A ‘Pool hajlandó tárgyalni Coutinhóról

110 + 40 milliót kellene érte fizetni | Nem várnának nyárig

A jelek egyre inkább abba az irányba mutatnak, hogy a Liverpool hajlandó tárgyalni a Barcelonával Philippe Coutinho átigazolásáról, miután maga a játékos távozni szeretne, és a Barcelona is kitartóan ajánl nagyon magas összeget a futballistáért. A jelenlegi ár 110+40 millió euró lehet, ami hasonló Dembélé árához.

Az angol, katalán és spanyol sajtótermékek is egyre inkább arról számolnak be, hogy közeledik a Coutinho-ügy vége, tehát a Barcelona már a téli átigazolási szezonban le tudja igazolni a futballistát.

A Barcelona kitartó, mert úgy gondolja, hogy Countinhónak tartozik ennyivel az erőfeszítéseiért, és azért is, mert Bartomeu is érzi: a keretnek szüksége van további minőségre Neymar távozása után. A ‘Mundo Deportivo’ kiemeli, hogy Coutinho számos poszton bevethető lenne a katalán csapatban, az ‘AS’ pedig azt, hogy Messi, valamint Suárez is nagyon örülne az érkezésének.

Az kijelenthető, hogy van valami a levegőben, a Liverpool már nem zárkózik el az ügylet elől, és így valóban lehet fejlemény a transzfert tekintve.

Ugyanakkor fontos kiemelni a túloldalon azt is, hogy Coutinho csak a Ligában és a Kupában játszhatna tavasszal, és pont a Bajnokok Ligájában, ahol talán a legnagyobb szükség lenne rá, nem. Ahogy az is jelentős problémát okozna, hogy a brazil érkezésével tovább nőne a keret fizetési állománya, ami már eleve nagyon magas további távozók nélkül. A Coutinho transzfer hatásairól, helyzetéről itt írtunk tegnap.