Arthur már szombat este elrepül Torinóba orvosi vizsgálatra

Arthur Melo a Celta Vigo elleni bajnoki után elválik egy időre a Barcelona keretétől, hogy az átigazolásához szükséges orvosi vizsgálatokon túlessen. Arthur csak egy napig lesz távol, ezt követően visszatér.

A brazil csak csereként játszott pár percet a Celta ellen azt követően, hogy a hétközi bajnokin láthatóan fejben nem volt tökéletes állapotban, és hamar le is cserélte Setién edző. A szombati mérkőzés után pedig amint lehet elutazik Torinóba, miután már ő is megállapodott a Juventusszal, és a két klub is megegyezett a Pjanic és Arthur klubváltásáról. A várakozás az, hogy Pjanic mellett plusz 10 millió eurót kap a Barcelona, a transzfer jelentősen túlárazott lesz papíron, hogy az adott évi költségvetéseket kozmetikázni tudják a klubok.

Arthur vasárnap Torinóban fog átesni a kötelező orvosi vizsgálatokon már a Juventus szárnyai alatt, és Pjanic ugyanezt fogja tenni a Barcelona orvosaival, de ő a jelenleg tervek alapján marad Torinóban, és ott végzik el majd ezeket a vizsgálatokat. A várakozás az, hogy a két játékos marad az eddigi klubjában a szezon lezárásáig, de ezt biztosan még nem lehet kijelenteni. Lehet más forgatókönyv is, de erről elsősorban a két klubnak kell megállapodnia.

Arthurt mindenesetre visszavárják edzésre hétfőre. A Barcelona kedden már az Atlético Madridot fogadja a Camp Nouban.

 

AKCIÓ! Barçás nyári pulóver 12.990 Ft helyett 9.390 Ft!