2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ebben a pár szóban le is írtad az egész lényegét.
Bennem is ez fogalmazódott meg az utóbbi 4-5 meccsen, pedig amikor idejött és kapuba állt, akkor nagyon támogattam. Szép lassan azért kiderült, hogy nem véletlenül ment ő nyugdíjba, most így a szezon gyakorlatilag végeztével ha vonalat húzunk, már tisztábban látjuk a képet. A Benfica ellen nagyot ment, de sajnos itt a végén tényleg egy bója is állhatott volna a kapuban helyette, ami kapura ment az gól volt. Tényleg iszonyat lassú, a mi agyig feltolt védelmünknek pedig kifejezetten nem fekszik egy ilyen lassú, nehézkes kapus.Mascherano14 írta: ↑2025.05.11. 22:58:50Egy Mbappe 1-1-et fogott, de amúgy inkább csak lelkipásztor. Szerintem sosem volt több, borzasztó lassú, ilyen lassú kapust a laliga ban még nem láttam. De nyugalmat adott a hátvédeknek, Pena még nem. Az tuti, hogy Ter Stegen más liga.
Múlt héten a szögletnél alá futott ami az ő hibája. Illetve rövidre nem kapunk gólt( bár az a gól Araujóé volt) közben megnéztem a lassítási képeket is és nyilvánvaló fault volt G Martinnal szemben amire persze a kopasz tojt magasról( var is) ezt a meccset nem csak a védőink adták le, hanem a bíró is benne van. Csomó kételyes szituációt vissza sem néztek ellenben az Internél igen illetve az örmény kimondhatatlan nevű játékosnak pirosat kellett volna kapnia!bence0330 írta: ↑2025.05.07. 11:20:55Igazából nem tudom, hol lehetett volna itt esélye. Szerintem egyik gólunkat sem védte volna Sommer se, a mai napon biztos, egy hete talán az egyiket. Barca-kapusnak lenni ennél a taktikánál horror lehet, általában teljesen kiszolgáltatott helyzetekben találja magát.
Pl múlt héten, illetve az egyenlítő gólnál ha kijjebb áll, nagyon eséllyel beleakadhatott volna... Elég lett volna egyet védeni a 7-ből...bence0330 írta: ↑2025.05.07. 11:20:55Igazából nem tudom, hol lehetett volna itt esélye. Szerintem egyik gólunkat sem védte volna Sommer se, a mai napon biztos, egy hete talán az egyiket. Barca-kapusnak lenni ennél a taktikánál horror lehet, általában teljesen kiszolgáltatott helyzetekben találja magát.
A tegnapi meccsért nem venném elő, a gólokért egyáltalán nem lehet elővenni, bárki állt volna ott ezeket nem tudja fogni. Azon kívül pedig alig volt kapura tartó lövés, a kötelezőket fogta és kétszer elég necces helyzetben nagyon jól jött ki és mentett.FCBsteve írta: ↑2025.05.07. 08:16:00Sajnos a Tek buborék a legrosszabbkor pukkant ki...
3 meccs, 9-10 gól (Inter ellen gyakorlatilag védés nélkül).
Nem mondom, hogy 3 clean sheet kellett volna folyamatos bravúrokkal, mint Donnarumma és Sommer - de ennél illett volna többet nyújtani...
Kíváncsi vagyok, hétvégén ki fog védeni?
Ezt hogy érted? Az a jó, ha van két jó kapusunk.
Nem tudsz két jó képességű kapust hosszú távon úgy használni, hogy abból előny és ne hátránya legyen a csapatnak. Szerintem kell egy top kapus és mellé egy olyan aki már idősebb, és még nem nyert nagy kupát aki leül a padra. Amikor meg sérülés van, és nincs kezdő képességű hálóőr , kölcsönben elhozni a rendelkezésre állók közül a legjobbat.gránit írta: ↑2025.05.06. 09:41:582023-ban leigazolhattuk volna Sommert, ehelyett leigazoltuk Penát.Jövőre is lehetnek majd gondok. Vagy lesz két veterán kapusunk, közülük az egyik régóta többet sérült, mint egészséges, vagy marad Pena. Nem túl jó kilátások. Merthogy a kapustéma nem lesz napirenden a nyáron, az biztos, és erre sokszor ráfáztunk már.
Abszolút. Az EB-n is nagyon jól védett.
Szerintem nem üti, mert Sommer még simán a csúcson van. A "veterán" nem konkrét életkort jelent, hanem azt, hogy valaki kiszolgált, kiöregedett. Szczesny hivatalosan is, őt a nyugdíjasotthonból reaktiváltuk, nem egy másik csapattól igazoltuk, ő már visszavonult, hivatalosan is veterán. Ter Stegen meg 2 éve alig használható. Én már nem ezzel a garnitúrával vágnék neki a következő szezonnak, és nem azért, mert öregek, mint az országút, hanem azért, mert már elhasználódtak. Sommer szerintem még mindig a világelső a posztján.Troym írta: ↑2025.05.06. 10:47:49Ez a két hozzászólásod üti egymást logikában...Sommer 36 éves, ő nem veterán, de TS és Szczesny igen?
Mert ha azt mondod szerinted gyenge MATS és/vagy Tek, akkor azt mondom oké, de az életkoruk hogy lehet érv ellenük, de Sommer ellen nem? Én 2026 nyaráig maradnék Tek, TS duóval, Áron lehet a 3. számú kapus, jövő nyáron meg hoznám az Espanyol kapusát.
Ez a két hozzászólásod üti egymást logikában...Sommer 36 éves, ő nem veterán, de TS és Szczesny igen?
Ezt már többedszer írod le, de 33 évesen egy kapus sehol nem veterán, max FM-ben. Matsban alaphangon van még 4-5 év.
2023-ban leigazolhattuk volna Sommert, ehelyett leigazoltuk Penát.
Nem a te kritizálásodra írtam.Peter írta: ↑2025.05.05. 22:59:38Lejjebb az előélete a hozzászólásomnak.
Az a 3. Inter gólt az erdményjelzőn is a csapat kapta, de azt kizárólag Tek hozta össze....nem tudom mire szaladt ki, mit láthatott, de ezért nem ért vissza a kapu közepébe, ahova bólintottak és még csak erő sem kellett ahhoz, hogy gól legyen....![]()
Lejjebb az előélete a hozzászólásomnak.
Legjobb kapus korban van. Nem lehet mindig tökéletes meccse. De valahogy rajta látszik, hogy igazi kapus Pena-nál ezt nem éreztem.Mascherano14 írta: ↑2025.04.30. 23:47:05Fejben remek, de testben már bőven nyugdíjas, irgalmatlanul lassú. Ha csak irányít és nem kell védenie, remek!
Nem a lengyel kapus napja volt a tegnapi...Peter írta: ↑2025.05.01. 00:20:29Amikor már elindult a holdat is átrepülő magas labdáért......már látszott a gól.....![]()
Bármilyen látványos volt a gyors góljuk vagy a 2. is, de bravúrral egyiknek sem kellett volna feltétlenül gólnak lennie....
Az biztos, hogy az elődöntő első meccséhez nem igazán tett hozzá olyat, amiket Sommer a másik oldalon hozzátett.