“Griezmann is elhagyni készült a Barçát, de a kataklizma és Koeman meggyőzték őt”

Eric Olhats, Antoine Griezmann korábbi ügynöke volt, aki szerint a francia játékos is komolyan gondolkozott azon, hogy elhagyja a Barcelonát, de a Messi-ügy robbanása és Ronald Koeman meggyőzték őt a folytatásról.

Griezmann első szezonja nem volt jó a Barcelonában, arról sokféle vélemény lehet, hogy ez kinek a hibája a leginkább. De Eric Olahats, Griezmann korábbi menedzsere most úgy nyilatkozott, hogy a francia nem húzott volna le még egy ugyanilyen szezont a Barcelonánál, mint ez volt.

“A világfelfordulás előtt, a Bayern elleni vereség után Antoine-nak csak egy vágya volt: elmenni a Barcelonából.”

“Antoine úgy érezte, hogy nem része a klub terveinek, hogy nem tudja tovább így folytatni. Komolyan gondolkozott a távozáson. Utána viszont történt, amit mindannyian tudunk, és volt egy beszélgetése is Koemannal, ami megnyugtatta őt. Elmondta neki a terveit, mert úgy gondolja, hogy ő fontos játékosa lehet a jövőben.”

“A labdák soha nem jutottak el hozzá és az edző viselkedése vele legalábbis megkérdőjelezhető volt. Ő egy olyan srác, akiben rengeteg siker iránti vágy mozog, tele van kedvvel és dolgozni akar. Az számára lehetetlen lenne, hogy ha még egy ilyen évet kellene lehúznia.”

Az mindenesetre tény, hogy ha Messi végül távozik, ahogyan az nagyon is várható, akkor Griezmann csapaton belüli szerepe felértékelődik, hiszen a francia legfőbb problémája Barcelonában abból származott eddig, hogy nem játszhat azon a poszton, amin a legjobban tud játszani, hiszen ott Messi játszott. Ez az akadály viszont Messi távozásával elhárul.

Újra raktáron a legnépszerűbb maszk modellek!