“Minek 9-est igazolni? Játsszon ott Griezmann, az a posztja”

Carles Rexach, a Barcelona korábbi játékosa és edzője nem érti, hogy miért próbál meg kapkodva középcsatárt igazolni a katalán csapat, mert szerinte nem lenne rá feltétlenül szüksége.

Rexach arról is beszélt, hogy bár a Madrid most már vezeti a Ligát, de arról korai lenne beszélni, hogy bárki is dominálna az idei szezonban, mert hogy mindenki nehezen veszi az akadályokat. A Barcelona edzőváltása pedig természetes, hogy hoz magával nehézségeket, szerinte időre van szüksége a játékosoknak, hogy a váltást ne lehessen érezni a pályán.

Edzőváltás

“Minden változtatás minden esetben jár meglepetésekkel, nem várt nehézségekkel, és talán a Barcelona problémája most az, hogy az első meccsein túl sokat volt nála a labda, ugyanakkor nem tudott gólt szerezni. Sokszor az sem feltétlenül jó, ha túl gyorsan túl sok dolgon akarnak változtatni, mert a játékosok ezeket képtelenek magukévá tenni és a pályán megmutatni. A durva váltásokat meg lehet érezni.”

A Madrid vezet a Ligában

“A Madrid nagyon szorosan vezet. Elöl áll a bajnoki tabellán, de most is csak 0-1-re nyert, szinte véletlenül. Ebben a szezonban nincs egy csapat sem, amely könnyen venné az akadályokat.”

Jobb lett volna a szezon végén váltani Valverdét?

“Mindenkinek megvan a maga véleménye erről, de ez már nem aktuális kérdés. Az persze egyértelmű, hogy a játékosok hozzá voltak szokva valamihez, hogy mit csináljanak, és most mást kérnek tőlük.”

Sok passz

“Az teljesen mindegy, hogy ötöt vagy ezret passzolsz egy meccsen. Végül kapura kell lőnöd.”

Középcsatárt keres a klub

“Játsszon Griezmann kilencest, ez a posztja. Játszhat a maga helyén, nem értem, hogy mire ez a nagy sietség.”