geridoss írta: ↑2021.01.26. 13:11:22
Jaj nekem is volt ilyen, a Harry Potter 2-re el kellett mennem egy lány miatt négyszer is a moziba, nem lett belőle semmi se (10 évesen

), azóta utálom az egész HP univerzumot
Igaz idősebbként,de én így voltam a Wolf Street Farkasával..

Három és fél órás filmet megnéztem 3x. Gyűlöltem már.
Varatrix írta: ↑2021.01.26. 13:42:01
1999 Baljós Árnyak
Apával és a bátyámmal mentünk. A film után bementünk a Pizza Hut-ba mert volt egy akció, hogy ha megeszel egy 32 cm-es pizzát akkor kapsz egy Star Wars figurát. Pici gyerekként nagy mellényel kértük a bátyámmal a két pizzát és nem értettük, hogy apa miért nem eszik semmit. Persze kb 2 szelet után feladtuk, Apu meg bevágta a maradákot, így lett egy Qui-gon és egy obi-wan figuránk!
Ezért nálunk öltek volna. Egy srácnak volt Obi Wan figurája a Klónok Támadásából,gyakorlatilag azzal felváltotta az osztályban a Son Gokus tojásokat.
Fater viszont ügyesen taktikázott.
hau30 írta: ↑2021.01.26. 14:47:23
Akkor miro Te vágod, amit írni fogok!

Park mozi, Jedi visszatér. Ovis voltam. Talán 1984. Utána amire emlékszem az a Batman, Petőfi mozi (mostani Uránia). 89-90 talán
Apollóba is voltál?

Urániába,illetve a Nevelési központba vittek minket mindig az osztállyal. Aztán jött a Pláza.
Pár éve kinyitott újra az Uránia amúgy. Voltál azóta?
visca el barca írta: ↑2021.01.26. 11:24:14
1993, jurassic park. 12 eves voltam, annyian voltak a moziban h pótszékeken ultunk. Tesom akkor 21 eves volt, egyutt voltunk, vegigparaztuk az egszet.
Nálam nyertél.

Pótszéken.
Emlékszem nálunk is az ezer éves betonkemény,kényelmetlen székek voltak.
20 perc után mindenki görnyedve nézte a filmet,és ha nem volt mákod,beült valami nagy állat eléd,és gyakorlatilag csak fülelve követted az eseményeket.
MQuCsabi írta: ↑2021.01.26. 18:19:35
Miro mekkora témát dobtál be megint.
Első nekem a Lassie volt, valamelyik Pesti művészben néztük meg családdal, ki kellett jönnünk, mert túl hangos volt.
Utána rokonokkal Mechwarton egy művészben a Reszkessetek betörők valamelyik részét.
Utána jött a multiplexes korszak. Általános sulis haverokkal szinte minden hétvégén jártunk a westendbe. Armageddon, Godzilla, Baljós árnyak volt az első néhány bevésődött film. Meg a MIB elaő része. Abban van asszem az állheréjű földönkívüli. Emlékszem a baljós árnyakat és ezt apámmal együtt néztük, sW filmet soha többet nem akart látni, a MIB említett részén meg mai napig szakadva röhög, ha "szembejön" vele.
Jurassic park3 is meghatározó. Ált isk vége, osztály keménymagja, kb az első ilyen csaj-fiú vegyes bandázás. Többen magukra öntötték az üdítőt

Örülök,hogy előtört mindenkiből kicsit a nosztalgia.

Azért a Lassie is erős moziban..
Jurrassicot mennyien irjátok,nem emlékszem rá hogy moziba láttam volna-e.