A Barça szemmel tartja Adánt?

Az Atlético Madrid, a Sevilla és számos más klub is érdeklődik érte | Tudná pótolni Cillessent?

Antonio Adán várhatóan elhagyja a Real Betis csapatát a nyáron, így több klub is érdeklődik a kapus iránt. A madridi ‘AS’ szerint a Barcelona is ezen klubok közé tartozik. A jelenlegi második számú kapus, Jasper Cillessen ezen a nyáron távozhat Katalóniából a több játéklehetőség reményében, így jön a képbe Adán, aki egy potenciális csere lehetne.

Mind a Betis, mind a madridi születésű Adán a leghamarabb világossá kívánja tenni a jövőbeli csapatát, és a klub szándékában is az áll, hogy az előszezon kezdete előtt hivatalossá váljon az üzlet. A kapus iránt az Atlético Madrid is érdeklődött, ami érdekes lehet Adán számára, hiszen Diego Simeone hálóőrét, Jan Oblakot kiszorítani a kezdőcsapatból nem kis feladat lenne. A Barcelona és az Atlético Madrid érdeklődése ellenére valószínűbb, hogy a spanyol kapus inkább egy kisebb csapathoz menne, ahol rendszeres játéklehetőséget kaphatna.

A Betis leigazolta az Espanyol kapusát, Pau Lopezt, aki valószínűleg a sevillai csapatnál is első számú hálóőr lesz, így a madridi születésű Antonio Adán arra a döntésre juthatott, hogy távozik a csapattól. A kapuvédőért egyébként a Sevilla együttese is bejelentkezett, habár valószínűleg ott is csak második számú kapus lehetne.

A hírt tehát illik fenntartásokkal kezelni, már csak azért is, mert Adán Madrid-nevelés, 2010 és 2013 között az ősi rivális első keretének a tagja is volt, így erőteljesen kérdőjeles, hogyan állna ahhoz, hogy gránátvörös-kék mezben fusson ki a pályára.