Kluivert visszatérhet a Barçába

Pep Segura pedig távozhat

Az FC Barcelona általános menedzsere, Pep Segura az ‘ESPN’ értesülései alapján néhány napon belül elhagyhatja a klubot, akinek a helyét a korábbi Barça-játékos, Patrick Kluivert veheti át.

Amennyiben igaznak bizonyulnak a hírek, Pep Segura távozása esetén Éric Abidal nagyobb szerepet kaphat a klubon belül Ramón Planes asszisztense mellett, míg a korábbi holland labdarúgó, Patrick Kluivert visszatérhet egykori klubjához, aki az elmúlt hónapokban Clarence Seedorf segédjeként dolgozott a kameruni válogatottnál.

A hírek szerint ezen a változtatáson hetek óta dolgozik a klub elnöke, Josep Maria Bartomeu, aki már korábban is megkérdőjelezte Pep Segura pozícióját a klubnál, legfőképpen a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-kiesést követően. Pep Segura helyzete még tovább romlott, miután július elején a klub alelnöke is lemondott.

Eközben a katalánok előrehaladott tárgyalásokat folytatnak Kluivert visszatérését illetően. Az egykori holland játékos jó kapcsolatot ápol Bartomeuval, hiszen az egyik fia a klub akadémiáján játszik, amely segít felgyorsítani a tárgyalási folyamatokat, így akár napokon belül megállapodhatnak a felek egymással, és a hírek szerint Kluivert a klub akadémiáján kaphat munkát.