Andrés Iniesta
𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: Andrés Iniesta and his company NSN buy Danish club FC Helsingør!
The agreement has been done in a collaboration with Swiss company Stoneweg and it’s all signed.
Iniesta keeps investing in football while he’s working hard to become a manager in the upcoming years.
The agreement has been done in a collaboration with Swiss company Stoneweg and it’s all signed.
Iniesta keeps investing in football while he’s working hard to become a manager in the upcoming years.
- ElBartimaeus
- Entrenador del Barça
-
- Barça C
Én meg azt nézném meg egyszer hogy Xavival a kispadon mit tudnának kitalálni.
- davi10
- Llegenda del Barça
𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Andrés Iniesta, set to sign for Emirates Club FC from Ras Al-khaimah
Nem lesz Inter Miami, pedig nagyon megnéztem volna mit kavargat Messivel.
Nem lesz Inter Miami, pedig nagyon megnéztem volna mit kavargat Messivel.
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Leon
- Director del Fútbol
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
https://www.instagram.com/p/B8bMlSboBIT ... uedwlj8p21" target="_blank
-
- Barça C
Ezen gondolkoztam valamelyik nap én is, hogy habár már jó ideje a csapat problémáit fejtegetjük, még nem hangzott el az itt, hogy azért csak elengedtünk egy Iniestát is. A teljesítménye megkopott már az utolsó évére, de még úgy is húzóember volt.Samper írta:Cou típusát tekintve közel áll Inihez. Van, aki elégedett volt tavaly vele, van aki nem. De aki nem, az se vitathatja, hogy a Club mindenféle középpályást szeretne igazolni - de egyik se Ini-típusú.MichaaBee írta:Tekintve, hogy nincs Iniesta-típusú középpályásunk (Coutinho szerintem nem az, bármennyire is akartuk, hogy az legyen), nem annyira meglepő fejlemény, hogy Valverde középpályáján nincs Iniesta-típusú játékos...
https://m.youtube.com/watch?v=CyfUc4-DZCY" target="_blank
De hiányzik, meg ezek az idők.
https://www.eurobarca.hu/forum/viewtopi ... &start=775" target="_blank
Itt hogy elkezdtük leírni amúgy
De hiányzik, meg ezek az idők.
https://www.eurobarca.hu/forum/viewtopi ... &start=775" target="_blank
Itt hogy elkezdtük leírni amúgy
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Év szavazásában biztosan 10ből 9 embernél Cou teljesítménye lesz a worst. Nem is alaptalanul.
Ini miatt meg ugyan úgy leült az ember barmilyen meccset megnézni, mint Messi miatt. Néhányunk még jobban is.
Ini miatt meg ugyan úgy leült az ember barmilyen meccset megnézni, mint Messi miatt. Néhányunk még jobban is.
Ja, mert azt hittük, hogy Coutinho legalább vmilyen szinten képes pótolni a játékát. Látjuk ebből mi lett.Cestus írta:Ezen gondolkoztam valamelyik nap én is, hogy habár már jó ideje a csapat problémáit fejtegetjük, még nem hangzott el az itt, hogy azért csak elengedtünk egy Iniestát is. A teljesítménye megkopott már az utolsó évére, de még úgy is húzóember volt.recrea írta:Mondtam anno, h melegebb lesz az ő visszavonulása, mint Messié, ez ma gyönyörűen látszik.
Istenem, mekkora klasszis volt ez az ember.
Amikor megkapta a lifetime szerződését, reméltem, hogy még erre a szezonra marad az öreg, az lett volna az igazi.
Ezen gondolkoztam valamelyik nap én is, hogy habár már jó ideje a csapat problémáit fejtegetjük, még nem hangzott el az itt, hogy azért csak elengedtünk egy Iniestát is. A teljesítménye megkopott már az utolsó évére, de még úgy is húzóember volt.recrea írta:Mondtam anno, h melegebb lesz az ő visszavonulása, mint Messié, ez ma gyönyörűen látszik.
Amikor megkapta a lifetime szerződését, reméltem, hogy még erre a szezonra marad az öreg, az lett volna az igazi.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Mondtam anno, h melegebb lesz az ő visszavonulása, mint Messié, ez ma gyönyörűen látszik.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Scholes is jobb nála, nem?recrea írta:Ini típusú középpályás van bőven, Ini képességű és tudású játékos nincs látótávolságban sem
Sajnos amilyen nehéz (volt) megtalálni Xavi utódját, olyan nehéz (lesz) Iniét is.
Ini típusú középpályás van bőven, Ini képességű és tudású játékos nincs látótávolságban sem
- barca0417
- Entrenador del Barça
Ini típusú középpályás nem is tudom van e. Talán Isco. De ő se az a minőség. Meg hát nekunk tárgytalan. Őt se lehet pótolni egy az egyben, nem baj ha más típusú játékos jön, csak legyen megfelelő minőség és variációs lehetőség. És egy edző aki ezt ki is tudja használni. Mindenki döntse el maga ezekből mi van meg.
Cou típusát tekintve közel áll Inihez. Van, aki elégedett volt tavaly vele, van aki nem. De aki nem, az se vitathatja, hogy a Club mindenféle középpályást szeretne igazolni - de egyik se Ini-típusú.MichaaBee írta:Tekintve, hogy nincs Iniesta-típusú középpályásunk (Coutinho szerintem nem az, bármennyire is akartuk, hogy az legyen), nem annyira meglepő fejlemény, hogy Valverde középpályáján nincs Iniesta-típusú játékos...
Tekintve, hogy nincs Iniesta-típusú középpályásunk (Coutinho szerintem nem az, bármennyire is akartuk, hogy az legyen), nem annyira meglepő fejlemény, hogy Valverde középpályáján nincs Iniesta-típusú játékos...Samper írta:Iniestát mindenki a felsőfokok felsőfokában búcsúztatta és kételkedett abban, hogy pótolható-e. Ehhez képest Valverde egy olyan középpályát játszat, amelyben egy I(ni típusú középpályásnak nem jut hely.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Iniestát mindenki a felsőfokok felsőfokában búcsúztatta és kételkedett abban, hogy pótolható-e. Ehhez képest Valverde egy olyan középpályát játszat, amelyben egy I(ni típusú középpályásnak nem jut hely.
-
- Barça C
https://www.facebook.com/fcbarcelona/vi ... 6232/?t=14" target="_blank
Egy legenda meglátogatta ma a csapatot!
Nagyon hiányzik a csapatból
Egy legenda meglátogatta ma a csapatot!
Nagyon hiányzik a csapatból
Nem kínában focizik.MessiNeymarSuarez írta:Annyira rossz látni Kínában...Eltékozolt idő, még maradhatott volna 2 évig, ilyen szinten tudott volna teljesíteni, max nem játszott volna minden meccsen.
Persze az ő döntése, érthető az ő részéről is, de én végtelenül szomorú vagyok.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Annyira rossz látni Kínában...Eltékozolt idő, még maradhatott volna 2 évig, ilyen szinten tudott volna teljesíteni, max nem játszott volna minden meccsen.
- visca el barca
- Presidente del Barça
az öreg mekkora labdát kapott és h megoldotta fú de fog hiányozni innen te jó ég
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Don Andrés Iniesta - El Ilusionista | 1996-2018
Kis délutáni nosztalgiajárat a legjobb Barcás videkészítőtől.
Kis délutáni nosztalgiajárat a legjobb Barcás videkészítőtől.