Mateo Messi és az érzés, amikor apukád Aranylabdás lesz
😆 When your dad became the 2019 Ballon d'Or ! #ballondor pic.twitter.com/E1WMm0fkCT
— #BallondOr (@francefootball) December 2, 2019
Moderátorok: palesz77, PCsabi, MatyiG, Slither, Enrique, Andris, ozsimiki, miihii, Tim, Drigo
recrea írta:MatyiG írta:Tegyük hozzá, hogy nálunk Bartoék tudnak takarózni a bajnoki első hellyel, míg a németeknél már 4 pontos hátrányban a BM.
Mi is voltunk 4 pontos hátrányban, mégsem lett kirúgva.
MatyiG írta:Tegyük hozzá, hogy nálunk Bartoék tudnak takarózni a bajnoki első hellyel, míg a németeknél már 4 pontos hátrányban a BM.
MatyiG írta:Tegyük hozzá, hogy nálunk Bartoék tudnak takarózni a bajnoki első hellyel, míg a németeknél már 4 pontos hátrányban a BM.
MatyiG írta:HummelsDortmund
zola8787 írta:Az sem volt gyenge, hogy a stadion metròállomásánál 3 rohamrendőr volt, HÁROM!!! Az meg hab a tortán, hogy mögöttem dortmund szurkerek voltak, nem voltak elkülönítve, mégsem volt semmi atrocitás. A sok tajparaszt magyar tanulhatna ettől a német mentalitastol
PCsabi írta:Amúgy szerintetek mikor fogja Dárdait elvinni egy közép/kiscsapat a PL-ből?
Grimaldo írta:Nem tudom rajtam kívül nézi-e még valaki a Bayernt de valami félelmetes amit művelnek...Heynckes nagyon összeszedte őket ,a 2013/14es-re emlékeztet engem,ha minden papírforma szerint alakul az idei lehet az egyik legkiegyenlítettebb bl elődöntő.
Számomra fekete ló a Bayern.
palesz77 írta:Batshuayi jól kezdte a Dortmundos karriert, rögtön dupla és egy "gólpassz", 3-2-re nyertek is. Remélem kitart a lendület majd, jó lenne, ha visszahozná magát a Chelseas padkoptatás után. Bár a gólok még így is sokszor jöttek tőle, de azért örülnék, ha annál többre vinné, hogy egy Chelsea szintű csapatnak csak a beugrósa legyen.
palesz77 írta:Na, Boszt ki is rúgták. Peter Stöger veszi át a helyét nyárig.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég
Impresszum | Foci EB 2016 © 2003 - 2019, www.eurobarca.hu |