Kicsi az esélye, hogy Dembélé nyáron elhagyja a Barcelonát

Egyre több jel mutat arra, hogy Ousmane Dembélé jövőre is a Barcelona játékosa lesz. A katalánok minimum 60 millió eurót szeretnének kapni a francia játékosért, aki jelenleg legújabb sérüléséből lábadozik. A koronavírus okozta káosz miatt azonban nem valószínű, hogy sok csapat lesz képes és hajlandó kifizetni a katalánok által kért összeget.

Dembélé február elején szenvedett izomszakadást, aminek következtében fél évig nem lesz bevethető. Legújabb sérülését megelőzően a francia képviselői találkoztak a Barcelona vezetőivel, a megbeszélésen pedig szóba került Dembélé esetleges nyári klubváltása, amit viszont az újabb kényszerpihenő nem visz előbbre.
Dembélé képességei még mindig lenyűgözőek, hihetetlenül gyors mind labdával mind anélkül, nagyszerűen cselez és mindkét lábával jól bánik a labdával. Gólveszélyes játékos és a találatok előkészítésében is kiveszi a részét, ugyanakkor az utóbbi három évben elszenvedett sérülései mindegyik csapat vezetőiben kétségeket ébresztenek. A szélső 7 alkalommal szenvedett izomsérülést mióta a katalánokat erősíti és ezek miatt minden alkalommal hónapokat kellett kihagyjon.

A Barcelona legalább 60 millió eurót kér Dembéléért, ami így is 65 millióval kevesebb, mint amennyit a Dortmundnak fizettek ki a katalánok 2017 nyarán. Másik opció lenne, hogy a francia is része lenne a Neymarért felkínált “csomagnak”, amennyiben a Barcelona tényleg megpróbálja újra leigazolni a brazil csatárt. Kérdés azonban, hogy Dembélé mennyire szeretne Párizsba igazolni.

Mindezek miatt nagyon kevés az esély arra, hogy Dembélé idén nyáron elhagyja a Barcelonát, jelen állapotok szerint kap még egy utolsó esélyt az ősszel kezdődő szezonban, hogy bizonyítsa értékes játékosa lehet a katalánoknak, azonban ha ez nem sikerül, akkor jövő nyáron minden bizonnyal átadólistára kerül.

Megérkezett a Camp Nou 3D puzzle prémium változata nagy méretben, LED-es stadionvilágítással. Korlátozott készlet, csapj le rá amíg van!