Umtiti még nem tér vissza a keretbe

Moderátorok: palesz77, PCsabi, MatyiG, Slither, Enrique, Andris, ozsimiki, miihii, Tim, Drigo
lics írta:Középpályára ha jól néztem akkor van: Arthur, Busquets, Coutinho, Malcom, Puig, Rafinha, Rakitic, Roberto, Denis, Vidal
Petr írta:MatyiG írta:Kíváncsi leszek, hozunk-e még valakit. Ha nem, jövőre szerintem hozunk egy csatárt drágán Suárez helyére, plusz a De Jong-De Ligt kettősre is jó esély van.
Ha Batshuayi a Valenciában is teljesít, szó nélkül hoznám.
De Jongot nem látom, hova férne el az egyébként is tömött középpályán, de De Ligt leigazolásának örülnék. Benne látom a Piqué-utódot.
Ennél a két igazolásnál én nem is igényelnék többet. Legfeljebb egy csere balhátvédet, ha idén az ifisták felsülnek.
Cestus írta:Ha Puig kezd, kötelező is lesz mellé egy.
Petr írta:bár azért egy fizikálisabb játékost még el tudok képzelni egyébként is a középpályára, ha Vidal és Rakitic kiment.
MatyiG írta:Tegyük fel, hogy két év múlva a középpályán a mostaniak közül már csak Busi és Arthur lesz itt, feljön Puig és jön De Jong, szép álmok.
Petr írta:Nálam Coutinho is középpályás, de nyilván nem arra a szerepkörre érkezne. Nem is olyan titkon nagyon bízom Puig-ban és én úgy érzem, hogy elvenné előle a biztos lehetőséget. Félek, hogy kölcsönbe kerül és úgy jár, mint Samper.
De Jong két év múlva lehet igazán tényező, én kölcsönadnám 1 évre az Ajaxnak, ahogy írod. Utána viszont inkább adnék esélyt a saját nevelésnek, ami már aktuális lesz.
MatyiG írta:Kíváncsi leszek, hozunk-e még valakit. Ha nem, jövőre szerintem hozunk egy csatárt drágán Suárez helyére, plusz a De Jong-De Ligt kettősre is jó esély van.
Petr írta:MatyiG írta:-51,7 millió euró, ha Waguét, Arnáizt és Paulinhót nem számoljuk.
Akkor valaki nagyot hazudott twitteren.
szerk.: Gondolom beleszámolta a fenti hármat. Úgy tényleg majdnem nulla.
MatyiG írta:-51,7 millió euró, ha Waguét, Arnáizt és Paulinhót nem számoljuk.
D.i.N.h.O írta:alakul ez,nekem tetszik az idei uborkaszezon. Hogy állunk jelenleg ha a nyári +/- mérleget nézzük?
davi10 írta:Lenglet tudna Pique helyén játszani? Mármint gondolom, ha szükséges akkor lehozza valahogy, de játszott Ő azon az oldalon is a Sevilla-ba?
Azért kérdezem, mert a tervek szerint mindkét cserehátvédünk ballábas (Verma, Lenglet), és tavaly úgy rémlik volt is egy kis keveredés amikor két ballábas védővel álltunk ki.
Marlon ugye az EU-s helyek miatt létszámon felüli, a B-s védők meg nem hiszem, hogy nagyon meggyőzték volna Valverde-t.
Samper írta:Olvasom, hogy a spanyol szövetség eltörölte az EU-n kívüliek számának korlátozását.
Samper írta:Olvasom, hogy a spanyol szövetség eltörölte az EU-n kívüliek számának korlátozását. Ezzel együtt ballépésnek tartanám ma Marlont is szerepeltetni. De újra meg lehet gondolni, hogy vajon őt adjuk-e kölcsön, vagy inkább Vermat engedjük el. Jó dolog, hogy megnyílik az út a B-ben szereplő EU-n kívüliek előtt is. És természetesen lehet keresni kiugró képességű fiatal centert Paco és Munir helyére is.
csababarca írta:baromi nagy baklövés lenne eladni a srácot, de én már nem lepődnék meg semmin.
pláne a psg-nek...akkor kérjük meg az árát, vagy 1v1 MBappéval és csá.
Nincs miért jófejeskedni a psg-vel, hogy odaadjuk nokedliért, vagy pénzért.
Egy értékük van, az Kylian, vagy 150-200 milla közötti összeg. Lehet választani.
Vissza: Barca Háttér - Múlt és Jövő
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
Impresszum | Foci EB 2016 © 2003 - 2019, www.eurobarca.hu |