Umtiti még nem tér vissza a keretbe

Moderátorok: palesz77, PCsabi, MatyiG, Slither, Enrique, Andris, ozsimiki, miihii, Tim, Drigo
Cestus írta:lics írta:Ha letesznek most 250milliót az asztalra, vihetik Rakitic, Dembele duot, ha a játékosok is akarnak menni könnyűpénzért, Rakiticet megis érteném, mindent megnyert a Barcaval. 100% bajnoki cím, kupa, ligakupa, blbe legjobb 8 esetleg 4, laza évek, egy rakat pénz, ez az amit a Psg adni tud, David Luiz is megmondta, a francia bajnokság olyan volt mint ha nyaralt volna.
Én meg nem adnám el egyiket sem, nem tudnánk őket hasonló kaliberekkel pótolni jelenleg. 250 milliót nem is fognak adni, max ilyen 150-et, annyiért meg pont egy komoly játékost sem fognak elengedni a riválisok.
lics írta:Ha letesznek most 250milliót az asztalra, vihetik Rakitic, Dembele duot, ha a játékosok is akarnak menni könnyűpénzért, Rakiticet megis érteném, mindent megnyert a Barcaval. 100% bajnoki cím, kupa, ligakupa, blbe legjobb 8 esetleg 4, laza évek, egy rakat pénz, ez az amit a Psg adni tud, David Luiz is megmondta, a francia bajnokság olyan volt mint ha nyaralt volna.
lesliejr12 írta:Rakitic-et meg állítólag a Bayern kóstolgatja. Ha Abidal-nak Pogba a liblingje, csak így van értelme leigazolni. Pár napja ezt már leírtam, hogy a horvát míg itt van, addig a francia felesleges.
lesliejr12 írta:A megfelelő ajánlat az nem arról szól, hogy 1 évre kölcsön 10 millióért, jövőre meg leraknak 90-et.
lesliejr12 írta:A PSG papíron nem szórhatja a pénzt, már így is eladniuk is kellett. A megfelelő ajánlat az nem arról szól, hogy 1 évre kölcsön 10 millióért, jövőre meg leraknak 90-et. Az első ajánlat állítólag ez lenne. Jó nagy marhák vagyunk ha ebbe belemegyünk. Az egész eddigi nyári munkát szétcsapják egy ekkora hülyeséggel.
Cestus írta:Romero szerint van realitása annak, hogy - megfelelő ajánlat esetén - Dembit elengedik Párizsba. Viszont én nem értem, minek nekik előre még egy ember. Van már így is öt használható támadójuk, oda középpályás(ok) és védő(k) kell(enek).
Kubla9 írta:https://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20180810/451271717093/el-barca-sabe-que-el-psg-ha-tocado-a-dembele-y-no-le-cierra-la- Ezek szerint ha jön egy megfelelő ajánlat Dembélé is mehet. Ezért kár volt ennyit cirkuszolni a srácért,feltéve hogy igazak a hírek.
visca el barca írta: marlon mehet kölcsönbe 1-2 évre valamerre
palesz77 írta:Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint megérkezett a portugál papír Coutinhonak, szóval nem kell már agyalni.
Vissza: Barca Háttér - Múlt és Jövő
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég
Impresszum | Foci EB 2016 © 2003 - 2019, www.eurobarca.hu |