternatíva.
Nekem az is eszembe jutott, hogy ebben az izomtúlterelésben kicsit közrejátszhat az új edzés és játékstílus. Az összes játékos kiemeli, hogy nagyon fizikálisak a tréninget, a meccseken pedig alapból látjuk mit tesznek le.
Igen, többek között én is úgy voltam vele, hogy ennyi pénzért a jelenlegi pénzügyi helyzetünkben nem engedhetnénk meg Olmo megvételét 55++ millióért. Akkor arra hivatkoztam, hogy néztem anno a Lipcse mérkőzéseit, s bizony nagyon gyengén teljesített ott (legalább is egy Szoboszlaihoz képest biztosan, s nem az elfogultság miatt mondtam ezt).bunga írta: ↑2024.09.02. 17:57:14Szezonkezdet előtt általános volt a Fórumon a kétkedés, hogy pont ő kellett-e a csapatba és a válasz nemleges volt. A Barca téves igazolásainak hosszú sorába illesztették. Azóta a helyzet és a megítélés radikálisan megváltozott. Csak ne sérüljön meg, amikor megmutatkozna, hogy mekkora a vaszteség.
Szerintem ez azért bonyolultabb dolog, nem csinált olyat a spanyol válogatott kapitány, amit a klubok ne csinálnának meg ezerszer...bence0330 írta: ↑2024.09.07. 22:47:35Ezt az egészet nagyon régen be kellett volna szüntetni, ez a felállás teljesen tarthatatlan. A válogatott kb úgy működik, mintha Ferrarikat tolnának a sejhajuk alá, és bárhogy totálkárosra törhetik, úgyis kapnak egy újat. Ekkora pénzek, tét, és nézettség mellett ez egy totál idejétmúlt és idióta rendszer. Ha ingyen kapsz valakit, tét nélkül, az a legkevesebb, hogy legalább figyelsz kicsit annak a klubnak az igényeire, aki fizeti, és akinek euró 10 milliók múlhatnak szezononként ezen. (Meg azért a válogatottnak sem lenne rossz, ha Yamal meg Olmo bevethetőek lennének...)
Aztán ha még van bőr valakinek a pofáján egy ilyet lenyilatkozni...
Nemrég volt téma Yamal topicjában, mert elvileg ő is fájdalmat érzett a Valladolid meccs után.Chino írta: ↑2024.09.07. 21:08:21Esküszöm, zseniális ez a spanyol orvosi stáb. Most Olmoval játsszák el amit korábban Gavival. A 67. percben kapott egy erős rúgást, de biztos ami biztos még fent hagyták negyed óráig.
Nem is edzett, Svájc ellen szinte biztos hogy nem játszik. A vizsgálatok után még nincsenek konkrétumok, de nem sok jót sejtek.
Nekem a véleményem nem változott, szerintem túl nagy áldozatot hoztunk érte (Gündogan és Fermin)bunga írta: ↑2024.09.02. 17:57:14Szezonkezdet előtt általános volt a Fórumon a kétkedés, hogy pont ő kellett-e a csapatba és a válasz nemleges volt. A Barca téves igazolásainak hosszú sorába illesztették. Azóta a helyzet és a megítélés radikálisan megváltozott. Csak ne sérüljön meg, amikor megmutatkozna, hogy mekkora a vaszteség.