Dembélé sérülése újabb csapás a Barcelonának

Azzal, hogy a francia támadó a hétvégén súlyos sérülést szenvedett a válogatottjában, szinte lehetetlenné vált az eladása a nyári átigazolási időszakban, ami azt jelenti, hogy ha a Barcelona nem tud vele hosszabbítani szerződést, akkor jövő nyáron ingyen távozhat.

Annyira még nem szabad előremenni, hogy egy ilyen forgatókönyvvel Dembélé joggal pályázhatna-e “a klub történetének legrosszabb üzlete” címre, figyelembe véve a 145 millió eurós vételárát, de az biztos, hogy az Európa- bajnokságon elszenvedett sérülése ebben a pillanatban óriási csapás a klub számára. A várakozások szerint a támadó három hónapra eshet ki, ráadásul combizom sérülése van, amivel már volt gondja bőven a múltban.

Otthonra, munkába, sportoláshoz, hidegben, melegben – mindenre gondoltunk, hogy bárhol tudj egyet frissíteni a Barçás kulacsodból!

fc barcelona hivatalos szurkolói termékek eurobarca shop polo sapka kulacs parna kabát

Az elmúlt hetekben egyre komolyabban felmerült az az opció, hogy Dembélét a Barcelonának el kell adnia ezen a nyáron, mert a szerződés hosszabbítási tárgyalások nem haladtak, és a klub vezetők érzése az volt, hogy Dembélé és menedzsere csak időt húznak, és inkább arra aspirálhatnak, hogy egy év múlva szabadon igazolhatóvá váljanak. Ezt semmiképpen nem engedte volna meg a Barcelona, és inkább eladta volna a játékost még idén nyáron.

Ez az, ami szinte lehetetlenné válik azzal, ha Dembélé valóban csak három hónap múlva térhet vissza, hiszen az átigazolási időszak addig elmúlik. Nehéz elképzelni, hogy bárki megvásárolná a futballistát sérülten, ismerve a kórtörténetét. A következő napokban dőlhet el, hogy operációra is szüksége lesz, vagy enélkül próbálják meg rendbe hozni a futballistát.

A Barcelonának óriási szüksége lett volna, hogy bevételhez tudjon jutni Dembélé eladásából, és ez most köddé válik. Dembéléhez hasonló módon a klub történetének legdrágább igazolásával, Coutinhóval hasonló a helyzet:ő is már jó ideje lábadozik meniszkusz sérüléséből, a Barcelona el kívánja adni, de sérülten, kimagasló fizetéssel ez nagyon-nagyon nehéz feladat lesz.