Xavi: „Minden lehetőségre nyitott vagyok”

Xavi Hernández a spanyol TVE-nek adott nyilatkozatában beszélt a spanyol válogatottról a vasárnapi Nemzetek Ligája döntő kapcsán, de szóba került a saját jövője is.

A Spanyol válogatott stílusa

“Teljes mértékben azonosulni tudok a válogatott játékstílusával. Ez ugyanaz a stílus, amin hosszú éveken át dolgoztunk, ahol a labdával dominálunk, látványosan játszunk és támadunk.”

Luis Enrique

“Számomra ő egy kiváló edző, nagyon sokat vár el a játékosoktól, és sokat át is ad nekik. Remek fiatal játékosai vannak. Nagyon bátor döntéseket hoz.”

Egy lehetséges ajánlat a Barçától?

“Minden ajánlat és lehetőség érdemes az átgondolásra. Utána pedig döntünk róla. Nem tudom, hogy hová vezet a jövőm, minden lehetőségre nyitott vagyok.”

Ismert, és több forrás is megerősítette, hogy a hét elején Joan Laportának és Xavinak volt egy hosszú videó hívása egymással, mely főként személyes jellegű volt, amellett, hogy értékelték a Barcelona jelenét is. De az edzői posztról és Xavi esetleges szerepvállalásáról nem esett szó. Inkább szólt arról a telefon, hogy hosszú idő után újra felvették egymással a kapcsolatot.

Őszi akció – vasárnaptól kedd estig a Shopban!