Mazinho: „Nem zárjuk ki a téli átigazolást”

Rafinha szituációjáról beszélt Mazinho

Rafinha Alcántara édesapja, és egyben ügynöke, Mazinho a ‘Galicia Sport’-nak adott nyilatkozatában a fia helyzetéről beszélt. Állítása szerint a középpályás akár januárban távozhat, mert nem kap elég játéklehetőséget az FC Barcelonában.

Nem érti Valverdét

„Ez őrület, semmit sem értek. Csak az edző tudja, miért nem játszatja, és az igazság az, hogy meg kell próbálnunk Rafát visszaszoktatni a rendszeres játéklehetőséghez. A Barcelonában három egymást követő meccsen játszott, aztán semmi. Az edző tudja a dolgát, de Rafának nagyon jó előszezonja, és több jó mérkőzése volt, így ez a helyzet érthetetlen.”

 

 

Új csapatot keresnek

„Megoldást kell keresnünk, mert ez itt nagyon bonyolult. Már gyakorlatilag két éve nagyon keveset játszik, és szüksége van egy klubra, ahol 30 vagy 40 meccsen tud játszani egy szezonban. Hosszú ideje nincs folytonosság a játékában. Nem zárjuk ki a téli átigazolást, vannak érdeklődő klubok. A Barcelona hajlandó zöld utat adni a transzfernek, és a játékos boldog, ezért együtt fogunk dolgozni.”

***

Barçás ajándékot keresel magadnak vagy másnak? Figyeld az akciókat minden novemberi pénteken, és tankolj fel a legjobb pillanatban egyedi Barçás cuccokkal!