bence0330 írta: ↑2024.11.24. 09:52:41
Casadó ugyanez, full hibátlanul lehoz 3 hónapot, aztán egyszerre hibázik óriásit ő és Koundé is.
Ő is a hibájáról nyilatkozott.
Szerintem pedig nem volt hiba, hanem nagyon jó meglátás, és ezért már sokadszorra dícsérendő a taktikai szabálytalanságai miatt.
Tegnap ha nem szabálytalankodik, 3-an vezetik a kapura a labdát, azt a játékost vitte földre, aki kapta volna a labdát, a többiek lesen voltak, nem is mozdultak a labdára.
Nem tehet róla, hogy a többi "profi" játékos nem tudta lehozni nélküle a meccset.
Itt kezdődnek a gondok, ami szerintem a keret gyengeségére vezethető vissza.
Kounde topicból hoztam át, aki egész szezonban az egyik legjobb játékosunk volt. Ad 3 gólpasszt a BL-ben, majd lehoz 2 értékelhetetlen meccset.
Gerard Martin sem tehet arról, hogy ő az első osztályban kezd, Balde pedig folyamatosan sérült. Még csak Flicket sem tudom hibáztatni, a lescsabdával és a játékosok felkészítésével kihozza ebből a maximumot, ahogy Casadobol is.
1,7 milliárdos szerződéssel továbbra sem tudunk erősíteni, de futhatjuk megint a fölösleges köröket a hátország topicban. Casado sem lesz hirtelen az új Busquets, 3 hónapja még a 3. osztályban játszott, most pedig nem hagyhat ki egy meccset sem, mert neki sincs helyettese, ha csak nem keresünk az utánpótlásban egy Gerard Martint vkp-ra
Kicsit olyan, mintha lassan visszamennénk u8-ig, hogy feltöltsük a keretet.
Na szerintem ez a nem normális egy 900 milliós bevételű klubnál.