Munir: négy éves szerződésajánlat

A klub számol vele hosszú távon is | A játékos a Barçában akar sikeres lenni

Egybehangzó katalán és spanyol lapértesülések szerint a saját nevelésű Munir El Haddadi a következő években is a Barçában fog futballozni, miután a felek elkezdték a támadó 2019 nyarán lejáró szerződésének a meghosszabbítását célzó tárgyalásokat. 

A madridi ‘Marca’ és a katalán ‘El Mundo Deportivo’ állítják, hogy a klub a múlt héten felvette a kapcsolatot a játékos ügynökével, Francisco Valdiviesóval. A katalán egyesület első körben négy évre szeretné meghosszabbítani Munir szerződését, mely jelenlegi állapotában 2019 nyarán jár le.

 

 

A Barça sportigazgatója, Eric Abidal már a tengerentúli túrán beszélt a támadóval, és elmondta, hogy az egyesület hosszú távon számol vele, mivel az Alavésnél nyújtott teljesítménye, góljai és gólpasszai meggyőzték a katalán döntéshozókat arról, hogy Munir hasznos tagja lehet a csapatnak. Ráadásul a hírek szerint a klub külön értékeli, hogy Munirnak is az az elsődleges célja, hogy a Barcelonában legyen sikeres. Ennek fejében például a játékos ügynöke nem is ajánlotta Munirt más kluboknak a nyáron, hanem csakis a Barça szerződéshosszabbítási ajánlatára várt.

A döntés kárvallottja az a Paco Alcácer, akinek így nem jut hely a keretben. A spanyol támadó ennek következtében már a német Borussia Dortmundnál van képben, és a felek nem is állnak messze a megállapodástól.

Ha a fenti folyamat végbemegy, és Munir aláírja a szerződését, úgy két évnyi kölcsönjáték – Valencia és Alavés – térhet vissza az első kerethez.

Az utolsó esély még most, hogy belépj a Penya Blaugrana Budapestbe, az első hivatalos, magyar szurkolói klubba. A jelenlegi belépési időszak vége augusztus 31. Részletek a belépés módjáról a képre kattintva!