A Barça egyoldalúan meghosszabbíthatja Depay szerződését további egy évvel

Az FC Barcelona múlt vasárnap jelentette be Memphis Depay szerződtetését, amelyben az is szerepelt, hogy a holland támadó két szezonra írt alá. Az újdonság azonban az, hogy Memphis szerződésben van egy olyan záradék, amelynek értelmében a Barça egyoldalúan meghosszabbíthatja a játékos kontraktusát további egy évvel.

Ez a záradék hat hónappal a második év befejezése előtt lejár, azaz legkésőbb 2022. december 31-ig kell jelezniük a katalánoknak azt, hogy szeretnének-e élni ezzel a lehetőséggel. Ebben az esetben még azt is fontos megemlíteni, hogy a támadó szerződésében lévő kivásárlási záradék 500 millió euró lesz.

Memphis Depay, akit ingyen sikerült leigazolnia a klubnak, az Európa-bajnokság egyik legkiemelkedőbben teljesítő futballistája. Frank de Boer csapatában abszolút az egyik legmeghatározóbb játékosnak mondhatja magát, ezt bizonyítja az is, hogy már két gólja és két gólpassza is van a tornán.

Amint az Európa-bajnokság befejeződik (vagy a holland válogatott már nem lesz érdekelt a tornán), a 27 esztendős Memphist hivatalosan is bemutatják majd a Camp Nouban. A Barça már négy játékost is szerződtetett a nyári átigazolási időszakban, hiszen Depay mellett Sergio Agüero, Eric García és Emerson is érkezett, azonban a Barcelona elnöke, Joan Laporta szerint még biztosan lesz pár igazolás és ebből kifolyólag minden bizonnyal távozók is.

***

2 = 3 akció a hétvégéig mindenre, ami a nyárra és a strandra szükséges

barcelona pólók nadrágok törölközők akció