Alemany: „Nem volt találkozó Lewandowski képviselőjével”

A sportigazgató nyilatkozata szerint, „ha egy játékosnak élő szerződése van, először a klubját keressük meg.” Beszélt Gavi és Dembélé helyzetéről is, miszerint „mindketten maradni akarnak és mindent elkövetnek azért, hogy megtartsák őket.”

Mateu Alemany, az FC Barcelona sportigazgatója tagadta, hogy találkozott volna a lengyel támadó, Robert Lewandowski ügynökével, Pini Zahavival egy barcelonai étteremben.

A gránátvörös-kékek igazgatója, nyilatkozott a ’Movistar+’-nak, ahol elmondta: „Nem szeretek a tárgyalásokról beszélni. Biztosíthatom, hogy semmilyen találkozó nem volt Lewandowski képviselőjével, ha egy játékosnak élő szerződése van, először a klubját keressük meg.”

Dembélé és Gavi

Alemany megerősítette, hogy Gavi és Ousmane Dembélé is elkötelezett a maradás mellett, de hogy a Camp Nouban folytatják-e, attól függ, hogy anyagi kérdésekben igazodnak-e a gránátvörös-kékek pénzügyi lehetőségeihez. A sportigazgató így nyilatkozott: „Mindketten maradni akarnak, de szigorúnak kell lennünk. Mindenki tudja, hogy állunk a fair-play terén, az adatok nyilvánosak. A közelmúltban más elvek szerint működtek ezek a dolgok a klubnál, amin most nehéz változtatni. Mindent a helyén kell értékelni és két lábbal a földön járni. Ezek nagyon nehéz folyamatok, de ami fontos, hogy mindketten maradni akarnak és mi mindent elkövetünk annak érdekében, hogy megtartsuk őket.”