Messi-ügy: Laporta 11-től sajtótájékoztatót tart pénteken

Sokkoló hír érkezett Barcelonából csütörtök este, a klub ugyanis hivatalosan bejelentette, hogy nem folytatja a csaptanál Leo Messi, hiába a megállapodás a klub és közte. A probléma La Liga által meghatározott gazdasági korlátok (többek között a fizetési plafon), amibe a közlemény szerint nem fér bele a csapatkapitány új szerződése. Laporta pénteken 11-től tart a témában sajtótájékoztatót.

A legjobb Barçás pólókat válogatottuk össze nektek – nézd meg a teljes kínálatot!

Egyelőre nem záporoznak a nyilatkozatok és Messi sem szólalt meg az ügyben, pedig nagyon sok a kérdés most, főleg azok után, hogy a hosszabbításról korábban abszolút pozitív hírek érkeztek. Ami biztos, hogy a klub hivatalos közleményben jelentette, hogy Messi nem folytatja, mert a klub nem tud megfelelni a Liga szabályainak – egyelőre legalábbis biztosan.

A Barcelona részéről Joan Laporta elnök pénteken 11 órától fog sajtótájékoztatót tartani és várhatóan ekkor többet fogunk tudni az ügyről és Messi távozásáról, illetve egészen bizonyosan ki fog térni a La Liga által követelt „gazdasági és strukturális” tényezőknek, amik jelenleg meggátolják Messi újbóli szerződtetését és regisztrációját a Ligánál.