Az Atlético hevesen érdeklődik Semedo iránt

De ha meg akarják szerezni, nem lesz olcsó mulatság

Az Atlético Madrid szívesen látná a csapatában Juanfran helyén az FC Barcelona portugál jobbhátvédjét, Nélson Semedót. Az viszont nehezíti a Matracosok dolgát, hogy a katalánok nem szándékozzák eladni a játékosukat, csak hogyha egy nagyon jó ajánlat érkezik érte.

Az Atlético Madridtól több szélső hátvéd is távozni fog a nyáron, többek között Juanfran, akinek a helyére vadászik Simeone edző egy minőségi játékost, és spanyol sajtóértesülések alapján ki is nézte magának az argentin szakvezető Semedót, aki meglehetősen jó szezont futott Barcelonában. A fővárosiaknak viszont nem lesz könnyű dolguk, hogy megszerezzék a portugál védőt, mert a katalánok szándékában nem áll értékesíteni a játékost, és 100 millió eurós kivásárlási árral rendelkezik.

A hírek szerint a Barça már kapott egy 35 millió eurós ajánlatot a madridi csapattól, de el is utasította azt, azaz az Atléticónak ha nem is dupláznia kell ezt az összeget, de jelentősen emelnie kell rajta, hogy a katalán klub egyáltalán elgondolkozzon Semedo eladásán. A portugál játékos egyébként több játéklehetőséghez szeretne jutni, így ha a hátvéd és az Atlético is komolyan gondolja az üzletet, akár kikényszerítheti a távozását Semedo, de ehhez mindenféleképpen nagyobb összegű ajánlatra lesz szüksége a fővárosi együttesnek, ami még egyelőre eléggé bizonytalannak tűnik.