Aleix Vidal egy lépésre a Sevillától

10 millió euró körüli összegért térhet vissza a korábbi klubjához | Három év után távozhat

A madridi ‘Marca’ úgy értesült, hogy Aleix Vidal ügyében szinte már minden részletet illetően megállapodott a Barcelona és a Sevilla, így a spanyol szélső átigazolása a következő napokban létre is jöhet. A transzfer végértéke körülbelül 10 millió euróra rúg majd. 

A Sevilla már a télen is visszavette volna a korábbi játékosát, ám akkor a Barcelona még nagyon magas árat szabott meg a spanyol játékjogáért, hiszen idény közben amúgy is nehéz lett volna pótolni. Aleix Vidal aztán tavasszal sem vált alapemberré a Barçában, így a nyáron újra kopogtatott az andalúz klub, a Barcelona pedig ezúttal már lejjebb vitte a követeléseit.

 

 

Ennek ellenére eleinte voltak még nézeteltérések az átigazolás végső értékét illetően. A Sevilla első körben 6-8 millió euró körüli összeget adott volna Vidalért, ám a Barcelona 10 millió eurót kért. Ha igazak a legfrissebb értesülések, úgy Vidal végül 9 millió euróért térhet majd vissza Sevillába, illetve lehetséges, hogy feltételektől függően a katalán klub majd további összeget kap a Sevillától a következő években.

Ha minden az eddigiek szerint megy tovább, úgy Aleix Vidal a következő napokban hivatalosan is a Sevilla játékosa lehet.

Mióta az eszed tudod, már igazi culé vagy, és a Barçának szurkolsz? Hiányzik egy közösség, ahol ezt a rajongásodat kiélheted? Akkor az első hivatalos magyar szurkolói klub, a Penya Blaugrana Budapest a te helyed! A belépés előtti teendőkről, valamint információ a penyáról az alábbi képre kattintva!