Rafinha: „Az édesapám tévedett. Nekem kell mindent beleadnom”

Csak a Barcelonára koncentrál

Rafinha Alcántara jól tudott élni Messi sérülésével még október végén, november elején, azt nem lehet tudni, hogy az évből hátralévő mérkőzéseken mennyi idő jut majd neki. A napokban az édesapja és ügynöke, Mazinho kilátásba helyezte, hogy a középpályás klubot vált, ezt a nyilatkozatot javította most maga a játékos.

„Ha nem válogatnak be a keretbe egy meccsre, én vagyok az első, aki a következő napon még többet belead. Ezeket az értékeket éppen az édesapámtól tanultam. Szerintem tévedett azzal, amit a napokban nyilatkozott. Csak az számít, hogy adjak bele mindent.”

A jövője

„A Barcelona játékosa vagyok, és teljes mértékben elkötelezett a Barça mellett.

Egyszer kezdett, majd a keretben sem volt

„A versenyhelyzet óriási. Ezek a dolgok benne vannak a pakliban. Mindent bele kell adnom, hogy több lehetőséghez jussak.”

Dembélé

„Nem fogok ítélkezni egy csapattársamról. Úgy látom, hogy koncentrált az edzéseken, és ez az, ami számít.”

*Még nincsenek meg a Barçás karácsonyi ajándékaid? Válogass most pénteken és minden 11.000 Ft feletti vásárlásnál ajándékot is választhatsz! Nézd meg most, miket vihetsz el 0 Ft-ért!

***

Neymar esetleges visszatérése

„Számomra világos, én nagyon örülnék, ha Neymar visszatérne a Barçához. A világ legjobb játékosai közé tartozik. De ez akkor sem egy olyan dolog, amiről mi beszélgetnénk az öltözőben.”

Beszélt Neymarral erről a lehetőségről?

„(Mosollyal) Nem, nem beszéltem vele erről a témáról.”