Vidal nélkül kell összehozni a Lautaro-transzfert

Egy név volt, akit szinte biztosra vett mindenki, hogy bele fog kerülni a Lautaro Martínez átigazolásba, Arturo Vidal. Most pont ő az, aki szinte biztosan kiesik a képből, és helyette más játékosokat kell választania az Internek.

Egészen pontos képet persze senki nem tudhat arról, hogy miként áll ebben a pillanatban a Barcelona és az Inter tárgyalása, mégha napi szinten jelennek is meg ezzel kapcsolatban kitalációk a lapokban.

Az valószínű, hogy a két klub az alapokat lefektethette, amiben a legfontosabb, hogy Lautaro Martínez ára az a 111 millió euró, amennyi nyáron lenne a kivásárlási ára. Ezt azonban nem készpénzben fizetné ki a Barcelona, hanem pénzzel és játékosokkal.

Az pedig könnyen elképzelhető, hogy az Inter kapott egy listát a Barcelonától, játékos nevekkel, akiket adott esetben bele lehet válogatni az ügyletbe – ha végül az adott kiszemelt erre hajlandó is. Ezen a listán mindenki azt gondolta, hogy ott lesz Arturo Vidal, az Inter nem is olyan régen még érdeklődött is iránta, és aki Olaszországban is egy kipróbált, magasan jegyzett futballista.

Ám Antonio Conte, az Inter vezetőedzője meggondolhatta magát, nem volt olyan fontos már neki Vidal, és az Inter is más áron akarta beszámítani Vidalt, mint azt a Barcelona elvárta volna. Persze ettől még nagyon is lehetséges lehet az átigazolás, mert az Inter felé jónéhány másik játékost is felajánlott a Barcelona. Apró szépséghiba, hogy valószínűleg néhányat ezek közül a Juventus felé is,  a Pjanic-átigazolás tervben. Vidal miatt alighanem így sem aggódik a Barcelona, mert rá lesz vevő jelölt mindenképpen a nyárra.

Szélső védőkre szüksége lehet az Internek, így Semedo és Júnior is terítéken van. Középső védő szintén, Todibo és Umtiti is a jelöltek közé tartozik. Előbbi könnyebb eset lenne, biztosan örömmel menne Milánóba, Umtitiről ugyanez nem mondható el – egyelőre.

És Antiono Conte állítólag nagyon szívesen látná a csapatában Rakiticet, ám a horvát – akinek a kapcsolata erősen megromlott a Barça vezetésével – nem szívesen kerülne bele az ügybe. A Cadena Cope-nak adott legutóbbi nyilatkozatában azt is mondta, hogy “ha a Lautaro-ügy azon múlna, hogy én belemegyek-e, akkor szerintem ez az átigazolás nem fog megtörténni.”

Mindenesetre a klubok tovább fognak tárgyalni, és arra azért lehet számítani, hogy lesz olyan játékos, aki el is menne az Interhez, és akit várnak is Milánóban. Amin vita lesz, hogy ki mennyit ér ebben az esetben.

AKCIÓ! Barçás nyári pulóver 12.990 Ft helyett 9.390 Ft!