Rabiot nagyon közel a Barcelonához

10 milliós aláírási bónuszt kaphat

Egybehangzó spanyol, francia és olasz értesülések szerint a Barcelona nagyon közel áll ahhoz, hogy legkésőbb nyártól a soraiban tudja Adrien Rabiot-t évi 10 millió eurós fizetésért és további 10 millió eurós aláírási bónuszért. A Barcelona az elmúlt napokban folyamatosan tárgyalt a játékos édesanyjával és ügynökével Veronique Rabiot-val, szóbeli megállapodás születhetett.

A Barça a kiszivárgott hírek szerint mérsékelten optimista, egyelőre nem erősíti meg a megállapodást, de számos média arról számol be, hogy a megegyezés szóban már megszületett. Erről adott hírt a PSG-vel kapcsolatban különösen jól értesült Paris United, az olasz Sky Sports, és a katalán Esports SER Catalunya is. A híreket átveszi az összes többi jelentős média is.

Ezek szerint a szóbeli megegyezést megszülethetett, de amíg nincsenek aláírva a papírok, a Barcelona óvatos, nehogy úgy járjon, mint tavaly Antoine Griezmann esetében, aki végül úgy döntött, marad az Atlético Madridban.

Rabiot 24 éves lesz, és öt évre írhat alá a Barcelonával. A ‘Paris United’ a beszámolójában nyitva hagyja annak a lehetőségét, hogy a Barcelona már télen megszerezze a játékost a PSG-től, ezt azonban más információk és jelek egyelőre nem támasztják alá.