A Barça hevesen érdeklődik Onanáért

Újra az Ajaxból jöhet cserekapus a katalánokhoz

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, André Onana egyre esélyesebb Jasper Cillessen helyére, amit a minap az Ajax kapusának ügynöke, Albert Bovines erősített meg, miszerint az FC Barcelona érdeklődik a korábbi játékosáért.

Néhány nappal ezelőtt a kameruni kapus így nyilatkozott:

A Barçába való visszatérés egy álom lenne. Ha elhagyom az Ajaxot, egy nagyobb klubért tenném meg.

Onana ügynöke, Bovines a ‘De Telegraaf’-nak már megerősítette, hogy a katalánok érdeklődnek a 22 éves hálóőrért: „Igen, nem titok, hogy a Barça érdeklődik iránta.”

A hírek alapján viszont a katalán klubon kívül több Premier League-csapat is kiszemelte magának Onanát – miután a holland első osztályban és a Bajnokok Ligájában is nagyszerű teljesítményt nyújt -, mint például az Arsenal és a Tottenham is.

Valószínűleg a Barça jelenlegi második számú hálóőre, Cillessen a szezon végén távozik Katalóniából, így Onana lehet az első számú célpont Éric Abidaléknak, aki már több, mint 120 mérkőzésen lépett pályára a holland klubban. A 22 éves portás korábban már négy évet eltöltött a Barça korosztályos csapataiban, és onnan csatlakozott az Ajaxhoz. A szerződése 2021 nyaráig szól, és valamivel több, mint 20 millió euróba kerülhet. Az viszont biztos, hogy a többi klubhoz képest előnyben vannak a katalánok, hiszen az Ajaxszal való kapcsolatuk kiváló.

***

Megnéznéd a Guardiola-éráról szóló dokumentumfilmet MAGYAR felirattal, játszanál, vagy csak simán csak szurkolnál a Barçás közösségben a bajnoki címért a Real Madrid elleni Klasszikuson a csapatnak?

Ha bármelyikre is igen a válasz, tarts a PBB-vel március 2-án szombaton – regisztrálj itt:

https://docs.google.com/forms/d/1ME9kGs0SWaOtvp6kq9cXTgKN-fOXKPUZkX2vhLe4oA8/

A rendezvény részletes programja: https://www.facebook.com/events/298046870789501/