Alves: “Visszatérhettem volna a Barçába is, de…”

Csak a Sao Paulo nem nézte a korát | A Juventus is szerződtette volna

A legendás brazil szélső, Dani Alves, aki 2008 és 2016 között viselte a gránátvörös-kék mezt és aki végül a klubtörténelem egyik legjobb jobbhátvédjeként távozott, elárulta a ‘The Players’ Tribune’ hasábjain, hogy a nyáron ajánlatot kapott a Barçától is, azaz visszatérhetett volna a korábbi sikerei színhelyére.

Adott volt a lehetőség előttem, hogy visszatérjek a Juvéba és a Barçába is, de csakis a Sao Paulo – az álmaim csapata – bízott bennem igazán, és adott nekem stabilitást egészen 2022-ig, hogy játszhassak még a világbajnokságon. Csakis a Sao Paulo ajánlotta tehát azt, amit akarok. Mióta elkezdtem a pályafutásomat, azóta mondom: szabad vagyok, és én döntöm el, mikor kezdem és mikor fejezem be. A legtöbb csapat úgy véli, hogy nálam már figyelni kell a koromat is, én viszont úgy érzem magam, mint egy gyerek. Visszatértem, nagyon jó állapotban vagyok. Valójában most kezdem a karrieremet.

Olyan Barcás dekorációt keresel a szobádba, ami eredeti és sosem veszíti el az aktualitását? Ezzel a poszterrel megtaláltad. Rendeld meg kedvezménnyel!