Cillessen a jövőjéről: „Nem tudom…”

A holland szemmel láthatóan hezitál | Valverde számít rá

Jasper Cillessen néhány szó erejéig beszélt az újságírókkal az AC Milan elleni vereség után Kaliforniában, és a szavai arra engednek következtetni, hogy a holland hálóőr erőteljesen gondolkozik a jövőjén. 

 

 

„Nem tudom…” – válaszolt röviden arra a kérdésre Cillessen, hogy mik a jövőbeli tervei. Amint az ismeretes, a holland a tavalyi teljesítményével rengeteg topklub figyelmét felhívta magára, és a saját elmondása alapján többet akar játszani évi 12 meccsnél.

A holland legfőbb problémája azonban az, hogy Marc-André ter Stegen világklasszis szinten véd évek óta, és a német kapus nem is akarja kiengedni a kezéből a kezdőtagságot. Ezzel kapcsolatosan azt mondta Cillessen, hogy mindenki játszani akar, ez csak természetes, ennek ellenére inkább „a tényekről érdemes csak beszélni: a Barça játékosa vagyok”. 

A 29 esztendős kapust a nyár elején megkereste az AS Roma és a Liverpool is, ám spanyol lapértesülések szerint ezek az ajánlatok már nem élnek a portás számára. Valverde számol vele, de kérdés, hogy Cillessen milyen elhatározásra jut a jövőjét illetően a nyári átigazolási időszak zárásáig.

Mindenképpen beruháznál egy Barçás ereklyére? Akkor az Eurobarça Shop pontosan a te tereped, ahol megrendelheted az alábbi ‘Baaarca!’ pólót akár több színben is!