Végeredmény: Barcelona – Sevilla 1-0

A két "quote" között csak azt a részt hagyod bent, amit szeretnél, a többit meg simán törlöd a szövegből.mess2009 írta:egy kis segítséget kérnék: hogyan kell csinálni, hogy egy (hosszú) idézetnek csak egy általam kijelölt része jelenjen meg?
köszi
Megoldva, szívesenbennike123 írta:Sziasztok valaki segítene nekem ezt berakni háttérképnek?
http://kepfeltoltes.hu/view/130522/4880 ... es.hu_.png
előre is köszönöm
+ ezt sem árt elolvasnod!olaszka írta:Sziasztok Valaki tudna segíteni? netán egy avatar készítést bevállalni nekem?Persze ha idő és alkalom is van rá:D![]()
![]()
túl új vagyok még fiúk!
Üdv Mindenkinek![]()
Szia!olaszka írta:Sziasztok Valaki tudna segíteni? netán egy avatar készítést bevállalni nekem?Persze ha idő és alkalom is van rá:D![]()
![]()
túl új vagyok még fiúk!
Üdv Mindenkinek![]()
olaszka írta:Sziasztok Valaki tudna segíteni? netán egy avatar készítést bevállalni nekem?Persze ha idő és alkalom is van rá:D![]()
![]()
túl új vagyok még fiúk!
Üdv Mindenkinek![]()
asszem a megengedett nagyságnál a max magasság 150, a tied 200-as volt.Ilúvatar írta:Üdv! Megkérdezhetem, hogy elfogadható -e a sigem? Vagy már túllépte a mérethatárt?
0 - Barca C - "C csapat tagja"Stevenny írta:Sorrend? Kérlek!
A hozzászólások számától.Stevenny írta:Mitől függ valakinek a rangja?
Az avatár linekléséhez nem kell az [img]!Varga írta:Help! Avatar kép belinkeléséhez beírok mindent([img]direct%20link[/img]) és azt írja ki h A távoli avatar webcíme nem érvényes.. miért?
Jobb egérgombbal katt a képre és: Kép URL-jének másolása!caskbarca írta:mi az az urlj?danikaa10 írta:[
Aláírásba:
[img]Kép%20urlját%20illeszd%20be%20ide[/img]
Ennél érthetőbben nem lehet.
Szerk.: PÜ ment.![]()
![]()
ez magaaaas nekem
és hol van az az aláírás vagy mi a csuda?
![]()
danikaa10 írta:Aláírásba:caskbarca írta:Hello!
Elnézést, de én elég hülye vagyok, mindneki nagyon jól elmagyarázza, hogy hogy kell siget felrakni, de én egyszerűen nem értem![]()
![]()
![]()
Eléggé szégyellem is magam miatta, de valaki nem tudná nekem nagyon részletesen elmagyarázni?
[img]Kép%20urlját%20illeszd%20be%20ide[/img]
Ennél érthetőbben nem lehet.
Szerk.: PÜ ment.
Csinálj egy új accot és legközelebb gondolkozz egy kicsit előbbOmar Adona írta:Üdv!
Igazán nem szeretnék már regisztációm napján problémázni, de van lehetőség a nicknevem átírására? Ha lehet légyszi a következőre javítsátok:
Rataccess
Talán így 2 hsz.-el még nem okoz akkora galibát... (de nekem az is jó ha töröltök, és beregisztrálok újra azzal a névvel)