Malcom: az Everton és az Arsenal is érdeklődik

A Barçának pénzre van szüksége | Malcom többet játszana

Az Everton már korábban is mutatott érdeklődést az FC Barcelona szélsője, Malcom iránt, de most már egy másik Premier League-csapat is csatlakozott hozzá, mégpedig az Arsenal próbálna lecsapni a brazil támadóra.

Spanyol és angol sajtóértesülések alapján az Everton az Arsenal érdeklődésére való tekintettel arra törekszik, hogy felgyorsítsa az ügyet, és minél hamarabb leigazolja Malcomot körülbelül 35 millió euróért. A londoni klub elsősorban Zahát akarja megszerezni a Crystal Palace-tól, és amennyiben nem járnak vele sikerrel, Malcom lesz az első számú célpontjuk. Emellett arról is szólnak a hírek, hogy éppen ezért arra kéri az Arsenal a brazil játékost, hogy még ne hozzon döntést a jövőjéről.

Franciaországból is vannak érdeklődők a támadóért, azonban csak kölcsönről van szó, amiről hallani sem akar a Barcelona, hiszen szüksége van az anyagi forrásokra, ha leigazolja a nyáron Neymart és/vagy Griezmannt. Extrém esetben a Neymar-bizniszbe is bele lehet vonni Malcomot, habár a PSG inkább a pénzt részesíti előnyben a játékosok helyett.

A katalánok a lehető leghamarabb véglegesíteni szeretnék a csapatukat, így előfordulhat, hogy a jövő héten eldől a brazil sorsa, aki több játéklehetőség reményében távozásra kényszerülhet.