Coutinho: „Nem tudom, januárban hívnak-e”

Addig is játszik tovább és mindent belead Liverpoolban | A Barcelona csak eladás után gondolhat rá

Philippe Coutinho átigazolása továbbra is téma a nemzetközi sajtóban nap mint nap, bár ahogyan arról korábban beszámoltunk, szinte lehetetlen a futballista leigazolása addig, amíg nincs távozó is a csapat keretéből – aki nem Mascherano, mert az argentint nyilvánvalóan egy védővel azonnal pótolni kellene.

Coutinho mindenesetre megemlékezett az elmúlt nyárról, amikor a Barcelona több ajánlatot is tett érte. Ezek közül a legutolsó állítólag 130 millió euróról szólt, de a Liverpool ezt is visszautasította.

Barcelona

„Kaptam egy ajánlatot, ami bármilyen munkavállalóval előfordulhat, és engem érdekelt is az ajánlat. Mivel végül itt maradtam, játszottam tovább minden vággyal és nyerni akarással.

Elkötelezettség

„Nagyon sok minden történt a nyáron, de a sikeréhségem nem változott, hogy játsszak tovább, és hogy mindent a lehető legjobban csináljak, legyen az bármely klubban is. Ez nem változott. Most itt vagyok, nagyon sok meccs áll előttem, hogy megpróbáljak segíteni a csapatnak. Mindig igyekszem a legjobban csinálni, tisztelve a klubot és a szurkolókat.”

Jövő

„Azt még nem tudhatjuk, hogy mi fog történni januárban. Nem tudom, hogy ismét tesznek-e ajánlatot értem.”