Neto: hivatalosan is bemutatták a nagyközönség előtt

Fotózás, sajtótájékoztató

Az FC Barcelona új második számú kapusát, Netót hivatalosan is bemutatták a keddi nap folyamán a szurkolók és az újságírók előtt. A brazil hálóőr boldogan nyilatkozott, és elmondása szerint készen áll a kihívásra.

Készen áll

„A legjobbkor jöttem a Barçába, kapusként és emberként is egyaránt, és az hiszem, hogy ez volt a legjobb alkalom számomra. A jutalmak azok számára járnak, akik keresik őket, és én keményen megdolgoztam ezért. Ezért mondom, hogy nagyon büszke, elégedett és boldog vagyok, és 100%-ig készen állok a kihívásra.”

Ter Stegenről

„Tudom, hogy ő egy nagyszerű kapus, de úgy gondolom, hogy együtt tudunk tanulni, fejlődni és jobbá válni. Nagy vággyal, ambícióval és profin fogok dolgozni. Alig várom, hogy kezdjünk.”

Trófeákat akar nyerni

„Remélem, hogy tudok segíteni a csapatnak. Azért jöttem, hogy megpróbáljam letenni a védjegyemet, és részt vegyek a klub történelmében. Mindent megteszek, hogy segítsek a csapattársaimnak, és sok trófeát szeretnék nyerni a Barça-szurkolóknak.”

Bartomeu szavai

„Ő egy nagyszerű kapus, és egy nagyszerű ember is, aki alázattal, motivációval és ambícióval fogja segíteni a csapatot.”

Abidal szavai

„Ő egy nagyszerű személyiséggel rendelkező tehetséges kapus, aki nyugalmat ad a védelemnek és a csapatnak.”