Munir: még januárban távozhat

Megegyezett a Sevillával | Már a két klub kezében a döntés

Spanyol sajtóértesülések alapján az FC Barcelona spanyol támadója, Munir El Haddadi megegyezett a Sevilla együttesével, így akár még januárban csatlakozhat az andalúziaiakhoz, ha a két klub is megállapodik egymással.

A 23 éves játékos nagyon úgy tűnik, hogy Sevillába fogja áttenni a székhelyét, a kérdés csak az, hogy már most télen, vagy csak miután lejárt a szerződése június legvégén. Miután Ernesto Valverde kijelentette a minap, hogy nem számolnak már Munirral a klubnál, a játékos úgy döntött, hogy a legjobb az lenne, ha még januárban távozhatna a katalánoktól.

Spanyol sajtóértesülések szerint Munir csütörtök este találkozott az ügynökével, ahol arra jutottak, hogy a legmegfelelőbb döntés a téli távozás lenne a játékos számára. Most minden jel arra mutat, hogy a Sevillában folytathatja a karrierjét, ahol több játéklehetőséghez juthat, mint Barcelonában.

Miután Munir és a Sevilla már a hírek szerint meg is állapodott egymással, jelenleg a katalánokon fog múlni, hogy már januárban távozik a spanyol támadó, vagy csak a nyáron. Természetesen mivel még fél évig él a játékos szerződése, a Barça télen nem szándékozik ingyen megválni tőle, az üzlet így nagyjából 3-5 millió euróról szólhat.