Marlon nem kapott munkavállalási engedélyt Angliába

Az angol bajnokságba így már nem igazolhat

A brazil Marlon Santos jövője kérdésessé vált a klubnál, miután nem kapott munkavállalási engedélyt az angol átigazolási időszak vége előtt, így a Premier League már nem lehetséges a játékos számára.

Marlon iránt több angol klub is érdeklődött, mint például a West Ham és a Southampton, de az utolsó napokban a Newcastle szintén megpróbálta leigazolni a brazil védőt, és a transzfer létre is jöhetett volna.  Azonban Marlon végül nem kapta meg az átigazoláshoz szükséges munkavállalási engedélyt, az angol átigazolási időszak pedig csütörtökön  lezárult, így Marlon biztosan nem lehet sem a Newcastle, sem más Premier League-ben játszó csapat játékosa a következő szezonban.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy Marlon biztosan Barcelonában marad, különösen nem úgy, hogy nincs EU-s útlevele, és a csapatnak biztosan lesz legalább 3 EU-n kívüli játékosa rajta kívül is a jövő évi keretben. Akadnak más érdeklődők is más ligákból, akik számára a piac még nyitva áll, a kérdés csak az, adnak-e olyan ajánlatot a Barcelonának, ami elfogadható lesz.

Jelen pillanatban az olasz Sassoulo és a török Galatasaray érdeklődik kölcsönben a futballista iránt.

Emlékezz limitált kiadású pólókkal a Barcelona történetének 25. bajnoki címére és a 22 év után távozó Andrés Iniestára. Rendeld meg a pólókat a linkekre kattintva az EuroBarça Shopban.