Nagybetűs LEGENDA!
Iniesta, your football will live on forever. pic.twitter.com/bjrCf6GBIJ
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 8, 2024
Én még Dani Olmo nevére is rágugliztam, mielőtt megnyitottam a topicját, hátha van elrejtve valahol egy ékezet, biztos ami biztosBob_Marley írta: ↑2024.10.02. 17:22:06Moderátoroknak meg grat,hogy ki tudták írni a nevét,nem egy John Doe,na Alig várom mit összefognak szenvedni a nevével a spanyolok, katalánok
Talán a legjobb megoldást találtuk meg a személyében, legalábbis a lehetőségekhez mérten. Az hogy mikor játszik, szerintem nem csak attól függ, hogy milyen gyorsan hozzák formába, hanem Penától is. Mit nyújt az Alaves ellen, de leginkább edzéseken.Ezt szerintem nem is inkább Flick, hanem la Fuente fogja eldönteni, legalábbis a német az ő véleménye alapján fog állást foglalni Ha gyorsan alkalmazkodik és megfelelő fizikai állapotban lesz nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a Sevilla ellen már ő legyen a kapuban, de ha még Pena lesz a pályán, akkor a Bayern és jó eséllyel a Real ellen is szerintem padon lesz a lengyel.ikajli írta: ↑2024.10.02. 15:08:53Örülök az érkezésének, remélem sok nagy védésére fogunk majd emlékezni. Amúgy egy ilyen esetben hogy fogják vajon beállítani? Egyből kezdő lesz pár hét múlva? Vagy ő is majd csak perceket kap eleinte? Mennyire fontos összeszoknia a védőkkel? Nyugodtabb lennék, ha már a Bayern ellen is ő lenne a kapuban, bár félek tőle, hogy ez nem reális.