Az Ajax elismerte a „kölcsönterveket”

Riqui Puig nem szívesen menne Amsterdamba

Egy héttel ezelőtt beszámoltunk arról, hogy a Barcelona komolyan fontolgatja, hogy több fiatal játékosát az Ajaxnak próbálja meg kölcsönadni a következő átigazolási időszakban. Ezt a hírt erősítette meg most Marc Overmars, az Ajax sportigazgatója.

A Voetbal Zone kérdésére Overmars elmondta:

„Tudjuk, hogy jó kapcsolatban vagyunk a Barcelonával, és ők szeretnének tárgyalni velünk, hogy kölcsön tudnak-e adni játékosokat.”

„Mindig van valami, amit lehet csinálni, de túl sok játékost várhatóan nem fogunk fogadni Barcelonából, mert nem vagyunk a Barcelona fiókcsapata. De akárhogyan is lesz, ezek a tervek egyelőre nem születtek meg.” .

A sajtóban megjelent nevek közül Piqui Puig lenyilatkozta a napokban, hogy nem szívesen menne kölcsönbe, mások még nem beszéltek erről. De jelölt lehet még erre Juan Miranda, Oriol Busquets és Àlex Collado is. A télen igazolt Jean-Clair Todibo szintén

Emellett átigazolásról is tárgyalhat egymással a két klub, hiszen a Barcelonánál továbbra is téma Matthijs de Ligt megszerzése a védelembe.

*AKCIÓS termék: -40%! Olyan Barcás dekorációt keresel a szobádba, ami eredeti és sosem veszíti el az aktualitását? Ezzel a poszterrel megtaláltad. Rendeld meg kedvezménnyel!