Braithwaite ügynöke Barcelonában tárgyal

A Barcelona napokon belül lezárhatja azt a soron kívüli átigazolást, amelyre a LaLiga adott engedélyt számára – és aki csak a spanyol bajnokságban játszhatna júniusig. Az elmúlt napok favoritja Ángel volt a Getaféből, hétfőn jött Martin Braithwaite neve is. Egyikük lehet a befutó.

Braithwaite sem tartozik a világszerte ismert támadók közé, ahogy Ángel sem. Ő kicsit azonban fiatalabb, 28 éves, dán, és a kiesés elől menekülő Leganés játékosa. A kivásárlási ára 20 millió euró, ami elég jelentős összeg ahhoz, hogy néhány hónapra leigazolja őt a Barcelona, de természetesen nem lehet kizárni, hogy ezt lépi meg a klubvezetés.

Az ugyanis kizárt, hogy a Leganés hajlandó lenne tárgyalni Braithwaite-ről, hiszen ha ők elengedik a csatárukat, nem tudnak igazolni a helyére senkit, és egyébként sem állnak túl jól a bajnokságban, magyarán könnyen ki is eshetnek. A dolog érdekessége, hogy a dán játékos menedzsere már Barcelonában tárgyal, ez arra utalhat, hogy csakugyan kifizethet érte 20 millió eurót a Barcelona.

Ángel természetesen nem világsztár, de azt a jót el lehet mondania neve mellett, hogy fele annyiba kerül, és ez az igazolás kimondva kimondatlan arról szól, hogy legyen még egy támadója a Barcelonának a bajnoki meccsekre tavaszra.