„Március óta tudjuk, hogy Griezmann a Barçában fog játszani…”

Először beszéltek egyértelműen a francia játékos jövőjéről

Az Atlético Madrid ügyvezető igazgatója, Miguel Angel Gil Marín tiszta vizet öntött a pohárba, és az érintettek közül első ízben beszélt világosan: a ‘Matracosok’ sportvezetője szerint ugyanis Antoine Griezmann a katalán csapatba tart. 

Pontosan tudom, hol fog játszani a következő szezonban. Egészen pontosan már március óta tisztában vagyunk a leendő együttesének a kilétével. A Barcelonában folytatja.

Ezekkel a szavakkal nyilatkozott szerda este a Movistar mikrofonjainak Gil Marin ügyvezető Griezmann helyzetéről. Amint az ismeretes, a francia játékos nemrég bejelentette, hogy távozik Madridból, ám azt még nem árulta el, hogy hova is fog igazolni. A Barcelona részéről a tavalyi fiaskó után kivárnak a vezetők, és senki sem nyilatkozik, maga a játékos konkrétumokat még nem mondott, csak türelmet kért a médián keresztül, míg az Atlético oldalán is kerülték a világos, félreérthetetlen nyilatkozatokat – egészen eddig a napig, amikor is a madridi egyesület legfelsőbb szintjéről nyert megerősítést az, hogy hova is tart a francia világbajnok.

Sportoláshoz, az iskolába vagy egyszerűen a mindennapokhoz kell egy könnyen hordozható táska? Megkerestük a legjobb minőségű alapanyagot, és erre terveztünk! Válassz a színek és a minták közül!